Club218 Siófok a Balaton-parton, a Petőfi Sétány közelében található, és a tóparti panoráma kiemelkedő látványt nyújt. A szállás modern és jól felszerelt apartmanokat kínál, köztük Diamond, Gold és Silver típusokat, amelyek különböző méretben ideálisak nagyobb családok számára. A legtöbb apartman erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahonnan kitűnő kilátás nyílik a Balatonra, különösen naplementekor.
A konyhák teljes körűen felszereltek, a klíma és a wifi minőségét pedig hosszabb tartózkodások esetén is kiemelkedőnek értékelik. A környék éttermei és egyéb szolgáltatásai könnyen elérhetők, a sétálóutca szinte a kapu előtt található. A wellness-részleg tágas és igényesen berendezett, benne különféle szaunák, jakuzzi és medence, amelyek több családi és baráti látogatást is kiszolgálnak. A privát kert vagy erkélyek lehetővé teszik a külső kilátások élvezetét, a vízpart közelsége pedig közvetlen élményként érhető el. A szálláshely őrzött parkolási lehetőséget kínál, és a part közvetlen megközelítése csak néhány perc sétára van. A Balaton közelsége és a panorámás apartmanok különösen kedveltek a vízparti nyaralások résztvevői körében. A vendégek a tisztaságot, a modern berendezéseket és a praktikus elrendezést emelik ki, amelyek megfelelnek a családi igényeknek. A személyzet segítőkészsége és a gördülékeny foglalási folyamat hozzájárul a zökkenőmentes tartózkodáshoz. Összességében a Club218 Siófok olyan Balaton-közeli szálláshelynek tűnik, amely széleskörű apartman-kínálatával, kiemelkedő kilátásával és a partszakasz nyújtotta lehetőségeivel vonzó választás lehet.
Ide csak a kilátás miatt éri meg el menni. Voltunk egy hétvégét a férjemmel és a három éves gyermekünkkel. Gyermeknek különágy nincs így velem aludt a kanapén ami már elvolt törve úgyhogy nagyon kényelmetlen volt rajta feküdni. Három nap múlva küldték az e-mailt hogy fizessem ki a kanapé kárt ami már úgy volt. . .
A wellnessbe potyognak az apró csempék, egy kislány a baba medencébe ott szedegette. A kávéfőző is rossz, folyik orrán száján a víz, kosz van pókháló van mindenhol madárszar van az erkélyeken a lépcsőházba végig. Gyermekkel nem igazán higiénikus ez az apartman mi az A épületbe voltunk fent a 9. en gyönyörű a kilátás azért megéri de gyerekkel többet oda nem megyek és így hogy más kárát kell megfizetnem pláne. . .
A wellnes részleg: este az 1 db kb 8 fős melegvizes jakuzzi folyamatosan tele volt,másnap meg üzemen kívül, mert meghibásodott. A 2 db szauna közül egy üzemenkívül,a másik 5 fős szauna szintén folyamatosan tele volt. Így a wellness részleg használhatatlan volt számunkra. KöszönjükEnnyi pénzért nem ezt vártuk!
Az apartmanház elhelyezkedése miatt választottuk már 3. alkalommal ezt a szálláshelyet. Modern, tiszta, kényelmes, teljesen felszerelt apartmanok és mindegyik klimatizált. A wifi minősége is tökéletes, a panoráma csodás és a Balatontól egy kapu választ el. A környék étkezési lehetőségei megfelelőek.
Télen töltöttük itt feledhetetlen napokat.Szuper volt!Nagycsaládosként belaktuk a szobákat és a nappalit ,nomeg a nagy teraszt.Tiszta,teljes kényelem,tökéletes kilátás és a konyha is megfelelő felszereltségű.Ez azért fontos a részünkről,mert gluténérzékeny van a családban.A wellness is tökéletesen felszerelt volt.
Konkrét szálláshelyfoglalás nélkül érkeztünk meg Siófokra, nyáron, csúcsszezonban. Hatalmas mázlink volt, hogy neten rögtönözve pont ehhez a szálláshoz lyukadtunk ki. Azonnal fel is hívtuk őket, és 2 éjszakára tudtak minket fogadni.
Privát kert,(ami azért lássuk be elég kényelmes, hogy nem kell kint a szabad strandon nyomorogni a tömegben, izgulni, mikor nyúlják le a dolgainkat, mert a cuccokat bent lehet hagyni a kertben, és a kiskapun kisétálni, vagy szinte besétálni a balatonba). Wellnessrészleg, tágas,jól felszerelt,igényes apartmanok, őrzött parkoló. A hotel a parton, a sétány pár perces sétára, a kilátás full panoráma a tóra. Minden szobához erkély, egyszóval iszonyat hangulatos. Mind családok, mind fiatalok számára ajánlom. Mi valószínűleg jövőre is ezt a szálláshelyet választjuk.
Szép, tiszta apartmanok, jól felszerelve. Két Gold és egy Silver apartman volt a miénk. Wellness rész nem túl nagy, de így télen, hétköznap bőven volt hely a medencében és a jakuzzikban is. A személyzet nagyon kedves volt. A naplemente egyébként gyönyörű a jakuzziból! :-)
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Igaz, nagyon régen üdültünk már. Kellemes kikapcsolódásban volt részünk, szívesen ajánlom azoknak, akik még nem döntötték el, hová is fognak a szabadság ideje alatt menni. Wellnessben én személy szerint életemben először voltam, hát mit mondjak, szuper érzés!
Szépek, jól berendezettek az apartmanok, gyönyörű a kilátás, a wellness részleg pedig nagy, szép, minden igényt kielégítő. Többször voltunk és jövünk még.