panni étterem értékelései

Értékelései
14
14
9
20
0
1
80

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg panni értékeléseit!

Olvasd el panni étterem értékeléseit!

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 23.
2017. szeptember 22-én a Büki Caramell szállóba szólt a beutalónk, és míg a szobára vártunk be néztünk a városba, és így találtunk rá erre a remek étteremre. Ebédelni mentünk és gulyáslevest kértünk egy pohár sörrel. A pincér azonnal jött, és 5 percen belül a gőzölgő leves előttünk volt. Nagyon finom volt, és a melegsége pont jól jött mivel nagyon hűvös napokat fogtunk ki.
Megosztom
Elsőáldozási agapé! -

Aranyfácán Vendéglő Sopron

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megint itt jártunk. Rebuska unokánk elsőáldozási családi ebédjét fogyasztottuk itt el. Voltunk 13-an . A másik nagyszülőknek is tetszett minden. Ebéd után a nyugodt kis utcában, csendes helyen még sokáig beszélgettünk Megint finom , meleg volt minden, és örültünk, hogy Keszthelyi nagyiknak is színvonalas helyet tudtunk választani.
Megosztom
2016. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016. február 6-a Balázs fiunk Lakodalma. Valami eszméletlen jó buli, jó helyen jó társasággal jó zenésszel. Egyszóval az est fénypontja, hozzátett a fiatalok és jó magam , mint örömanya boldogságához. A régi barátok fergeteges hangulatot, a zenész igazi talpalávalót, no meg az étterem színvonalas ellátásával minden vendég hajnalig ropta a táncot, és közben a finom falatok kóstolgatása sem hiányzott.
Megosztom
Keresztfiam esküvője! -

Zöldfa Vendéglő Győr

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Történt, hogy 2015. szeptember 109-én a kereszt fiúnk úgy döntött, hogy megszenteli az életüket, előttünk vendégek előtt, hogy a boldogító igen kimondja. Nagyon örülünk ennek a nemes ünnepségnek részesei lehettünk. Nagyon szépek voltak, és az esti vacsorát ebben az étteremben fogyasztottuk el. A pincérek készségesek, pohár sosem volt üres.
Megosztom
Együttacsalád! -

Éva Konyhája Kapuvár

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az apukám 95. -ik szülinapját ünnepeltük augusztus 8-án. 12-en ültünk az asztalnál. Gyermekei. unokái, és dédunokái köszöntötték e jeles napon. Csak jót tudok írni, a személyzetről, a kajáról, az árról . Ajánlani tudom mindenkinek. Immár 6-szor voltunk a vendégeik, szinte tegező viszonyban vagyunk. Visszamegyünk jövőre is , ha élünk.
Megosztom
4 év 4 élmény! -

Magyar Csárda Hévíz

2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 21.
2011, 2012, 2013, most 2014- ben is Hévíz az út irány. Ilyenkor amikor még nincs vagy már nincs ebéd ide a csárdába szoktunk betérni. Kellemes környezetben fogyaszthatjuk el indulás előtt a búcsú ebédünket, Ilyen fogadás mellett még a kaja is jobban esik Minden alkalommal úgy fogadtak ,mintha mindennapos betérők lennénk.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 9.
Mi itt is beleszaladtunk a jóba. Ajánlom mindenkinek. Finom,jó,olcsó! . ajánlom mindenkinek, finom volt a menü, és a választott kaja is. Akár én fűszereztem volna. Jó volt asztalhoz ülni másnap is, szinte ismerősként fogadtak bennünket. Ráadásul az idő rossz volt, esett az eső, és olyan jó melegség várt bennünket,a szállás is közel volt, és felmelegedés után pár perc múlva "hazaértünk"
Megosztom
Szentgotthárdi indián nyár! -

Club-3 étterem kávéház Szentgotthárd

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma jöttünk haza, 4 este négy fajta étel, az valami finomság amit ott kaptunk. A fiatal felszolgálók igazi vendéglátósok. A tisztaság , örömmel foglalok máskor is helyet Ő náluk.
Mindenre csak azt tudom mondani a város közepén jó helyen helyezkedik el. Magyarul jövet menet útba ejthető. Jövőre megint megyünk.
Megosztom
Együtt a család apraja-nagyja! -

City Partner Hotel Szieszta*** étterme Sopron

2012. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 20.
Házassági évfordulót tartottunk,és a legkisebb két éves unokámnak is volt helye. Nagyon finom svédasztalos ebédsor volt, ahol nem akartuk, de degeszre ettük magunkat. Ami utána jól esett a wellness. A befizetett számlával igazolták a bemenetelt. Finom, jó árfekvés, szép környezet, és és körültekintő személyzet.
Megosztom


TérképX