A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Az utazás előtt olvasott értékelések kissé elriasztottak, azonban nagyon kellemes csalódás volt az ott töltött idő. A személyzet udvarias és segítőkész, az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A Wellness részleg nekünk megfelelő volt. Néha valóban klórszag volt érezhető, ahogy mások is jelezték, de nem volt túlságosan kellemetlen.
Az egyetlen negatívum számunkra az ágy kényelmetlensége volt. A pihenés fontos része az éjszakai alvás. Ezeken az ágyakon ez szinte lehetetlen. Minden más tökéletes volt. Köszönjük!
Maximálisan elégedettek voltunk az egész hétvégével. A szobák tágasak és tiszták voltak, az étteremben széles választék volt. Mindenki nagyon kedves volt :-) Nagyon kellemesen csalódtunk a helyben mivel abba a hibába estünk hogy előtte mást nem csináltam csak ilyen helyeken olvasgattuk a véleményeket és vissza jelzéseket.
Már úgy voltunk , hogy lemondjuk és elbukjuk a foglalót de a végén mégis arra gondoltunk megnézzük és majd a szemünknek és a saját tapasztalatainknak hiszünk . És milyen szerencsénk volt nem is értem azokat amiket negatívként írnak ide sokan. Nekünk is vannak igényeink és elvárásaink és én csak ajánlani tudom mindenkinek. Bármikor újra visszamennénk és köszönjük ezt a jó kis hétvégét :-) Üdvözlettel 2 fiatal pár :-)
Minden szuper volt. Az ételek nagyon jók voltak, választék is rendben volt, 2 féle leves, 4 féle főétel, minden friss volt. Wellness is rendben volt, a medence tényleg nagyon klóros, de megszokható, gyerekeknek úszószemüveg, és nincs gond. A játszóházból pedig ki sem lehetett robbantani este a gyerekeket, csúcs volt. Visszamennénk. Ár érték arányban verhetetlen itthon.
2014. januárban töltöttem két napot párommal és két unokámmal a szállodában. Minden rendben ment, a szobát a jelzett időnél 1 órával hamarabb eltudtuk foglalni,ami a kicsik miatt nagyon jól jött. Valóban gyermek barát a szálloda, játszóház,kicsiknek pici asztalok az étteremben.
Sajnos nem volt külön büféasztal a gyerekeknek,de minden étkezésnél bőven volt amit a gyerekek szeretnek. A személyzet készséges és barátságos. A családi szoba mérete tökéletes. A fürdő lehetne picit nagyobb,de így sem tumultus. Mindenkinek ajánlom a szállodát,kisgyerekeseknek különösen.
Kiváló, jó kikapcsolódást nyújtott. Csendes, a forgalomtól messzebb elhelyezkedő helyen, de mégis a központtól nem messze. Pihenésre és a mindennapokból való elmenekülésre tökéletes hely. A szolgáltatások és az ellátásuk is tökéletes. A korlátlan Wellness használat, és a masszázs is igényeinknek megfelelő volt. Aki csak teheti menjen, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Mi egy nagy családi pihenést szerveztünk a szállodába (5 felnőtt és 1 gyermek). Mind a felnőttek mind a gyermek megtalálta a szállodában a számára megfelelő szolgáltatást. Amit jó ötletnek találtam, hogy a játszóház nemcsak a 2-3 éveseknek érdekes, hanem az ugrálóvár és a ping-pong asztal a nagyobbaknak is remek szórakozást nyújt.
A medence szolgáltatásai (hát dögönyöző, sodrófolyosó stb) a gyerekeknek és a felnőtteknek is kíváló. A személyzet segítőkész, az ételek fínomak voltak. Nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon kedves a személyzet, maximálisan finomak az ételek. A játszószoba egyedülálló, a gyerekes családok egy percet sem unatkoznak. A fürdő nagy és kellemes. A szobák tágasak, tiszták. Ha lehetne azon változtatni, hogy korábban el lehessen foglalni a szobákat /15 óra elött/ az jobb lenne.
2013. 12. 06-08. -ig töltöttünk egy kellemes hétvégét a hotelben. A személyzet felkészültsége példás. Udvariasak,készségesek. A szállás ár érték aránya kiváló. A konyha remek. Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el. A szoba kényelmes,tiszta a fürdőszoba sajnos kádas volt,amit nem igazán kedvelünk.
A szálloda nagyon tetszett az egész családnak.Az ételek finomak voltak és bőségesek.Az wellness részleg is jó volt,jó nagy térben helyezkedik el. A kiszolgáló személyzetről is csak jókat tudok írni. Mi szívesen visszamennénk bármikor.A játszószoba pedig jó ötlet,nem mindenhol lehet ilyet találni.
Az értékelésem is mutatja, hogy meg voltunk elégedve. Bő választék és kiváló minőség az ételeknél - udvarias kiszolgálás - figyelmes szállodai személyzet. Egyetlen " balszerencsés" momentum volt: a kazánház alatt volt a szobánk - és annak enyhe zaja éjjel némileg zavaró volt - ám kérésünkre a karbantartó igyekezett segíteni rajta.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár