Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok bemutatkozása
Az Aranyparton, Siófok egyik legfrekventáltabb részén található a háromcsillagos Hotel Magistern Konferencia & Wellness. Vízparti fekvéséből és jó megközelíthetőségéből adódóan megfelelő választás lehet a Balatonhoz érkezőknek, pároknak, családoknak egyaránt.
Jól éreztük magunkat. Három éjszakát voltunk és kánikulát fogtunk ki. A Balatonba lehetett fürödni olyan meleg volt. A wellness részleg jó, de kicsi. Ételek finomak, választékosak és bőségesek voltak. Szobába a bútorokat cserélni kellene. A személyzet figyelmes és kedves. A környék tiszta,de rengeteg a szúnyog,este nem lehetett sétálni. Maximálisan meg voltunk elégedve.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt a családommal. A személyzet figyelmes volt,a szoba rendben,tiszta. A félpanziós ellátás remek, a nagyon rossz étvágyú fiam mindig talált magának valami finomat. Családbarát környezett,jó volt nézni a sok pici babát amint ott nyüzsögnek körülöttünk.
Nekünk nagyon tettszett ,az idén is ott fogunk nyaralni és remélem megint jó időnk lesz de ha nem semmi baj ,ott a beltéri medence! Köszönjük HOTEL MAGISTERN!
Családbarát szálloda, a balaton legszebb részén, még télen is. A komlett személyzet kiemelkedően kedves, jókedvű. A szállás, illetve a wellnes részleg minden igényt kielégít. Az étterem tökéletes. Mi nagyon jól éreztük magunkat, még biztosan visszatérünk. Téli hétvégénk alatt a programok is szuperek voltak, még felejthetetlenebbé tették a pihenésünket. Köszönjük.
Szerencsére a mások értékelésében leírt negatív dolgokat nem tapasztaltuk. A szoba nem volt hideg, nem kellett 40 percet várni az étkezéseknél és a wellness sem volt zsúfolt. A fürdőszoba viszont valóban felújításra szorul.
Nagyon szerettük, hogy a Balaton partján van, de van saját wellness részlege is, ahol rossz idő esetén is lehet fürdeni. Kisgyermekekkel ez fontos szempont. Azt viszont sajnálattal vettük tudomásul, hogy idén a pezsgőfürdős medencébe kisgyermeket nem lehetett bevinni!
Így a szülőknek mindig szét kell válniuk, ha egy kicsit a meleg vízbe szeretnének megmártózni, ráadásul a gyerekeknek is csalódás! Az úszó medence vize pedig olykor hidegebb volt a vártnál, ami kisgyerekeknek szintén nem szerencsés! A babamedence 4 éves kor felett már nem igazán élvezetes, így az úszómedencének véleményem szerint minimum olyan hőmérsékletűnek kellene lennie, ami egy gyermek számára is kellemes. Az ételek finomak és változatosak voltak, de a reggelinél hiányoltuk a kenyér pirítót, valamint a pékárú kínálatában időnként lehetne zsemle vagy kifli (amit szintén a gyerekek jobban kedvelnek). A gabonapelyheket sajnos csak akkor cserélték amikor teljesen kiürült a tál, így a legtöbbön érezni lehetett hogy nem friss, nem ropog (abonette, puffasztott rizs szintén). Szintén a kisgyermekes családok szempontjából jó volna valamilyen játszószoba, vagy jászósarok kialakítása valahol, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak és a szülők is tudnak kicsit pihenni. Hallottam, hogy korábban már volt a hotelben ilyesmi, úgy gondolom mindenki szívesen venné ha lenne egy hely ahol a gyerekek jól érezhetik magukat. Főleg rossz idő esetén. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt! A szobánkban a tv kapcsolója ragasztva volt, így nehezen lehetett csatornát váltani. A tv adás is többnyire zavaros volt, ugrált a kép, emiatt nem sokszor tudtuk nézni. (414-es szoba).
Könnyen megközelíthető,jó parkolási lehetőség, közvetlenül a parton van. A szobák megfelelő méretűek még pótággyal is/retro hangulatban! /,az ágyak kényelmesek. A fürdőszoba viszont már felújított, kicsit lehetne nagyobb és nem ártana egy elszívó,valamint folyékony szappan.
A wellness központban centrifugát kellene elhelyezni a vizes fürdőruháknak, a női öltözőben nincs tükör (! ) a hajszárítónál. Az időjárás szerencsére kedvező volt, hideg időben kevés lett volna a fűtés a 9. emeleten. (Nem voltak elég melegek a fűtőtestek. ) A személyzet, különösen az étteremben kitett magáért, köszönet érte. Az ételválaszték és az ételek minősége minden igényt kielégített.
Kiváló elhelyezkedése miatt választottuk a szállodát, közvetlenül a Balaton partján van. A wellness részleg jó,rossz idő esetén lehet ping-pongozni,mini golfozni is. A fürdőszoba szép és modern,a szoba berendezése inkább retró. A matrac viszont kényelmetlen,illetve a liftek állapota sem a legjobb...
Már többször jártam ebben a szállodában de akkor a fiam még kicsi volt 4- 5 éves. Az tetszett hogy a 8. emeleti erkély kilátása szép volt, mivel a Balatonra nézett. Az ágyak kényelmesek nagyon Az ételek finomak voltak reggeli is vacsora is. A takarítók is kedvesek és a recepcíósok is . Pincérek segítőkészek kedvesek voltak.
Az én kedvencem Marci volt. Pár hiba. A fürdőszobai küszöb egy kicsit nagy de ez nem baj. Az erkély ajtó és a fürdőszobai is szorul. Amikor az éttermi résznél teltház volt akkor alig lehetett kikászálódni a helyünkről. Szerintem egy jó szálloda a 4 csillagot is megérdemli mindenkinek ajánlom .
Közvetlen vízparti szálloda, csodás balatoni panorámával. A városközponttól gyalogosan messze van. A fürdőszoba felújított, a szoba nem, de tiszta és kényelmes. Az ételek hagyományosak, ízletesek, a személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg kicsi, de a szauna kiváló, a medence vize viszont hideg, úszáshoz alkalmas, "pancsoláshoz" nem.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 5500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár