Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Vendégvélemények összefoglalója
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár igényes ötcsillagos szállodai élményt nyújt a fürdővárosban, ahol a wellness és a gasztronómia kiemelkedő összhangban találkozik. A 22 medencés wellness részlegben megtalálható a 25 méteres úszómedence, a különféle termálmedencék és az 1056 méter mélyről feltörő 46 fokos gyógyvíz egyedi hatást biztosít. 9 szaunával gazdagított szaunavilág és a kapcsolódó kezelések igazi relaxációt kínálnak.
A szobákban faerezetes tapéta és süppedő faliszőnyeg, valamint hatalmas, erkélyes terasz biztosítja a kényelmes pihenést. Az Onix étterem magas színvonalú gasztronómiai élményt nyújt, reggel pezsgővel és friss rostos narancslével indul a nap. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár Onix étterme mellett a kínálat széles, a reggeli és vacsora gazdag, és a helyben készülő fogások változatosak. A személyzet udvarias és figyelmes, a recepció gyors és készséges, a szolgáltatás összességében gördülékeny. A szálloda közvetlen átjárást kínál a Sárvári fürdőhöz, amely hozzájárul a teljes körű pihenéshez. A csodás belső tér és a panoráma lift megbizonyosítják a különleges atmoszférát, míg a kandallós lobby és az élő zenei programok kellemes hangulatot teremtenek. A környezet és a parkosított területek, a gyönyörű kilátás és a közeli sétálóterületek mind hozzájárulnak a gondtalan feltöltődéshez. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár egyedülálló luxusélményt ad, amelyet a visszatérő vendégek is gyakran megemlítenek, és amelyet érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Furcsán hangzik valószínűleg egy mások által magasztalt szállodáról, hogy csalódást okozott. Régóta szerettem volna eljutni Sárvárra , a Spiritbe, mert csak jókat hallottam, olvastam róla. Nekem is nagyon tetszett sok minden, szép volt a szoba, finomak voltak az ételek, gyönyörű a környezet, figyelmes a személyzet.
Ami nekem csalódást okozott, az elsősorban a szauna nyitva tartása volt. Ha én elmegyek egy wellness szállodába, akkor szeretek reggel ébredés után szaunázni és ezt sajnos itt nem tehettem meg. Nekem fura, hogy a szauna csak fél tízkor nyit. A másik problémám egyéni volt teljesen, az első nap ebédnél az asztalomon hagytam az olvasószemüvegemet és ez soha többé nem került elő.
Fiamtól kaptunk 2 éjszalás nyári vouchert, amit kiegészítettünk egy másik 2 éjszakával. Így majdnem egy hetet töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. A Spiritnek 10000 négyzetméteres alaptetületű Oázis Spaja van. 22 medencéjével, köztül egy 25 méteres úszómedencével, 9 szaunával igazi fürdőparadicsom.
Az 1056 méter mélyből feltörő 46 fokos termálvíznek különleges hatása van. Hetek óta rendesen nem tudam az öklömet behajlítani. Most ötszöri alkalommal egyenként 30 perces fürdéssel mintha újjászülettem volna. A szobánkban faerezetes tapéta és ugyancsak süppedő faliszőnyeg, óriási erkény, ott két fekvőágy hallatlan kényelmet ad. Az Onix vendéglőről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A reggeliket pezsgővel kezdtük és friss rostos narancslével. A lazactekercsek, pisztrángszeletek, a sokféle kolbász és felvágott készítmények és 8-10 féle kenyér lukulluszi finomságokat, sokféle zöldség, köztük articsóka szív is, minden igényt kielégített. A rántottáról, a tükörtojásról és a sokféle helyben készült omlettekről se feletkezzünk meg.
Pár hiányosság volt csak az is az étlezéssel kapcsolatos, a mennyiséggel egyáltalán nem volt probléma, aki nem lakik jól ilyen helyen az meg is érdemli ! Reggelente nincs egy kis “ szemetes “ az asztalon pèldául a vaj csomagolásnak ! Esténként a levesek kicsit zavarosak ! Ahúsok kiszárítva de a tatár befstek tökéletes!
Barátainkkal Érkezésünkor amig megkaptuk a szobakártyákat,a gyors és készséges recepciós hölgyektől ,addig egy welcome drinkkel vártak a vendégváró púltnál. Gyönyörű szobák,rendkívül udvarias személyzet,,nagyon finom ételek,és italok,Egyedülálló wellnes. Röviden az elvárásoknak megfelelően hibátlan volt minden. Köszönjük. . Biztos visszajövünk még.
Középkorú pár vagyunk! Az elvárásainknak megfelelő felszereltségű volt a szálloda, az ételek nagyon finomak voltak, megtalálta férjem is és én is ( egészséges fitt) kínálatban mindegyikünk igényei kielégültek. Maga a szálloda nagyon impozáns, a wellness részleg rendkívül igényes kialakítású.
