Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rózsakert Siófok Siófok

4,8
29
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Rózsakert Siófok Siófok
Rózsakert Siófok SiófokRózsakert Siófok Siófok
Rózsakert Siófok SiófokRózsakert Siófok Siófok
12 fotó

Rózsakert Siófok Siófok bemutatkozása

Siófokon közvetlenül a tó partján helyezkedik el a Kikötőben a Rózsa-liget. Kellemes sétát tehetünk itt a sokszínű rózsabokrok, virágágyások és óráis platánok között. Érdekesség, hogy a ligetben található a Balaton első átúszójának, Szekrényessy Kálmánnak emléke, valamint további szobrok: Vilt Tibor „Balatoni sellő” (1974), Somogyi József ”Halászok” (1998) és Varga Tamás: Karinthy Frigyes.

29 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
77%
Érdekes
23%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

29 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
CE Plaza Hotel Siófok - Akciós családi vakáció - hétköznap és hétvégén egyaránt!
Akciós családi vakáció - hétköznap és hétvégén egyaránt!
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval

Rózsakert Siófok Siófok vélemények

75
245
240
2115
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 236 városban járt márFelfedező - 256 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2115 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. október 26.a párjával járt itt
Október 23.-án is pompázott a Balaton-parton a rózsakert. Rózsakert a neve, de más virágok is pompáztak itt. Szépen, rendben van tartva. Látogatásunkkor is éppen rendezték a terepet.
Itt fényképeztem:
Rózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
36
1429
2170
45014
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 725 városban járt márFelfedező - 2323 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 45014 feltöltött kép
Érdekes 2022. október 17.egyedül járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezt a kertet nyilván mindig mindenki látja, aki Siófokon jár, csak nem gondol rá úgy, mint külön létesítményre. Itt találtam érintetlenül, hát kitöltöm. Ma átsétáltam rajta párszor, de nyílnak még a virágok, de most nem mutatja azt a képet amit máskor szokott.
Itt fényképeztem:
Rózsakert Siófok Siófok - Külső képRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - Külső képRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - EgyébRózsakert Siófok Siófok - Egyéb
Még több kép (4 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 27 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.