meluka77 étterem értékelései

Értékelései
16
30
27
57
4
0
22

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg meluka77 értékeléseit!

Olvasd el meluka77 étterem értékeléseit!

Finom ebèd egy mesés kiràndulás utàn -

Tölgyfa Vendéglő & Panzió Pálháza

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 19.
Egy zemplèni kincsvadászat-àsványgyűjtés utàn tértünk be a helyre,amit ismerősök,családtagok ajànlàsára kerestünk fel.A hely nagyon retro,de az ètelek fantasztikusak,a felszolgàlóhölgy szuper kedves,csak a legjobbakat tudom mondani.A csokiszuflét ki ne hagyjàtok:))))
Megosztom
Tapolca=Malom-tó,malom-tó = Hotel Gabriella étterme -

Hotel Gabriella étterme Tapolca

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodaszép helyen,remek időben tértünk be,a tavas-barlangból megéhezve a Gabriella éttermébe,ami gyönyörű,régi korok hangulatát árasztó étterem képét mutatja. Igazi régi vágású pincérek,nekem már túlságosan is:)), kissé lassúak,de nagyon nyájasak. Az étlap,nagyon mulatságos,egy korabeli újság képét adja,az ételek választéka megfelelő,az árak a mennyiséghez képest borsosak,de egyszer-egyszer bírható.
Megosztom
Finom ételek a megfáradt és elázott vándornak -

Dream Team Café - Kisvendéglő Tapolca

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tapolcán töltöttük a márciusi hosszú hétvégét, és mivel a szállodában drága volt az ebéd,gondoltuk elmegyünk egy közeli étterembe. Teljesen véletlenül az utcán sétálva bukkantunk rá erre a kívülről mit sem mutató,barátságos étteremre. Betérve az utcáról kitágul a tér, és egy nagy terembe érkezünk,ami nagyon hangulatos,csodaszép kemencével.
Megosztom
Megfáradt.éhes vándor ide térj be -

Sziget Vendéglő Tarján

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 2.
Mi ugyan a szomszéd faluban lakunk,mégsem esik gyakran útba ez a hely. Tegnap hazafelé tartottunk a wellnessből,és kifáradva,éhesen nem volt kedvünk főzőcskézni is,így megálltunk vacsorázni. A vendéglő nagyon hangulatos belül,korábban a teraszon étkeztünk,az is klassz nyáron. A kiszolgálás gyors, és nagyon kedves, az ételek nagyon finomak,az adagok hatalmasak.
Megosztom
Felmelegített ételek, visszataszító kiszolgálás -

Vadvirág Csárda Bük, Bükfürdő

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 9.
Péntek este megfáradva tértünk be egy ismerősünk ajánlására az étterembe,rendesek voltak,mivel foglalásunk nem volt, azért kaptunk asztalt,de rengeteget kellett várni már arra is,hogy a pincér felvegye a rendelést. Ha jól emlékszem 4 pincér pörgött, szerintem 30 főnél több nem volt, és így is rengeteget kellett várnunk. Az ételek aztán gyorsan érkeztek,gyanúsan gyorsan.
Megosztom
Fantasztikus vacsora egy remek nap lezárásaként -

Kes Pub Bük, Bükfürdő

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2017. 10. 07-én vacsorázni tértünk be megfáradt vándorként egy hatfős társasággal az étterembe, ahol remek ételek és italok tették felejtetlenné a napunkat. Gesztenye fesztiválon jártunk a barátainkkal Velemben és az egész napos sétálgatástól,majd a délutáni játszóháztól kifáradva tértünk be a Kes Pubba, ahol nagyon kedves,gyors kiszolgálás,remek ételek vártak minket.
Megosztom
Romantikus vacsora a tatai tóparton -

Grill & Cocktails Tata Tata

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Péntek este párom lepett meg egy kellemes vacsival Tatán. Az idő éppen jó volt, már nem volt rettentően meleg, az asztalunk a tóra nézett, csodás volt a naplemente,élőzene szólt, az ételek nagyon finomak. A kiszolgálás gyors volt, az ételre sem kellett sokat várnunk.
Megosztom
A fogadó ami nem szívesen fogad Jósvafőn -

Fogadó Az Öreg Malomhoz étterme Jósvafő

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégén betérünk ebédelni a családdal a fogadóba,ami az utcáról nagyon megnyerő képet adott, a kertben kinti asztalnál foglaltunk helyet, majd két perc elteltével megszálltak a darazsak és böglyök, így hát bementünk az épületbe szerencsénkre.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7.
Mindenkitől elnézést kérek,aki a korábbi értékelésem alapján választotta a helyet,néhány hete férjemmel vacsorázni mentünk,ami borzalmasan sikerült,gyakorlatilag rosszul lettem,alig birtam ki a fél. órás utat hazáig. A citromhabos gyümölcslevesre gyanakodtunk,ami meglehetösen savanyú volt,de gondoltam azért citromhab,hát a második fogást már meg sem ettem,iszonyuan sietve mentünk hazafelé.
Megosztom
A látszat csal avagy ha a szemednek hiszel meg sem állsz -

Vadvirág Vendéglő Komló

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7.
Hétvégét Sikondán töltöttünk,de mivel untunk magunkat a szállodában,elindultunk kirándulni. A csavargás végére megéheztünk és megleptük magunkat egy finom ebéddel a Vadvirág étteremben,amit itt találtunk ezen az oldalon. Bár egy értékelés volt csupán,utánaolvastunk és csak jókat irtak.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX