T.Etika

T.Etika adatlapja

18Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.07.21
Utoljára itt2025.09.27

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2025. szeptember 27.a párjával járt itt
Ha gyermekkel érkezel, neked szól az ajánlatunk. A szoba nagyon szép, a személyzet átlagosan kedves. Az ételek is átlagosak. Van miből választani, de semmi különös nincs. DE a ZEN amit hirdetnek, az egyszerűen nincs. Műanyag Buddha a medencénél, műanyag kacsa a tóban. Csak azért tudtuk hogy ez a ZEN kert, mert tudtuk, hogy kellene kinéznie.
Felhasználó fényképei:
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Family Hotel Noszvaj -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2015. július 21.a párjával járt itt
Azoknak ajánlom, akik, szeretik a nyugodt falusi környezetet, és a kedves embereket. Külön álló kis ház, önellátó, de a közelben van egy nagyon jó étterem. A vendéglátó segít eligazodni , kérdezzétek tőle bátran.
Felhasználó fényképei:
Gergócs Vendégház Őriszentpéter - Gergócs Vendégház Őriszentpéter -
Szörnyű 2022. május 25.a párjával járt itt
Előre bocsájtom, hogy tudom hogy ez egy három csillagos szálloda. Egyetlen jó, hogy a személyzet nagyon kedves. Superior szoba az étteremre tetejére néz. A felújítás miatt reggel 7-től zúg a daru az ablak alatt, kb egész nap. Az erkélyen szerintem hónapok óta nem volt takarítás. Vastagon a por a széken, madár kaki és malter a földön.