Kedves Kr.
Országjáró - 34 városban járt márFelfedező - 22 helyen első értékelőNépszerű író - 40 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Itt járt már

Kedves Kr. adatlapja

121Értékelés
Bemutatkozás
Egyaránt jellemző a bel-és a külföldi utazás, családdal, barátokkal. A szállásra és az étkezésre is eléggé kritikus vagyok, de csak a kínált keretek között. Megbecsülöm a "bevált" vendéglátó helyeket, ahová akár többször is visszatérünk.
Így utazok, így járok étterembe
Szeretem a magyaros ételeket, de nyitott vagyok szinte minden ízvilágra, legalább egy kóstolás erejéig.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2024.12.09

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. december 9.családjával járt itt
Több helyiségből álló étterem, most csendes hely. (Nyáron nagy forgalom). Udvarias, gyors kiszolgálás, azt a minőséget kaptuk, amit az előző alkalomkor tapasztaltunk. Vonatkozik ez az ételekre, és az italokra is. Bőséges mennyiség, az árak viszont kedvezőek, határozottan vendégbarát. Köszönjük, legközelebb is igénybe vesszük szolgáltatásaikat.
Gyenge 2014. március 26., kollégákkal járt itt
Érdeklődéssel olvastam a hétköznapokon un. svédasztalos (korlátlan ételfogyasztás) ebéd lehetőségének bevezetését - 11-15 óra között-, ezért kipróbáltuk. 14,28 órakor érkeztünk. Kevés vendég, még kevesebb, illetve semmi ételkínálat. Vonatkozik ez a levesekre (üresen kongó tálak), "kikapart" tálcák,hideg maradékok.
Átlagos 2021. október 4.egyedül járt itt
A gótizáló, romantikus stílusú épület bástyaszerű elemekkel díszített formája gyönyörű külsőt mutat. A kastély belsőjére, ez már nem mondható el. Legnagyobb hangsúlyt Rhédey Klaudia grófnő, II. Erzsébet Brit királynő ükanyja, és a Windsor uralkodóház kapcsolatának bemutatása jelenti. Rengeteg fotó, zászló látható, szinte már zavaró.