Szabó Antal étterem értékelései

Értékelései
3
8
7
2
0
0
34

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Szabó Antal értékeléseit!

Olvasd el Szabó Antal étterem értékeléseit!

Csalódott családi ebéd -

Hemingway Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
Aranydiploma átvételét szerettük volna egy autentikus vendéglőben megünnepelni. Nehezen kaptunk asztalt, mert 200 fős külföldi csoportot vártak. Végül megegyeztünk és 4 főre kaptunk asztalt. 13:30-kor érkeztünk, a vendéglő szabad fele félig volt csak tele. A szűz pecsenye olyan hideg volt, hogy kénytelenek voltunk visszaküldeni.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 15.
Április elején 20 fős családi születésnapi összejövetelre és ebédre jöttünk össze a Don Pepe különálló borklubjában. A helység nagyon hangulatos volt. A billiárdot és csocsót a gyerekek nagyon élvezték. Veres Péter úr minden megtett, hogy jó érezzük magunkat. Mindenki a la carte rendelt. Az étel kifogástalan volt.
Megosztom
Kenyérbolt a Király utcában -

Panificio il Basilico - Király utca Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18.
A Nők Lapjában megjelent interjú alapján kerestem fel. Nagyon hangulatos hely. Lényegében három élelmiszeripai létesítményt takar: kenyérboltot, magyaros vendéglőt és pizzériát. A hely atmoszférája kiváló. A frissen készült kenyerek illata elcsábítja az embert. Az eladókisasszony ajánlására mi is vettünk egy 1 kilós kenyeret.
Megosztom
Születésnapi látogatás -

Lázár Lovaspark Domonyvölgy

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
25 fős születésnapi társasággal jártunk itt. A lovasbemutató jól átgondolt, a bemutató kiváló volt. Visszatetsző volt, hogy a jelentős belépődíj ellenére a show végén még borravalót kértek. Az ebédből a húsleves és a gulyásleves nagyon finom volt. A fatálon kihozott vegyes húsos tálban a rántott húson majdnem vastagabb volt a panír, mint a hús, ráadásul száraz volt.
Megosztom
Autentikus nógrádi ízek -

Bársony Vendéglő Szécsény

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018. május 16-án voltunk itt. Az Idegenforgalmi Központban ajánlották, mert egy autentikus nógrádi vendéglőt kerestünk. A vendéglő hangulata a barokkos vörös bársony székeivel és fali textíliájával rögtön megfogott. A kiszolgálás nagyon barátságos volt. A húsleves és a májgombóclevesben nem csalódtunk. A rántotthús finom és akkor volt, hogy a felét becsomagoltattuk.
Megosztom
Gasztronómiai élmény Szurdokpüspökiben -

Fenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 20.
Feleségemmel voltam itt 2018. április 15-én az ugyancsak Szurdokpüspökiben található Szent-Kereszt kút és kegyhely megtekintése után. Nagyon szép fogadtatásban részesültünk. Az ebéd és a felszolgálás kiváló volt. Az orjaleves és a májgaluskaleves kiváló és friss. Vigyázat az Attila spirit erős paprika szószra, mert brutálisan erős. Elég 2 csepp a levesbe!
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 21.
Feleségemmel jártam itt. Nagyon kedves Kiszolgálásban részesültem. Kiderült, hogy grúz szakácsuk van, akivel oroszul jól elbeszélgettem. Kiváló volt a Harcho, ami egy fűszeres paradicsomos marhahúsleves. A fűszereket Grúziából hozzák és a szakács saját keverése. Érdekesen az acharuli fogások, ezek kelt tésztából készült csónakokra helyezett különféle ételek - pörköltfélék, de van sajtos-tojásos fogás is.
Megosztom


TérképX