Nagyon kellemes és pihentető 3 éjszakát töltöttünk a hotelben a feleségemmel. A wellness igazán nagy meglepetés volt ilyen komoly létesítményben még nem volt szerencsém vendégeskedni,tervezzük évente egyszer visszatérni. Rend,tisztaság,minden szempontból igényesség volt tapasztalható köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat.
Minden a helyén volt,még az apró mozaik lapocskák is a medencében! Minden működött és áttekinthető volt. A közeli csónakázó tó télen és zord időben is kitűnő kiránduló hely, igényesen kiépített sétautakkal, gyalogos átjáró hidakkal, vadkacsákkal. Tetszett az esti bárzongora műsor is, finomak a koktélok (csak a zongora volt egy kissé lehangolt. . . ). Érzékelhető a figyelem a vendégek iránt.
Magyarország legszebb és legbarátságosabb wellness-központjában négy éjszakás nyaraláson voltunk. A 22 medencés központ minden igényt kielégített. A víz minősége és tisztasága elragadó. Vállfájós feleségemnek a napi 2x30 perces kúra után már harmadik nap estére nem kellett bekenni vállait.
Gasztronómiailag csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. Egyedül a halászlé sikerült félre, a többi fogás, főleg a raguk fantasztikusak voltak. A vendéglővel szembeni zongora előtti részt ki kellene alakítani táncparketté, hogy a kellemes zongorajátékra táncolni is lehessen. A kandalló begyújtása 30-35 fokos melegben felesleges volt. A szobai faliképek nem odavalók. Kiemelem a személyzet kedvességét és vendégszeretetét.
Második ötcsillagos szálloda ahol jártam. De ez sokkal jobb. Panorámalift, londíner, hangszigetelt szoba, HD csatornák a TV-n, élmény, termálfürdő és úszómedence. Rengeteg személyzet és mind kedves. Sookal több a jó dolog mint a rossz, éppen ezért feledésbe is mehetne az a kevés bosszúság.
Az üdvözlő italt én választottam ki -nem víz- csak leirtam, mert volt olyan négycsillagos szálloda, ahol vizet adtak üdvözlőitalnak- hanem alkoholos koktél. A fürdőrészben rengeteg pihenőágy, de nem volt rá szükség, mert állandóan a vízben voltunk. A törölközőt akkor cseréltem le amikor akartam, szaunaszeánsz, pihenőszoba. Gyorsan leirom a rosszat mielőtt elfelejtem, de tényleg felejthetők: fizető parkoló, a bárok hollétéről nincs infó meg kell keresni, a szobahűtőben irreális a viz ára, a wifi elérésről nincs infó, szaunaszeánszok idejéről nincs info. De van ajándékpapucs, reggel ingyen kávé, pezsgő este tízig nyitva lévő wellnes rész és szauna, 4 működő lift, napi programok. Sajnos nem találtuk meg mind a 22 medencét. Talán jó lenne egy szállodatérkép valahol, vagy naponta hotel tour a frissen érkezőknek.
Hálás vagyok a szálloda üzemeltetőjének és a személyzeti alkalmazottnak, hogy felejthetetlenné tették a gyermek áldás miatti utolsó hétvégénket. Káprázatos látvány tárult elénk, amikor az impozáns épületet belülről csodálhattuk meg. Belépvén a komplexumba a szemünk tágra nyílik az ámulattól.
A belső építészet színei és formái már elárulják, hogy nem csak egy átlagos elegáns szállodába érkeztünk. Szeretek kritikusan tekinteni minden helyre, ahol járok, itt nagyon nehéz hibát találni. A recepción a dolgozók segítőkészek, azonnal állnak a rendelkezésünkre. A szoba amit kaptunk, nagyon tágas, imádom a világos mogyorószínű falat amilyet a miénk volt. Az utolsó részletig odafigyeltek a kivitelezésnél a vendég igényeire. Hatalmas kényelmes kör alakú ágy, bársonyos szőnyeg, ovális mosdókagyló, a mosdóban halványan derengő hangulatvilágítás, kellőképp tágas szép látványt kínáló terasz. A wellness részleg 2 nap sem fedezhető fel teljes mértékben, annyira sokrétű. A fürdőzni vágyók számára minden lehetőség adott. Úszómedencétől az egészen meleg beülős pihentető jakuzziszerű medencén át. Szauna részlegük egy csoda, nagyon tetszett a gőzkabin, a bioszauna. Pihenés után a étkezés környezete is pazar, de az ételek minősége is 4-5 csillag színvonalú. Bőséges választék halakból, húsokból, gyümölcsökből, zöldségekből, rengeteg sajtkiválóság található. Frissen sült húsokat előttünk készíti a szakácsok. Szinte tökéletes munkát végeznek. A pincérek oda figyelnek a munkájukra. A sütemények és a fagylaltok mennyeiek. Nincs rá más szó Pazar minden!