Szabó Imre szállás értékelései

Értékelései
8
7
0
2
0
0
29

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Szabó Imre értékeléseit!

Olvasd el Szabó Imre szállás értékeléseit!

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 25.
A hétvégén jártam a párommal a hotelben.Szép tiszta,a kiszolgálás kifogástalan! A wellness részen is kényeztettek bennünket.A kívánt italt is rövid időn belül kihozta az udvarias pincér! A szállóra rend,tisztaság,a személyzet roppant udvarias,segítőkész volt! Bátran ajánlom mindenkinek,biztos nem okoz csalódást!!!
Megosztom
Fenséges Pihenés -

Hotel Visegrád Visegrád

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 18.
Június elején töltöttünk a párommal pár napot s szállóban,amely felejthetetlen élménnyel szolgélt részünkre! A személyzet udvarias,kedves volt! A szobánk szép tiszta,a kilátás gyönyörű volt! A csomag része volt,hogy lovagi tornát is láthattunk mely nagyon látványos volt. A szervezés kiváló. Az egyik nap különleges vacsorán vettük részt a Reneszánsz étteremben amit a szálló szervezett.
Megosztom
Balatonfüredi Kiruccanás -

Korona Panzió Balatonfüred

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ami tetszett: A Panzióvezető nagyon kedves,segítőkész volt. A szállásunk tiszta volt. Ami nem tetszett:A hirdetéssel ellentétben a strand majd másfél km volt a közelihez képest. A fürdőszobában hangyák masíroztak,a zuhanyban annyi víznyomás volt hogy alig lehetett használni. A kézmosó amit kiraktak vízzel felhígítva,ami így semmire nem volt jó csak arra hogy lepriccoljam magam.
Megosztom
Pihenés a Balatonparton -

Balaton Hotel Siófok Siófok

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 11.
Augusztus elején jártunk párommal a hotelben. Balaton Hotel kívülről impozáns látványt nyújt! Belső tere is szép,tágas. A személyzet nagyon kedves előzékeny,segítőkész volt. A szobánk tiszta ,rendezett volt. A Balaton könnyen megközelíthető volt,mivel saját lejáróval rendelkezik a szálloda. A félpanziós ellátás számunkra nagyon jó volt.
Megosztom
Wellness Hotel Gyula,a Pihenés,a Kikapcsolódás Szállodája -

Wellness Hotel Gyula Gyula

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 16.
Mint visszatérő vendég Wellness Hotel Gyula szállót mindenkinek tudom ajánlani aki jól akarja érezni magát,ki akar kapcsolódni! A szálló gyönyörűen szép. A személyzet nagyon kedves,udvarias,segítőkész. Minden ragyog a tisztaságtól! Családbarát ez a hely. A kiszolgálás osztályon felüli,nagyon finom ételek,bő választékkal!
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 15.
A hely adottságából adódóan csodálatos helyen fekszik a Calimbra Konferencia és Wellness Hotel. Csendes a környezet,tiszta levegő rendezett ,gyönyörű a szálló környéke. A szoba tágas nagyon szép,tiszta. A személyzet roppant udvarias,segítőkész! Én a feleségemmel évek óta visszatérő vendégei vagyunk a Szállónak. A szép környezet,kellemes friss illat az egész szállóban!
Megosztom
Csopaki nyaralásunk 5napja -

Holiday Hotel Csopak Csopak

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A feleségemmel vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Ma hagytuk el a szállodát. A szoba szép és tiszta volt. Szúnyogháló sehol sem volt. Szúnyogok annál inkább! A falak véknyak,a szomszéd ébresztőére reggel 6-kor mi is felébredtünk,sajnos. A sötétítő rövidebb volt 20- cm rel,a szélessége ezért nemigazán lehetett besötétíteni,Az ajtózárunk míg ott voltunk rossz volt 5nap alatt nem tudták meg javítani.
Megosztom
2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. június 18.
3éve voltunk ebben a szállodában. Nagyon tetszett,a személyzet udvarias,segítőkész. A tisztaság első rangú,folyamatos a takarítás. A szoba kényelmes nagyon szép,akár csak a fürdőszobájuk. Az étkezés szép éttermükben zajlott,ami bőséges és nagyon finom volt. kilátás nagyon szép,este is érdemes szétnézni,sétálni. A víz a medencében szép tiszta,jól esik fürdeni benne.
Megosztom


TérképX