A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Mindennel elégedettek voltunk. Már hatodik alkalommal voltunk a szállodában. Egyet kifogásolunk, hogy a nagy medencénél kint nagyon csúszik a kő, amikor bemegyünk a vízbe. (Én el is csúsztam rendesen, a fejem is bevertem. ) Kellene valami megoldás (esetleg gumi csík), persze van kapaszkodó, de én még addig sem jutottam el, amikor elcsúsztam.
Az egész család nagyon jól érezte magát. Kislányunknak nagyon tetszett a játszóház, a medencézés. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a medencék víhzhőmérséklete kisgyerekek számára is alkalmas. Reggelit és vacsorát kaptunk, nagyon finom, bőséges és minden igénynek megfelelőek voltak.
Kerékpár bérlés lehetőségét is kihasználtuk, viszont a kerékpárok karbantartását kicsit elhanyagoltnak véltük. Összességében nagyon szuper élményben volt itt részünk, szívvel ajánljuk más családoknak is és szívesen visszatérünk majd máskor is.
Összességében elégedett voltam, nagyon jól éreztük magunkat. A szoba kényelmes, a személyzet végtelenül kedves, segítőkész, az ételek nagyon finomak, a benti medence tökéletes ( a kintit nem próbáltuk). A játszóház mindig tele volt, minden korosztálynak vannak játékok.
Annyi negatívumot tudok megemlíteni, hogy kicsit messze van a parttól és a sétáló utcától, de ezzel tisztában voltunk a foglaláskor. A takarítókkal szívesen találkoztam volna gyakrabban, de gondolom, az új szárny beindításával még kevesen vannak. A klímát nem sikerült 24 fok alá beállítani, éjszaka jó lett volna, mert az árvaszúnyogok miatt most nem lehetett szellőztetni. Ha szóltam volna, biztosan ezt is megoldják, de ez nem volt akkora kényelmetlenség.
Mindennel elégedettek voltunk. Ha mégis valami negatívumot kellene említeni, az a reggeli lenne. Minden nap ugyanaz volt a választék. Az lehetne kicsit változatosabb. Amúgy minden rendben volt. Szuper jól éreztük magunkat. A játszóház is kiváló volt a gyerekek számára. Esetleg ott lehetne tematikus foglalkozást tartani animátorokkal.
Igen nagyon jó volt minden meg voltunk elégedve .Hát a recepcióval csak annyi volt hogy bár mit k érdeztűnk ()mivel az ember uj helyen van) nem tul kedvesen válaszolt egy kettő- De minden nagyon szuper volt az ételek nagyon jok voltak. Ugy hogy megyünk máskor is.
Nagyon kedves, segítőkész személyzet. Finomak voltak az ételek,bőséges reggeli,de viszont szerintem 4*-os szállodában nem szabadna mirelit árut kínálni. Pl: csirke nagetsz,vagy cornflakes csirkét. Nálunk az üzemi konyhán van ilyen. A szoba és a mosdó nagyon tiszta,igazán jól felszerelt modern szálloda. Sajnos a wifi nem működött a mi szobánkban.
A velnesszreszleg szuper,bár mi nagyon meleg időben mentünk,lehet jobb lett volna ha kint a szabadban is lett volna medence. Rendkívül gyerekbarát szálloda,sok program volt nekik. A Bódi Guszti és Margó viszont szuper műsort adott. Nagyon közvetlenek,kedvesek voltak mindenkivel. Szeretnénk még ide eljönni.
3 èjszakát töltöttünk ott , kedves szemèlyzet, segítőkèsz, 2èves kisfiúnk nagyon èlvezte a játszóházat. Rengeteg játèk ès programok. Az ètelek nagyon finomak ès bősègesek voltak. Elösször voltunk itt ,de nem utoljára. Köszönjük, nagyon jól èreztük magunkat!
Tetszett:Recepciósok,felszolgálók ,személyzet segítőkészsége,kedvességük! ! Profi csapat. Ételek finomak változatosak,bableves hú nagyon finom volt! ! ! Welnes tiszta és kiváló! Egy valami amiről nem önök tehetnek szomszéd házra nézett a szobánk2112 és a szomszéd csörgött zörgött reggel 7 kor! ! ! (ezt a szobát adnám ki utoljára)! !
Mivel már nem először voltam ott segítségre nem volt szükségem,nagyon jól éreztük magunkat De a szomszéd szobába két vendég jött akik tőlünk kértek segítséget, mivel nem kaptak tájékoztatás nem tudták hogy működik az ajtó nyitó kártya,miért nincs áram a szobában,szívesen segítettem nekik nekem azért volt kicsit fura mivel 2024 ben mi nem ezt tapasztaltuk, nagyon segítőkész volt a személyzet mindent megmutattak
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük véleményét, mely fontos számunkra és szíves elnézésüket kérjük az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.
Feleségemmel és a barátainkkal töltöttünk el 2 éjszakát 3 napot a hotelben. Szuper volt minden, a szoba tisztasága kiváló, a személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg szuper, és az ételek fenomenálisak. Összességében minden szuper volt, jól éreztük magunkat, ha tehetjük még biztosan visszatérünk Önökhöz!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár