TDAnikó étterem értékelései

Értékelései
1
6
6
1
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg TDAnikó értékeléseit!

Olvasd el TDAnikó étterem értékeléseit!

Céges vacsora -

Ape Regina Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 25.
Hétköznap, egy céges vacsora keretében jártam itt. Az étel kínálatot kevésnek találtam, az olasz ízeket, amire számítottam, nem kaptam meg. Az általam fogyasztott ételek ízetlenek voltak. A tenger gyümölcseiből alig volt választék. A kiszolgálás kifogástalan volt. Az egész mosdó valamitől nagyon ragadt. Mást vártam ettől a helytől.
Megosztom
Anyósom 70 éves szülinapja -

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A családommal anyósom 70. szülinapját ünnepeltük itt. Mi már többször jártunk ebben a Trófeában (családdal, munkatársakkal). Előre bejelentkeztünk. Legalább 10 család valamelyik tagjának itt tartották a szülinapját egyidejűleg. Volt köztük 1 éves, 77 éves és kerek évfordulósok. Bőséges és finom volt a kínálat főételekből és desszertekből is.
Megosztom
Esküvő és csapatépítés -

Kincsem Lovaspark Étterme Tápiószentmárton

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
A családommal vettünk részt egy esküvőn a hétvégén. Már többször jártunk itt (elég régen volt), de még esküvőn nem voltunk itt. A polgári szertartás is kint, a szabadban volt. Itt is voltunk elszállásolva. Mindenki kedves, barátságos, udvarias volt. Az ételekkel is elégedettek voltunk. A szomszédban is pont egy céges buli volt, ahol fergeteges hangulat dominált, 100 fő volt ott is.
Megosztom
Színes hely -

Gulyás Csárda Agárd

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Családi kirándulásról tértünk be erre a helyre. Többször jártunk már erre, de most először voltunk csak itt. A hely és a személyzet nagyon barátságos (sok a a kiszolgáló), a kiszolgálás gyors volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak, kicsit drágának találtam. Hangulatos, barátságos, nagyon tágas és sokan elférnek. a MAGYAROS ÍZVILÁG dominál.
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Kőszeg központjában helyezkedik el, a főtéren. Az étterem teraszán (ami, zárt volt) ebédeltünk a családommal. Bőséges adagokat és finom ételeket kaptunk, az árak elfogadhatóak voltak. A kiszolgálással elégedett voltam, de a tisztasággal (mosdó) nem. A hozzá tartozó cukrászda nagyon szép és különleges belülről, de a süteményekből kevés volt a választék.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Véletlenül fedeztük fel. Éttermet kerestünk egy esti vacsorához, egy kirándulásból haza felé menet. Kívül és belül is tökéletes volt minden! Gyerek sarok, gyors kiszolgálás, bőséges kínálat és adagok, tisztaság, hangulatos, kedves és szimpatikus felszolgálók. Teljesen lenyűgözte a családomat! Minden ismerősünknek ajánlani fogjuk!
Megosztom


TérképX