Speedy94 Dagi étterem értékelései

Értékelései
0
3
12
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Speedy94 Dagi értékeléseit!

Olvasd el Speedy94 Dagi étterem értékeléseit!

Már nem csillog úgy az a csillag mint régen -

Pizza Me - Király utca Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pizza me úgy 5-6 éve indult el hódító útjára a régi Mamma di Sofia helyén eleinte még csak 3-4 hellyel. Mára azonban több mint 20 üzletük van. Kezdetben relatíve jó áron lehetett kapni kézműves és minőségi pizza szeletet. Azonban valami megváltozott. . . . Még pedig az hogy a nagy hype és terjeszkedés a minőség és az élvezhetőség rovására ment.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
A sok közül talán ide köt a legtöbb dolog engem. Rengeteget jártam itt. Sajnos a környezete nem a legjobb bár erről nem az étterem tehet. A termékek jók még mindig de az árak itt is egyre jobban mennek felfelé. Tisztaság átlagos. Legjobban úgy éri meg ide jönni hogy beugrassz a harapni valóért és útközben vagy otthon eszed meg
Megosztom
2021. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
Nem kell róla szerintem hosszasan írnom. 18 éve vagyok hűséges kuncsaftjuk még emlékszem rájuk a Megaparkból is meg a régi Europarkból. A Kökiben lévő egység van közel. Az ízek még mindig kiválóak. Az árak rohamosan kusznak sajnos fölfelé kiszolgálás baráti a tisztaság meg. . . . Hát igen. Tipik plázai. Ettől függetlenül jó.
Megosztom
Átlagos kis vendéglő -

Sport Pub Veszprém

2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
Augusztusban volt alkalmam Veszprémben járni és úgy gondoltuk hogy eszünk is valamit mivel éhesek voltunk. Ismerős ajánlására ide jöttünk. Egy amolyan kocsmaszerű kisvendéglő ez. Nem a legpuccosabb és legnépszerűbb hely de nem is így hirdeti magát. Abban a pillanatban talán csak 1 társaság volt még rajtunk kívül. Jómagam egy sima roston csirkemellt kértem hasábburgonyával.
Megosztom
Nem rossz -

Pizza Sziget Gyál

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
A környéken jól ismert Kakucsi pékség része amely igen finom süteményeket árusít. Néhány éve már pizzával is szolgálnak amelyek ára igen baráti. Finom és friss tészta és egészen minőségi alapanyagok. Egyedül talán a paprikás szalámi az amit jómagam nem annyira szeretek de ettől függetlenül a termékek 5 pontosak. A kiszolgálás egészen jó bár kissé gépies.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem fogok kertelni. Ennél sz. . . abb pizza nem sok van talán csak 1 helyet ismerek ahol rosszabb az étel. Nagyon hezitáltam hogy megadjam a két csillagot a csirke csíkok miatt. De rájöttem nem érdemes mert azt le számítva minden más f. s. Garantált a hasmenés és a hányinger. Egy szónak száz a vége. 10 éve még jó ízűen megettem mert volt minőség még.
Megosztom
A legjobb barátibb áru japán étterem Pesten -

La Guna Sushi Bár Budapest

2020. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utóbbi években egyre népszerűbb a japán konyha Magyarországon melyek közül a La Guna sushi igazi veteránnak és klasszikusnak számít. Sushik rendkívül finomak és baráti áron mennek. Vannak különböző csomagok és lehet kérni akár csak egy féle sushit is. Főételeket is árulnak mint pl. Tofu. Curry wok. Bundázott csirkehús.
Megosztom
A házhoz szállítás legnagyobb neve -

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Újhegyi sétány Budapest

2021. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
Sok embernek egybenőtt a házhoz szállítás a Don Pepe nevével. Nem alaptalanul. Az egyik legrégebbi motoros és nagy valószínűséggel a legsikeresebb és legismertebb is. Árak tekintetében szintén a 2000-es kategóriától kezdődik. Minőségben még mindig hibátlan. Az ikonikusnak mondható sonkás pizza még mindig finom és normális adag.
Megosztom
Multik közül a legjobb -

Il Treno Expressz - Lurdy Ház Budapest

2021. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
Közel 30 éve foglalkoznak pizzákkal amelyeket magas minőségben kínálnak. Sok alapanyaguk Olaszországból érkezik. A friss áru mint pl. Hús, Tejtermékek hazai. Árak tekintetében nagyjából 2000 körüli áraktól indul ami már a magasabb kategória. Ízek tekintetében magas színvonalú és rendkívül ízletesek az ételek és az adagok is kielégítőek.
Megosztom
Sokan szidják de nem tudom miért -

Theo Papa Konyhája Budapest

2021. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 22.
Rendkívül régi motorosok már a kiszállító cégek közt. Már akkor nagy név volt mikor még csak a DP és az IT [moderálva - a szerk. ] létezett. Néha napon szoktam tőlük rendelni. Alapjáraton kifejezetten borsos árúak de a sok és igen gyakori akciók ezt feledtetik és kompenzálják. Egy ideje ingyenes a kiszolgálás. És akár éjjel is házhoz jönnek.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX