Duna Relax & Event Hotel Ráckeve ★★★★

Duna Relax & Event Hotel RáckeveDuna Relax & Event Hotel Ráckeve
Duna Relax & Event Hotel RáckeveDuna Relax & Event Hotel Ráckeve
265 fotó

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve bemutatkozása

A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!

98 vendég értékelése alapján

4,2Kényelem
4,2Szolgáltatás
4,1Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Mártoni Csárda Szigetszentmárton - Napi árak reggelivel
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve vélemények

Átlagos 2020. február 21.a párjával járt itt
Sajnos több negatív tapasztalatunk volt. A fürdőszoba elrendezését nagyon át kéne gondolni. A férjem a maga 60 kilójával sem igazán fért be a zuhanyzóba, a zuhanyrózsát nem lehet felakasztani, nincs egy kis polc vagy perem, amire a dolgokat le lehetne tenni. Ez nagyon zavaró. A szobában rettenetesen meleg volt (kb.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 27 városban járt már
Átlagos 2019. január 30.a párjával járt itt
A vélemények és a fényképek alapján többre számítottunk. Csalódás. A megközelítés jó bár kitáblázva nincs a szálló. Simán elmentünk mellette. A szoba felszereltsége és mérete átlagos, tisztasága már nem. Wellness nagyon jó lenne ha a víz hőfoka nem a hideg és vad forró között ingázna. Az ételek finomak mindig találtunk extrát.
Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - BelsőDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - WellnessDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - Belső
Duna Relax & Event Hotel válasza
Köszönjük szépen, hogy megtisztelt minket véleménye leírásával! Sajnáljuk, hogy szállodánk csalódást okozott önöknek! Bízom benne, hogy azért összességében kellemesen telt a nálunk töltött idő! Üdvözlettel:
2019. április 2., Duna Relax & Event Hotel, front office manager
Átlagos 2018. szeptember 13.a párjával járt itt
Nem szoktam értékeléseket írni bármely utazásomról,vagy üdülésemről,de most még is megteszem. Ami leginkább kifogásolható volt erősen az a csinos hölgy masszőr ugyan de szaktudás nélküli masszázs átadása részemre. Magát gyógymasszőrnek mondó hölgy masszőr ismétlődő maximum 4-5 fogást ismert.
Duna Relax & Event Hotel válasza
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk észrevételeit! Reméljük visszatér majd még hozzánk! Üdvözlettel:
2019. január 10., Duna Relax & Event Hotel, front office manager
Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már
Átlagos 2017. október 22.a párjával járt itt
Dunára néző szobát kértünk, ezt igazolták vissza, udvarra nézőt kaptunk, ahol kétszer is a kertész ébresztett, egyszer elektromos fűrésszel bokrot nyesett, másnap az ablakunk alatt lombfúvóval falevelet takarított. Tisztaság a szobában nem megfelelő, széken lévő huzat enyhén szólva flekkes(tenyérnyi furcsa folt).
Átlagos 2017. június 20.családjával járt itt
3 napot töltöttünk négyen a szállodában, mely során volt jó és kevésbé színvonalas szolgáltatás is. A hely csodaszép, igényesen kialakított wellness részleggel és kerti pihenőkkel. Pozitívum még számunkra a csend , hogy gyerekzajtól mentesen lehet pihenni.
Átlagos 2017. január 26.a párjával járt itt
Korábban már jártunk itt a párommal, akkor meg voltunk elégedve, ezért jöttünk vissza, de már szó sem volt elégedettségről. A személyzet nagy része fiatal -recepció, wellness -, ami nem lenne baj, de az az érzése az embernek, hogy szakértelem nélküli olcsó munkaerőt alkalmaznak -tisztelet a kivételnek-.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2016. március 13.családjával járt itt
A szoba minden kritikán aluli: egy virsli, 250- cm-es széles, illetve keskeny bútorraktár, minden darab funkciómentes: a két fotellel szemben a teljesen felesleges pótágy, a dohányzóasztal persze máshol. A tv az íróasztalon lehetetlen szögben, hogy legalább az ágyból lehessen nézni. A bőröndtartó szintén csak felesleges lom, nincs hely a felállítására.
Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - SzobákDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - SzobákDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - SzobákDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - KörnyékDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - VendéglátásDuna Relax & Event Hotel Ráckeve - Vendéglátás
Még több kép (3 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt márFelfedező - 16 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Átlagos 2016. január 5.a párjával járt itt
On-line érdeklődésemre válasz: gyerekmentes hotel. Programmódosítás, gyerekeket otthon hagytuk. Érkezéskor pár gyereket csak láttam, ami csalódás volt. Nekem nem lehet, másnak miért igen? Más a mérce? A szobában tisztaság, kellemes meleg, ám a fűtésrendszer trabantmotor-hangot adott. Szóltam, egészen feltekerték (szabályzót elvitték), hang megszűnt.
Gyenge 2025. június 14.kollégákkal járt itt
Hotel, szallas, negy csillag? Wellness, szoba, szauna, egyszeru, Duna, Rackeve. Koncert. Etterem, reggeli, vacsora.
Gyenge 2019. december 13.a párjával járt itt
Régen szerettem volna megnézni a hotelt, de nagyot csalódtam. Komoly bajok vannak a tisztasággal, a konyhája minősíthetetlen. Az ételek ízetlenek, nincsenek rendesen megfőzve, és már az étterem nyitásának pillanatában hidegek. A személyzet nincs képben a pl. az italokkal, különösen a borokkal.