Aranyfácán Vendéglő Sopron

Aranyfácán Vendéglő SopronAranyfácán Vendéglő Sopron
Aranyfácán Vendéglő SopronAranyfácán Vendéglő Sopron
19 fotó

Aranyfácán Vendéglő Sopron - Vendégvélemények összefoglalója

Az Aranyfácán Vendéglő Sopron egy hangulatos családi vendéglő a Lővéreket övező csendes utcában, ahol a kerthelyiség és a pincehelyiség is meghitt környezetet kínál. A belső tér világos és otthonos, a terasz pedig nyáron kényelmes ülőhelyet nyújt a vendégeknek. A konyha hagyományos magyar ízeket és vadételeket készít, a menü gazdag választéka és a bőséges adagok minden ízlésnek megfelelnek.

48 vendég értékelése alapján

4,5Kiszolgálás
4,5Hangulat
4,3Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Május 1. - teljes előrefizetéssel
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Aranyfácán Vendéglő Sopron vélemények

Kiváló 2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt
Udvarias ès pontos kiszolgàlàs ,gyerekekre külön odafigyelve. Finom, kiadòs ètelek. Csak ajànlani tudom!
Kiváló 2017. április 9.a párjával járt itt
A közelben üdültünk a párommal és gondoltuk hogy körülnézünk a városban és utunk során betértünk ebbe a igen kellemes helyre. Kellemes atmoszférája és barátságos alkalmazottak nagy szimpátiát keltett bennünk. Csupán egy italra ültünk be, de ez elég is volt ahhoz hogy megtetsszen az étterem.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. január 2.gyerekekkel járt itt
Belépve nagyon kellemes látvány maga a hely. . Összeszedett, stílusos, minden illik mindenhez. Leülve jó volt felfedezni, hogy az Itt jártam. hu oldal oklevelei díszelegnek a falon! :-)
Karácsony második napján voltunk, a pincér kedves, barátságos, mosolygós. Az étlap bőséges, mindenki talált kedvére valót.
Kiváló 2016. október 5.a párjával járt itt
Egy séta alkalmával találtok az éttermet ,és még aznap este ott is vacsoráztunk , és utána az elkövetkező két napban is . Igaz a szállásunk a Szieszta hotelben volt ellátással , de inkább külön fizetünk a vacsoráért máshol. Ahhoz képest ,hogy milyen kicsi a beltéri hely nagyon kényelmes és hangulatos.
Kiváló 2016. július 28.családjával járt itt
A pincér nagyon kedves volt, az ételek finomak és a köretek alapárban járnak hozzá. A terasz nagyon hangulatos, csicseregnek a szomszéd fákon a madarak, teljesen Lővéreki villaterasz hangulat. Születésnapot ünnepeltünk, legalább 30-an, szépen elkészített több személyes tálakkal készültek, amin volt mindenkinek a kedvére való. Máskor is megyünk, az egész család jól érezte magát.
Kiváló 2016. július 19.gyerekekkel járt itt
Az elmult két napot Sopron városában tőltöttem a családdal. Az első este után úgy döntötünk második nap is ott vacsorázunk az ételek nagyon finomak az árakhoz képest és ami nem egy utolsó szempont nem kell sokat várni az ételre. A pincér udvarias segítő kész. A hely maga kulturált tiszta rendezett hangulatos gyerekbarát. Összeségében csak ajánlani tudom.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. július 12.a párjával járt itt
Valami újra vágyat és úgy találtam rá az Aranyfácánra. Hát nagyon jót ettünk! ! ! Nagy adagokat kaptunk,kedves a kiszolgálás és árban is korrekt. Sőt olyan kedvesek voltak, hogy kaptam a foghagyma krémleves mellé sajtos pirítóst annak ellenére, hogy nem szerepel az étlapon! Még sokszor vissza fogunk ide térni csak ajánlani tudom! ! !
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt márNépszerű író - 26 hasznos szavazat
Kiváló 2016. június 1.gyerekekkel járt itt
Megint itt jártunk. Rebuska unokánk elsőáldozási családi ebédjét fogyasztottuk itt el. Voltunk 13-an . A másik nagyszülőknek is tetszett minden. Ebéd után a nyugodt kis utcában, csendes helyen még sokáig beszélgettünk Megint finom , meleg volt minden, és örültünk, hogy Keszthelyi nagyiknak is színvonalas helyet tudtunk választani. A feltöltött képnem az étteremben készült.
Kiváló 2016. május 17.a párjával járt itt
Sopronban egy kis csendes utcában található.Hangulatos hely,finom ebéd,udvarias kiszolgálás.Ajánlom azoknak a túrázóknak akik szeretnek magaslest mászni! :)
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. április 10.a párjával járt itt
Tavalyi öt szíves értékelésemet megerősítem. Meg kell, hiszen egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy egy vendéglátóhely tartja a színvonalát. Nem változott a személyzet udvariasság és rugalmassága. Több más hely ellenében felár és morgás nélkül készek a nagy adagokat megfelezni, kettőbe tálalni.
Aranyfácán Vendéglő Sopron a térképen
9400 SopronBecht Rezső u. 5.
06 99 349 292
Szolgáltatások
• kerthelyiség • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • gyerekmenü • napi menü • parkolási lehetőség • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V