Huszár Panzió & Étterem Sárospatak

Huszár Panzió & Étterem SárospatakHuszár Panzió & Étterem Sárospatak
Huszár Panzió & Étterem SárospatakHuszár Panzió & Étterem Sárospatak
22 fotó

Huszár Panzió & Étterem Sárospatak bemutatkozása

Sárospatak főutcáján csendes környezetben zárt parkolóval, kerthelyiséggel, magyaros ízvilágú étteremmel várjuk vendégeinket.

9 vendég értékelése alapján

4,1Kiszolgálás
4,3Hangulat
4,2Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa Sárospatak - Reggelis kedvezményes ár
Mercure Tokaj Center - Napi árak félpanzióval
Mercure Tokaj Center

Huszár Panzió & Étterem Sárospatak vélemények

2099
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1080 városban járt márFelfedező - 3411 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70115 feltöltött kép
Átlagos 2026. július 28.a párjával járt itt
A Huszár panzióba úgy kerültünk, hogy nem szolgáltak ki bennünket a Bor & Bazsalikomban, dühöngve elmentünk, továbbgurultunk az úton és ezt találtuk. Tök üres, se autó, se vendég, de azért működik. Itt nem volt kérdés, hogy kiszolgálnak vagy sem vagy észrevesznek, mert mi voltunk egyedül.
Huszár Panzió & Étterem Sárospatak - BelsőHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Külső képHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étel/italHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - BelsőHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - BelsőHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étel/italHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étel/italHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - MosdóHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - MosdóHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - BelsőHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - BelsőHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Külső képHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étlap/itallapHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étlap/itallapHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étlap/itallapHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Étlap/itallapHuszár Panzió & Étterem Sárospatak - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 287 városban járt márFelfedező - 362 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3060 feltöltött kép
2020. október 24.a párjával járt itt
Barátunkkal tértünk be az étterembe. Kellemes, szép hely, már kívülről is. Kevesen voltak, így helyet foglaltunk és jött is a pincér hölgy. Csíki sörük is volt, barna is, így ezt ittuk. Az étlapon volt választék, nehéz is volt a döntés. 3-an különféle étkeket választottunk, de mindegyikünknek ízlett, meg voltunk elégedve a minőséggel és a mennyiséggel is. Ha erre járunk, újra betérünk.
Szörnyű 2019. augusztus 1.gyerekekkel járt itt
A kiszolgálás sajnos nagyon gyenge volt. Hárman voltunk, de mintha két külön rendelést adtunk volna le. 2 személy végzett a levessel mire én is megkaptam az enyémet. A főétellel ugyan így jártunk. A natúr csirkemell filé mozzarellával és bazsalikomos paradicsommal nagyon rosszul nézett ki. Az íze még ennél is nagyobb csalódás volt.
Kiváló 2019. május 24., csoporttal járt itt
Huszonfős csoporttal voltam, vacsoráztunk. Az időpontot és a választékot 5 fajta ételből előre lebeszéltük. A kiszolgálás gyors volt, bár igaz, hogy csak mi voltunk, de már készítettek elő egy másik kb. hasonló nagyságú csoportnak asztalokat, tehát a szakács dolgozott azért rendesen :).
Kiváló 2018. szeptember 14.a párjával járt itt
Hat napig voltunk egy közeli apartmanban, és ide jártunk ebédelni.
Minden fogás ízletes, mutatós volt. Így a rántott szelet, a rántott libamáj, a sárospataki húsleves, a sajtkrémleves, a babgulyás, a halászlé, az áfonyás szűzérmék, a különféle palacsinták is. A kiszolgálás gyors és pontos volt. Aki kint szeret étkezni, teraszt is talál. Az étterem néhány saroknyira helyezkedik el a városközponttól.
Szörnyű 2015. július 29.családjával járt itt
1.Rendelés után 20 perccel kaptam az információt, hogy mégsem tudják a választott ételt felszolgálni
2. Senki sem az általa kért köretet kapta
3. Mozzarella helyett valamilyen pizzafeltét szerű sajtféleséget sikerült a csirkemellel szervírozni
4. A savanyúság egyszerűen nem érkezett meg
Kiváló 2013. július 10.a párjával járt itt
Nagyon kedves, segítőkész a személyzet és figyelmesek a házigazdák. A szobák ízlésesen berendezettek és tiszták. Az étterem hangulatos, a konyhájukon rendkívül jól főznek, én csak finom ételek ettem, akárhányszor a Huszár Panzióban jártam. Részt vettem náluk megrendezett esküvőn és bálon is, ezeket a nagy volumenű rendezvényeket ugyanolyan gördülékenyen és magas színvonalon bonyolították le.
Kiváló 2013. július 6.barátokkal járt itt
Nagyon kellemes egy hetet töltöttünk el a Huszár Panzió több kényelmes szobájában a barátaimmal. Finom ételeket fogyasztottunk és a kiszolgálás is nagyon szívélyes. Az ingyenes parkolóban nyugodtan ott mertük hagyni, az autóinkat, mert gyalog minden elérhető a városban, közel a termál fürdő. Az itt bérelt kerékpárokkal bejártuk a környéket. Köszönjük! ! !
Kiváló 2013. július 6.a párjával járt itt
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Huszár Panzió és Éttermet.
Hangulatos hely,szép nyugodt környezetben, az ételek választékosak és kiválóan főznek.
A kiszolgálás gyors, a felszolgálók nagyon kedvesek és segítőkészek.
A szobák nagyon kellemes és kényelmesek. A tisztaság első helyen áll,a panzióban és az étteremben egyaránt.
Ízléses berendezés, gyönyörű virágos udvar,teraszok.
Huszár Panzió & Étterem Sárospatak a térképen
3950 SárospatakKazinczy Ferenc út 3.
06 47 313 018
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
magyar, nemzetközi
Specialitás
hagyományos magyar fogások
Zene
Gépzene: blues, cigányzene, country, dance, diszkó, folk, house, jazz, könnyűzene, latino, magyar népzene, magyar slágerek, musical, opera, operett, pop
Különtermek
Étterem - max. 120 fő