2026. október 2., csoporttal járt itt 55Szeptember végén csoportottal jártunk a kastélyban.Nagyon kedvesen fogadott a hölgy aki végig vezetett a termeken,a pincerendszert is megmutatta. Még meglepetést is kaptunk..
2026. szeptember 9.a párjával járt itt 45Négy csillagos szálloda,jó helyen van.
Meglepő,hogy a vacsoránál olyan,hogy kancsóvíz ismeretlen. . ! Nem hoznak mert nincs csak ásványvíz /1600. ,Ft/. Ami még meglepő volt,hogy az idegenforgalmi adót csak készpénzben lehetett kifizetni kártya estén 10%-ot még felszámolnak. .
Apróság de bosszantó volt a fürdőszobai zuhany nem akart müködőni. .
2026. augusztus 2.a párjával járt itt 45A szálloda nagyon jó helyen van.Jól is néz ki,bár egy kicsit sok a minden emeleten,étteremben elhelyezett tárgy.
Ami meglepő,hogy a fürdőszobában nincs folyékony szappan,és ha már négy csillagos akkor a wc ne legyen fekete a vízkötől.
Érdekes
2026. május 30.a párjával járt itt 45 Május végén nagyon melegben voltunk. A kinti medencéknél csak két medence volt feltölve,egy gyógy és egy fürdő. A probléma ,hogy a bejáratnál nincs pénztár csak messze bent ahol karszalagot adnak. Ez nem éppen megfelelő,mert az úszómester figyeli hogy kinek van és ö szól rá arra akin nincs! ! A külföldiek csak ámolkodtak.
. mivel csak magyarul szól a hangosbemondó! ! És ,hogy ellenőrzik,hogy minden nap új a karszalag ? ? A strand maga nagyon kellemes . .
2026. május 30.a párjával járt itt 55A szálloda szép kellemes a wellness részlege.
Az étkezés jól szervezett ,a pincérek gyorsak,figyelmesek és még az is jó hogy a recepción lehet a fürdőbe karszalagot venni.
2025. május 26.a párjával járt itt 45Májusi hétvégén voltunk a szállóban. Az egész szállodán látszik hogy nemrég lett felújítva. A szoba a fürdőszoba kifogástalan . A svédasztalos étkezés nagyon kielégitő. A fürdő is kellemes,bár rossz időben a sok vendég miatt zsúfolt. Egyedül a szobában felszerelt klímával volt problémánk,akkor is működött amikor lekapcsoltuk ,jeleztük a problémát amit reméljük azóta megoldottak.
2024. május 26.a párjával járt itt 45Nagyon szép helyen erősen retró a szálloda.Az étteremben kiváló ételek és szolgálatkészek az ott dolgozók. A fürdőszoba a legkritikusabb,a kádnak rettentően magas a pereme s ráadásul a jarócsempe veszélyesen csúszik.
A környék mindenért kárpótol.
2023. július 31.családjával járt itt 55Hétvégén családdal voltunk - nem először- az étteremben. Most sem csalódtunk.A rendeléseket felvevő pincér rendkívül udvarias segítőkész volt.Az ételek is finomak voltak.Ajánlani tudom.
2019. augusztus 4.családjával járt itt 55Augusztus első vasárnapján jártunk ott,négyen születésnapot ünnepeltünk. Nagyon kedves kellemes hely, a felszolgálok udvariasak,türelmesek.Az ételek finomak és gusztusosak.Az árak is megfelelőek. Bár sokan voltak a felvett rendelés után nem kellett sokat várni az ételekre. Ajánlom mindenkinek.Ide visszafogunk térni.
Érdekes
2019. július 28.a párjával járt itt 45 A Barlangfürdőben és a kinti medencéknél is voltunk. Egy nyári hétköznap júliusban, rettentő nagy tömeg. Az öltözőnél, nincs személyzet aki a ténfergőknek segítene. A Barlangfürdő nagyon szép, de ott sincs senki,a csúzdáknál a fiatalok akiknek a gyerekekre kellene figyelni csak a telefonjaikkal foglalkoznak.
Kijutni a szabadba az se semmi. Kint a gyógymedencék nagyon kellemesek, bár már az apró csempék a medencéknél igen sok helyen kezdenek hiányozni. Sok minden zsúfoltak a kinti helyre és a tömeg miatt már nehezen élvezhető. Az ára ha kintre bentre is megvesszük az sok ,de egyszer meg lehet próbálni.