Szabó Antal étterem értékelései

Értékelései
4
14
15
5
0
0
66

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Szabó Antal értékeléseit!

Olvasd el Szabó Antal étterem értékeléseit!

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
Kedves Barátunkat látogattuk meg Cegléden, aki 1,5 éve vesztette el párját. Ez volt azóta az első alkalom, hogy vendéget/barátot fogadott. Minthogy nem király az ebédfőzésben, őt kértük meg, hogy válasszon az hangulatos vendéglőt, így esett a választása a La Toscanara. A vendéglő tulajdonosa, egyúttal főszakácsa hosszabb ideig Toscanaban dolgozott, ott sajátította el a különleges olasz ételek készítésének művészetét.
Megosztom
Családi ebéd temetőlátogatás után -

Viktória Étterem Debrecen

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Debreceni Nagyerdőn lévő hangulatos vendéglő igazi oázis a városban. 12:15-kor bizonyára a jó idő miatt kinn a teraszon nem volt már hely. Benn a vendéglőben nagyon kedvesen fogadtak és elmagyarázták a napi választékot. Október végén és Halloween előtt lévén sütőtöklevest ajánlottak. Ez a gyömbéres, olaszos fűszerezésű leves, rajta enyhén pirított egész tökmagokkal igazi főnyeremény volt.
Megosztom
Fazekas osztálytalálkozó ebéddel -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2019. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint a Fazekas Gimnázium öregdiákjai 25 fővel és három feleséggel itt tartottuk összejövetelünket. Minthogy az ország különböző helyeiről jöttünk, egy 13 órás összejövetel mindenkink megfelelt. A vendéglő tavalyhoz képest előnyére változott. Hangulatos elkülönített pincehelyiségben megemlékeztük immár 7 főre gyarapodott eltávozott osztálytársainkra,kicseréltük az elmúlt évek családi változásait és borozva-sörözve megtárgyaltuk jövőnket.
Megosztom
Távol-keleti ízek a Flórián téren -

Aum Étterem Budapest

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Születésnapi ebéden jártunk itt 10 fős családi társaságban. Ez az étterem nem a gyors étkezésről szól, Ha ide tartasz, szánj rá néhány órát. Mi 1/2 1-tól 1/2 5-ig voltunk itt, amíg végigettük a 6 fogásos menüt, ami a vendéglő jóvoltjából lényegében 8 fogás volt, mert 2 extra falatkával kedveskedtek.
Megosztom
Szombati ebéd -

Fióka Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Telefonon foglaltunk asztalt szombat 12-re. Az étterem még ekkor gyéren látogatott volt. A pincér nagyon kedvesen fogadott és segített az asztal válogatásnál. Húgom és unkái voltak itt egy hete, ők ajánlottál ezt a helyet. A János Kórházzal szemben lévő épület ismerős volt, mert valamikor posta működött a piros téglás épületben.
Megosztom
Kérészlnézés helyett igazi halászlé -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kérészfesztivál alkalmával jártunk Szolnokon. Sajnos készt helyett csak a Tisza partján lévő kérés szobrot láttuk, mert egy fergeteges vihar elmosta a kérészeket. helyette a Halászcsárda Étteremben vigasztalódtunk, ahol fantasztikus halászlé és túrós csusza feledtette a zord időjárást.
Megosztom
50 éves házassági évforduló -

Bagoly Fogadó étterme Gyömrő

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19.
Egy 50 fős társasággal voltunk itt barátom és feleségének 50. házassági évfordulójára rendezett vacsorán. Az eseményt tovább fémjelezte, hogy a pár lányának férjével 25. házassági évfordulóját is itt ünnepeltük. Minden nagyon hangulatos volt. A vendéglő a tó fölött igazi főnyeremény. A pincérek nagyon előzékenyek voltak.
Megosztom
Esküvői vacsora a 10-es út mentén -

Mustang Pub & Grill Pilisjászfalu

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 27.
50 fős családi esküvői vacsorára jöttünk e rendezvényvendéglőbe. A helység szépen be volt rendezve. Kicsit levegőtlen volt a helység az 50 fő miatt. Az esküvői vacsora most nem sikerült úgy, ahogy vártuk. Az ujházi tyúkhúsleves gyenge és langyon volt, a rántott hús pedig nagyon kemény. Látszott, hogy nem friss sütés volt.
Megosztom
Csalódott családi ebéd -

Hemingway Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
Aranydiploma átvételét szerettük volna egy autentikus vendéglőben megünnepelni. Nehezen kaptunk asztalt, mert 200 fős külföldi csoportot vártak. Végül megegyeztünk és 4 főre kaptunk asztalt. 13:30-kor érkeztünk, a vendéglő szabad fele félig volt csak tele. A szűz pecsenye olyan hideg volt, hogy kénytelenek voltunk visszaküldeni.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 15.
Április elején 20 fős családi születésnapi összejövetelre és ebédre jöttünk össze a Don Pepe különálló borklubjában. A helység nagyon hangulatos volt. A billiárdot és csocsót a gyerekek nagyon élvezték. Veres Péter úr minden megtett, hogy jó érezzük magunkat. Mindenki a la carte rendelt. Az étel kifogástalan volt.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX