Zogu

Zogu adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Hedonista
Regisztráció2014.09.04
Utoljára itt2020.01.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. december 6.barátokkal járt itt
Aki nem evett még szenzációs böllérmájat (és szereti is azt), de ha nem szereti akkor is kóstolja meg, mert szuper. A máj elolvad a szájban, a velő aránya pont amennyi kell. Szóval tökéletes. Az adag? Nagyétkűek sem biztos, hogy nem csomagoltatják el a negyedét. Maga az épület is szellős (nem zsúfolt), nyáron kellemes terasszal.
Szörnyű 2015. február 7.a párjával járt itt
A minap (január eleje) betértünk feleségemmel. Kora délután, félház sem volt (3 asztalnál ültek). Két felszolgáló(? ) támasztotta a pultot, fanyar ábrázattal. Többször is elmentek mellettünk, úgy 10 perc alatt. Végre az egyik megszánt minket és kaptunk étlapot. Én levest és csülköt rendeltem, a feleségem csak sültet.
2014. szeptember 4.gyerekekkel járt itt
Amit olvastam, az mind igaz. A pozitív és a negatív is. Igen, mert ez ízlés kérdése. Ám azzal már nem tudok egyetérteni, hogy az ár/értéket sokan ilyen magasra adják (én legfeljebb 3-ra teszem), na persze ha Pestről jöttek az megint más. A "vidékhez", de a környező éttermekhez képest is rettenetesen drága.