Mónika Tünde
Itt járt már

Mónika Tünde adatlapja

15Értékelés
Bemutatkozás
Imádok utazni, kirándulni, különböző helyeket és érdekességeket felfedezni. A régi kastélyok és várak megszállottja vagyok. Nagyon szeretem a régi épületeket, csodálom az akkori szakemberek óriási tudását, amelyet a építészeti megoldások mutatnak.
Így utazok, így járok étterembe
Párommal járok pihenni, kirándulni, felfedezni különféle helyeket.
Ritkán csatlakozik 1-1 családtag is hozzánk.
Éttermekbe is családdal illetve párommal megyek, de inkább itthon hódolunk a gasztronómiai "utazásoknak". Szeretünk kipróbálni újdonságokat.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2022.05.29
Utoljára itt2026.02.06

Néhány kiemelt értékelés

2026. február 4.a párjával járt itt
Többször jártunk már a hotelben, szeretünk itt, barátságos a környezet. Csodálatos nagy szobát kaptunk ez alkalommal, gyönyörű kilátással. Majdnem mindennel meg voltunk elégedve, egyetlen furcsa dolog volt csak az étkezésnél. Reggeli alkalmával (ami fél 8-tól 10 óráig van) észleltük egy-két vendég tányérján a nagy halom fornetti süteményt.
Kiváló 2026. január 24.barátokkal járt itt
Az utóbbi idők legjobb szállodája! Mind az elhelyezkedés, a hangulatos környezet, kényelem, változatos gasztronómia, továbbá a bartáságos személyzet megalapozza a tökéletes kikapcsolódást, pihenést.
Jó időben a környék nevezetességeit fedezhetjük fel akár túrázással, akár gépkocsi megközelítéssel.
Kiváló 2023. szeptember 22.családjával járt itt
A Sopron Hotel fantasztikus hely annak, aki a passzív, mind az aktív pihenést kedveli. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szálloda szép tiszta, a konyhája pedig fantasztikus választékkal és csodás ízekkel rukkolt elő minden nap. A hallban lévő játékasztal szuper ötlet, igazi mókás csapatépítő is lehet!
Felhasználó fényképei:
Sopron Hotel Sopron - Sopron Hotel Sopron - Sopron Hotel Sopron - Sopron Hotel Sopron - Sopron Hotel Sopron -
Még több kép (2 db) >>