Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Már harmadszor jártunk itt,mindig ugyanazért. Meghívott vendégek voltunk farsangi bálra. Mindig mosolyogva fogadnak,semmi nem probléma,mindent megoldanak. A svédasztal választék a három csillagnak megfelelő. Nagymama koromban nem fogok emlékezni,hogy mit ettem,de megfelelő. (mindig rájövök,hogy ez a sajt nélküli szálloda,mert az nincs).
A szobák kicsit retrók,de tiszták. . . És amikor az embert a párnán pici cukor és egy idézet fogadja és amikor az ember azt hiszi,hogy elhagyta(közben a barátai szobájában felejtette)a szobakártyát,és azt hiszi,hogy majd a portán leszedik a fejét és súlyos ezreket fog fizetni és mosolyogva mondják,hogy semmi gond,akkor már az a negyedik csillag nem is hiányzik annyira. . . . Szóval ár-érték arány rendben! Még valami. . . ahol a személyzet évek óta nem változik nagyon,ott rendben van a ,,főnökség" is. . .
A két ünnep között töltöttünk el 3 napot a hotelben. Rendkívül kedvesek és segítők voltak a személyzet dolgozói. Nem volt olyan amit ha kértünk ne teljesítették volna. Tiszta ápolt volt minden és köszönöm az ott dolgozók munkáját. A wellnes részlegen dolgozók és az étteremben is kifogástalan munkát végeznek,arról nem beszélve hogy programokat és kuponokat is kap az odalátogató. Mindenkinek csak ajánlani tudom. KÖSZÖNJÜK.
Nagyon jó élményekkel gazdagodott a társaságunk. A masszázs tökéletes volt. A személyzet udvarias, a szobák kényelmesek és tiszták. A svédasztal bőséges mindenkinek az igényét kielégìtheti a színes választékkal, folyamatossan újratöltötték. A lencseleves és a forralt bor finom volt. A wellnes is úgy volt jó ahogy volt. Csak ajànlani tudom. Még biztos visszamegyünk ha tehetjük.
Mindennel elégedettek voltunk, egyedül a szálloda ill. a szobák lehetnének kicsit modernebbek, bár már ismertük, és tudtuk mire lehet számítani. Ettől eltekintve a személyzet nagyon udvarias, a wellness jó, és nagyon ízletesen, háziasan főznek :-) A hotelnek kiváló a fekvése, nagyon szép a kilátás a Balatonra, és a nyugati oldalon délután a szobák napfényben fürdenek. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
A Hotel Magistern leendő Vendégei részére! Családi körben nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szállóban! A környék szép még ősszel is. A szálló szolgáltatásai közt mindenki megtalálja a számára szükséges kényeztetést! A szobában ami kell megvan. Az étterem kínálata kiváló! A Wellness rész nagyon jó volt, figyelnek mindenre!
A gyerekek és felnőttek megtalálják a kedvükre való medencét. Masszásra érdemes jelentkezni! A kondi termet is ajánljuk. A tisztaság megfelelő! A személyzet igazán segítőkész és kedves, udvarias! A család apraja, nagyja jól érezte magát! Köszönjük ezt a pár kellemes órát!
Wellness részleg: nagyon tiszta és kulturált, szolgáltatások színvonala kifejezetten jó, személyzet nagyon kedves és segítőkész. Kilátás innen is a Balatonra. Szobák: Egyszerűek, némi felújítás talán rájuk férne, főképp a fürdőszobára, és a szobák bútoraira. Étkezés: Többnyire ízletesek és megfelelő adagok voltak mindannyiunk számára, főleg a vacsora.
A reggelinél gyakran hiányoztak számunkra a sajtok. A személyzet itt is profi és kedves. Egyéb: A Balaton közelsége, elérhetősége mindenképpen nagyon fontos volt a számunkra. A kikötői rész kocsival néhány perc alatt elérhető. Összességében jól éreztük magunkat, szerintünk jövünk máskor is! Az őszi, csendes pihenést választók számára, mint amilyenek mi is vagyunk, nagyon jó választás lehet.
Én személy szerint a kényelmes alvást kifogásolom. A két összetolt ágy nem volt valami kényelmes és még a párommal sem tudtam összebújni mert az ágy folyamatosan szétcsúszott.
A személyzet kedves, szolgálatkész, barátságos volt. A fürdőszoba kissé lelakott volt, a hajszáritó nem működott, az ágyak kissé kényelmetlenek voltak, de a magas emeleti szoba és a gyönyörű panoráma feledtette.
A szolgáltatásaik sokasága tetszett, gondolok itt például a sokféle masszázsra. Viszont a 2 személyes ágy, valójában csak két 1 személyes ágy volt összetolva, ami elég kényelmetlen volt. Ezenkívül az egyetlen problémánk az volt, hogy a hotel messze volt a központtól, így egy éttermet vagy más programot nem találtunk.
A Hotel Magisternben minden olyan volt, amit egy szülőpár 3 gyermekkel történő nyaralásához kívánhat. Megfelelő méretű, kényelmes, tiszta szoba. Nagyon finom és bőséges ételválaszték. Hihetetlenül kedves személyzet (a recepciósok, a pincérek, a pincér tanulók, az animátorok, a szobaasszonyok - szóval mindenki).
Park - gyermekjátékokkal, sekély part, kissé távolabb homokos szakasszal. Kisgyerekeseknek tökéletes szállás, s ami a legfontosabb: nem túl drága! Mi jövőre is ide jövünk!