Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Családommal 8 éjszakát töltöttünk a szállodában. Egy és nyolc éves gyermekeimmel, akik rendkívül jól érezték magukat. Remek lehetőség volt a medence, de szerencsére rendkívül jó időt fogtunk ki, így a Balaton vize is tökéletes volt és jórészt ott voltunk. Sajnos a szobák kissé melegek voltak, éjszakára átforrósodtak, de mindez nem zavarta a nyaralásunkat.
A szálloda ár/értékarányban kiváló, a Balaton közel van, a személyzet tagjai segítőkészek, és a város, valamint az Aranypart sétálóutcái, a kikötő közel van hozzá, külső programokhoz is tökéletes a wellnes részlegen kívül, esetleges rossz idő esetén. A félpanziós ellátás bőséges és finom,a svédasztalos fogások ízletesek és választékosak. Összességében 2 kisgyermekkel egy nagyon jó nyaraláson vagyunk túl.
A szálloda kellemes hangulatot áraszt, már az első belépésnél. A recepción nagyon segítőkészen elmagyaráznak mindent. A szoba kényelmes, bár modernebb berendezésű is lehetne. Kissé retró. Az ételek változatosak sokfélék, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A személyzet és a kiszolgálás első osztályú.
A zenés vacsorák nagyon szórakoztatóak. Tetszett, hogy a Hoteltől ajándék hajózást is kaptunk. A wellness részleg is nagyon jó, illetve többféle medence is van. Összességében nagyon elégedett vagyok a Hotel Magistern-nel.
A Hotel közvetlen Balaton partján volt, így jó időben kisgyerekkel ideális szálloda volt. A beltéri medence mind felnőtteknek, mind gyerekeknek rossz idő esetén is kiváló volt a fürdésre. A személyzet udvarias, készséges! Az étkezés bőséges' Nagyon jó ötletnek tartom a gyerek játékokat!
Takarítás naponta volt' Az egy hét alatt az időjárás elég változékony volt, így kipróbálhattuk a Balatont kánikulában és a beltéri medencét is hűvös időben. Két éves kisgyerekkel voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Sajnos az idő nagyon rossz volt, szinte ki sem tudtunk menni. A wellness részleg kicsit kárpótolta a a pocsék időt. Talán ha animátort előbb alkalmaznának pl. az iskola befejezése után az unokám biztos jobban érezte volna magát. Sajnos az időjárás miatt csak két éjszakát töltöttünk a szállodában.
A Hotel Magistern Siófok legszebb részén az Aranyparton található. Kellemes, közvetlen vízparti fekvése és jó megközelíthetősége ideális lehet a Balaton környékére látogató vendégek részére. Legelőször 2009. februárjában a párommal töltöttünk el ott 3 éjszakát.
Ahhoz képest hogy klasszikus panelépület, a belső tér teljesen felújított volt, a szoba kényelmes akár 4 ember is bőven elfér. Pazar kilátás nyílik az erkélyről a Balatonra. A wellness részlegen megtalálható a 28 fokos úszómedence, jó nagy jakuzzi legalább 10 fő is elfér benne, gyermekpancsoló. Ezen kívül még van finn szauna, gőzkabin, konditerem, fodrászat, kozmetika. Lehet kérni különböző masszázsokat. Az étterem tágas, a reggeli bőséges és változatos volt. Remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Szép parkosított kertjük van (bár télen ez nyilván nem látszott), közvetlen a parton található a szálloda. Nekünk nagyon megtetszett, így 2012. szeptemberében 5 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jó ár/érték aránnyal dolgoznak. Előny még, hogy kutyus is lehet a szállodába vinni és Széchenyi Pihenőkártyával lehet fizetni. Már ajánlottam a hotelt másoknak is, akiknek szintén csak jó véleményük volt. Mi biztos, hogy még máskor is megyünk.
A Hotelben töltöttünk a férjemmel két napot pár napja. A szoba egyszerű, de elég nagy és kényelmes volt, minden amire szükség volt rendelkezésre állt. Az árhoz viszonyítva bőven megkaptuunk mindent, ahhoz hogy jól érezhessük magunkat.
Megfelelő volt a svédasztal választéka, kellemes a wellness, és az ajándék masszázs, a köszöntőital, szóval érdemes ide elmenni, főleg ha az időjárás is kevésbé lett volna őszies /tavasz lévén/. Ajánljuk mindenkinek! Köszönettel: Rajmon Pálné
Két éjszakát töltöttünk Pünkösdkor a szállodában. Nagyon szép kilátás nyílik a Balatonra. A személyzet nagyon kedves, az ételek nagyon finomak.A szombat esti vacsoránál zene is volt, nagyon jó hangulat volt, sokat táncoltunk. mindennel meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon szerettem ezt a helyet. Mindenképpen csak ajánlani tudom mindenkinek. Az elhelyezkedése perfect. Déli parton van. Sajnos elég rossz időt fogtunk ki, de nagyon jó volt a belső medencéjében is. Két évet voltunk itt. Nagyon sok kedves ember volt. Mind a két évben barátokra leltünk, akikkel még most is tartjuk a kapcsolatot. Nem tudom mit írjak még. Minden nagyon tetszett.
Egy kellemes hétvégét töltöttünk a parommal a hotelben. Ahhoz képest h klasszikus panelépület, a belső ter teljesen felújított volt, a szoba kényelmes akár 4 ember is bőven elfér. Az étterem tágas, a reggeli bőséges és változatos volt. Remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Kellemesén éreztük magunkat, legközelebb is jövünk.