Ildikóka étterem értékelései

Értékelései
18
21
11
19
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ildikóka értékeléseit!

Olvasd el Ildikóka étterem értékeléseit!

,,Kavics" a Balaton mellett.... -

Geleta Cukrászda Balatonlelle

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 20.
Nem tagadom,mielőtt megírom a saját véleményemet,elolvasom a másokét is. Nem azért,mert nincs saját gondolatom,csak hogy biztosan jó helyen járok-e? Hát most nem vagyok benne biztos. Az előttem fanyalgók talán nem itt jártak. Röviden,nagyon kedves kiszolgálás,óriási választék,nagyon finom fagyi,hatalmas terasz és vendégtér.
Megosztom
Minden változatlan! -

Kakas Étterem Budapest

2017. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. február 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már megint. . . . Újra találtam alkalmat idejönni,most éppen szülinapra. Asztalfoglalás kötelező! (egyébként nem lesz helyed! ). A helyzet változatlan,mint már egyszer írtam értékelést e felületen. Gondoltam,ezt már tovább nem lehet ragozni. . . . De lehet! A választék,az ízek,a kiszolgálás,minden csillagos ötös!
Megosztom
Hazafelé a Balatonról.... -

Öreg Halász Vendéglő Siófok

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 3.
Ajánlásra mentünk.A kiszolgálás gondolom családilag megoldott.Semmi rosszat nem tudok írni,ha csak azt nem,hogy nagyon sokat kellett várni az ételekre.Nem egy gasztronómiai csoda volt,hanem egy tisztességesen elkészített szombati ebéd.A hely hangulata (egy fa lábakon álló kert helység)nagyon kellemes,a belsővel sem volt semmi gondom.
Megosztom
Nagyon irigy vagyok....és gratulálok! -

Római Pince Hévíz

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ronda, kukacos vendéglátós szemmel:Gyönyörű kert,barátságos,mosolygós pincérek,kiváló étlap,szuper ételek,megfelelő ár-érték arány,hangulatos belső tér,igényes-ötletes dekoráció,kifogástalan kiszolgálás! Imádom,ha egy pincér ,,ráérez",hogy melyik vendég milyen kiszolgálást szeret. (a mienk,fiatal,szakmáját szerető,udvarias,kedves. . . stb!
Megosztom
Amikor az ember lánya irigykedik.... -

Majthényi Présház Borozó Balatonlelle

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 8.
. . . . . hogy ő ilyet nem tud. A világ egyik legszebb helyén,az egyik legaranyosabb pincérrel (Gábor),az egyik legjobb étel,amit utoljára evett,nem a makettezős,művészkedős,hanem,bőséges,nagyon finom,jó hangulatban,csodálatos környezetben,szíves látással-vendégül látással,akkor hazajön és mindenkinek elmeséli,hogy ide el kell menni! ! ! !
Megosztom
Jó kis céges buli volt... -

László Tanya Étterem & Kávézó Budapest

2015. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. december 27.
Nem ismertem,úgy ajánlották. . . . A személyzet vendéglátós szemmel is kifogástalan volt,barátságos,közvetlen még az idősödő,néha egy picit a ,,határon" túllépő úriemberrel is nagyon kiválóan bánó,ügyesen leszerelő,kedves pincérlányok. Mindent megtettek,hogy visszatérjünk. Az ételek megfelelő adagokban,frissen elkészítve,jó ízvilággal.
Megosztom
Rendben van... -

Tópart Bisztró Tapolca

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 24.
Ebédelni mentünk.Nekünk szerencsénk volt,egy nagyon ügyes,lelkes pincért kaptunk.Finom volt a rosé,jó volt a mézes-mandulás pisztráng,nagyon-nagyon bőséges adagok.Ár-érték arányban megfelelő volt,nem csalódtunk.Egy próbát mindenképpen megér,a lelkes fiatalember mindent megtett,hogy jó szívvel távozzunk.Nem tudok rosszat írni...
Megosztom
Az évszázad legjobb esküvője...(nekünk,de mások is ezt mondták!) -

Nosztalgia Étterem Kistarcsa

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Esküvő. . . . hát túl vagyunk rajta. A meghívott vendégek véleményét tolmácsolom:minden nagyon finom volt,nagyon kedvesek voltak a pincérek,bőséges és minden friss volt. A menyasszony véleménye:,,kislányom tizes skálán hogy sikerült? Anya? 200! "Az én kukacos vendéglátós véleményem:nem volt pazarlás,pont annyi, ott, akkor,amikor, ahogy illik egy esküvőn.
Megosztom
A panoráma mindent visz... -

Csókafészek Étterem Balatongyörök

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 23.
Tegnap,egy nem túl vidám program(temetés)után,Édesanyámmal úgy döntöttünk,hogy mielőtt visszamegyünk Pestre,eszünk valahol,valami finomat. Egyértelműen a kilátás miatt esett a választásunk erre a helyre. Mosolygós,vidám,szakmáját szerető kislány fogadott bennünket. Minden kívánságunkat leste,a felszolgált ételek között is sűrűn járkált,kérünk-e esetleg még valamit.
Megosztom
Csak egy kávé és egy sör volt.. -

Mala Garden Étterem Siófok

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak a kiszolgálást tudom dicsérni,megyünk vissza valamikor enni is,mert teljesen beleszerettem a hely hangulatába,a pincérek stílusába,a cukrász pult kínálatába,a Balaton part közelségébe és láttam a saját stéget a szálló vendégeknek!Egyszóval jövök...(és ez nem fenyegetés egy kollégától,hanem tisztelettel teli várakozás..)
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX