Nem bántuk meg, hogy az év végi kikapcsolódáshoz ezt a hotelt választottuk. A szobáink kifejezetten kényelmesek és tiszták ( jó illatú) voltak, az ételek változatosak, bőségesek, a személyzet minden tagja elragadó. A szilveszteri party nagyon jó volt, ami a zenekarnak is köszönhető. Egyedül az időjárás nem kedvezett nekünk:) Mindenkinek ajánlani tudom.
A szállodában volt sok évvel ezelőtt az esküvőnk és most visszatértünk ide - már gyermekeinkkel - házassági évfordulónk alkalmából. A hely még mindig magával ragadó, a természet közelségével,a kis kerti tóval, az azóta épült Bambi park szarvasaival. Köszönet a teljes személyzetnek a kedvességért, a figyelmességért, a remek ételekért, a sok mosolyért.
A szobák kényelmesek. Jók a szolgáltatások: szauna, medence, bowling, bár, biliárd. . . . Az éttermi választék reggelinél és vacsoránál is bőséges és finom. A pincérek remek koktélokat kevernek. A személyzet udvarias,készségesés mindenben segít. A környék is csodaszép - rengeteg a látnivaló. A szálloda az erdő szélénél található, jókat lehet kirándulni.
Csodálatos 4 napot töltöttünk párommal a szállodában. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, kiváló konyha, előzékeny, gyors kiszolgálás. Nagyon jól éreztük Magunkat, pár év múlva, ha elkészül az üveghíd visszatérünk ide! Bátran merem ajánlani azoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak!
Párommal és másfél éves kisfiammal töltöttünk el 6 éjszakát a Hunorban karácsonykor. Az erkélyes szoba, teljesen jól felszerelt és tiszta volt. Ott tartózkodásunk alatt a szobánkat, kérés nélkül takarították. A reggeli választéka és felszereltsége elegendő volt, de ez mellett állandóan megkérdezték, esetlegesen van e egyedi kérésünk.
A személyzet nagyon fiatalos és rugalmas, szinte figyelik az ember tekintetét mit szeretne! A wellness része nagyon jó hangulatot adott a havas tájba ágyazva. A félpanziós ellátásunkat ebéddel pótoltuk, amit szintén helyben fogyasztottunk el a hatalmas választékkal bíró étlapról, ár - érték arányban megfelelőnek éreztük. Karácsonyi táljaik olyan bőségesek voltak, hogy plusz még egy ember bőségesen jól lakott volna. A minibárból 5 fajta italért 2800 Ft-ot fizettünk, ami elfogadható. Ott tartózkodásunkat a saját állatfarm mellett a havas táj és a szomszédos kalandpark is színesítette. Családosoknak bátran ajánlom, fantasztikus kikapcsolódás! ! !
2015 szilveszterét töltöttük itt párommal és egy másik házaspárral Debrecenből. Nagyon jól éreztük magunkat, a szilveszteri vacsora különleges,finom,bőséges (svédasztalos )volt. Kitűnő zenekar csinálta a hangulatot,mindent játszottak profi módon. A személyzet, a kiszolgálás magas fokon ellátta feladatát,nem volt megoldhatatlan probléma számukra.
A szoba kényelmes,jól felszerelt,meleg, (nagyon hideg volt akkor)volt. Én személyesen a liftet hiányoltam,persze tudom a feltételeket lift ügyében. A svédasztalos regelik kiadósak,finomak voltak,talán annyi,hogy a két reggeli egyforma volt! A wellness rész felújításra szorul egy szauna, egy hideg vizes medence és egy alig működő jakuzzi van csak. A közelben lévő állatpark,libegő,bob pálya, jégpálya kellemes időtöltésre való,bár én a libegőre akkor sem ülnék fel,ha fizetnének érte. Megfelelő játékvehetőség a hotelen belül (kártyaasztal, biliárd,bowling,csocsó). Összességében megfelelt elképzelésünknek(bár egy kicsit drága szilveszter volt),vártuk a havat,de csak hideg volt!
Szuper helyen fekszik a hotel, van játékterem része is, ami rossz idő esetén előnyös ! Saját medencével, szaunával is rendelkezik ! A terasz az erdő oldalra nézett ki , ahol őzikék sétáltak ! ! ! A gyerekeknek is és nekünk is feledhetetlen volt ! Az óriási terasz túl oldalán pedig látható volt a libegő és a sok élmény teli oldal !
Viszontagságos, behavazós út után és márciusi télben érkeztünk meg. A személyzet barátságosan és kedvesen fogadott. Kellemes és szép kilátású szobát kaptunk. A szálloda fekvése gyönyörű, kellemes és szép udvar, park, állatkert tartozik hozzá. Fiatal a személyzet, szaktudásuk még nem az igazi, de igyekeznek!
Kellene melléjük egy idősebb, tapasztaltabb vezető, aki megtanítja őket a vendéglátós szakma csínyjaira. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, szívesen mennénk legközelebb is, főleg hogy rengeteg a kirándulási lehetőség és a kutyánkat is szeretettel és barátságos áron fogadták. :)