Aranyfácán Vendéglő Sopron

Aranyfácán Vendéglő SopronAranyfácán Vendéglő Sopron
Aranyfácán Vendéglő SopronAranyfácán Vendéglő Sopron
19 fotó

Aranyfácán Vendéglő Sopron - Vendégvélemények összefoglalója

Az Aranyfácán Vendéglő Sopron egy hangulatos családi vendéglő a Lővéreket övező csendes utcában, ahol a kerthelyiség és a pincehelyiség is meghitt környezetet kínál. A belső tér világos és otthonos, a terasz pedig nyáron kényelmes ülőhelyet nyújt a vendégeknek. A konyha hagyományos magyar ízeket és vadételeket készít, a menü gazdag választéka és a bőséges adagok minden ízlésnek megfelelnek.

48 vendég értékelése alapján

4,5Kiszolgálás
4,5Hangulat
4,3Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Május 1. - teljes előrefizetéssel
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Aranyfácán Vendéglő Sopron vélemények

Kiváló 2014. április 22.családjával járt itt
Nagyon jól éreztük itt magunkat,finomak voltak az ételek,hangulatos a hely. A közeli szállodából sétára indulva fedeztük fel az Aranyfácán Vendéglő csalogató táblát, melyen vad és magyaros ételeket ígérnek. Így betértünk sétànk végeztével és mit mondjak, jól tettük!
Aranyfácán Vendéglő Sopron - Étel/ital
Kiváló 2014. április 5.gyerekekkel járt itt
Évek óta járunk a vendéglőbe a családommal. A pincér mindig nagyon kedves velünk és a gyerekek extra kivánságait is kedvesen fogadja. Az ételek jó áron vannak és mindig elegendőek mindenki számára. A gyerekmenük is jól vannak összeválogatva. A lányom kedvence évek óta a mosolygós burgonya!
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. április 3.a párjával járt itt
A párommal ebédeltünk az étterem kerthelyiségében. A pincér azonnal jött, végig figyelmes volt és kedves. Én csülöktálat rendeltem, a párom pedig fokhagymás flekkent. Számomra a csülök nem volt elég erősen füstölt (a tálon füstölt főtt csülökszeletek, illetve füstölt, főtt, rántott csülökszeletek voltak), de ki mit szeret.
Kiváló 2013. szeptember 14.családjával járt itt
Valahányszor Sopronba visz az utam, ezt az éttermet sosem hagynám ki. Csendes kis utcában a Lővérekben található hangulatos étterem.
Többször jártam itt, régebben férjemmel az idén pedig édesanyámmal is. Mindig mindnyájan elégedettek voltunk az ízekkel, adaggal, kiszolgálással és a tisztasággal is. Az áraik is megfizethetőek és arányosak. Egyszóval melegen ajánlom mindenkinek aki Sopronban jár.
Kiváló 2013. július 24.a párjával járt itt
Többször jártunk már itt férjemmel! A kiszolgálás, az ételek, a hangulat mindig megelégedettséggel töltött el bennünket. Itt tartottuk az esküvői ebédünket is, akkor voltunk először. Azóta csak ebbe az étterembe megyünk, legyen az születésnap, évforduló vagy csak úgy.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. július 2.családjával járt itt
2013. 06. 15-06. 21. ig naponta jártunk a nővéremmel vacsorázni és idönként ebédelni is ezen időszakban. Nagyon szép helyen a Lőverekben található a vendéglő. A kertje szép és ízléses,tele örökzöldekkel és virágzó egynyáriakkal. Tiszta hangulatos családias barátságos. Figyelmes előzékeny a kiszolgálás mindent a vendégért tesznek!
Kiváló 2013. április 23.családjával járt itt
Ha lehetőségünk lesz visszatérünk. Szívesen ajánlom ismerőseimnek, barátaimnak. Tetszett a környezet, a kiszolgálás, az étlap és nem utolsó sorban az árak is. Az előző értékelőhöz hasonlóan mi is a Panoráma szállóban foglaltunk szállást. Ott kaptuk az étterem ajánlását, nagy megelégedésünkre.
Aranyfácán Vendéglő Sopron - Külső kép
Kiváló 2013. április 17.a párjával járt itt
Az étteremben már több ízben fogyasztottunk ebédet vagy vacsorát. Ha Sopronban járunk,a Panoráma szálló a lakhelyünk,ott javasolták ezt az éttermet Tudni kell,hogy ez az volt Sopron
ban az első magánétterem. A kicsi étterem a Lővérekben ,szép környezetben található. (Nyáron kerthelyiség is van.
Aranyfácán Vendéglő Sopron a térképen
9400 SopronBecht Rezső u. 5.
06 99 349 292
Szolgáltatások
• kerthelyiség • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • gyerekmenü • napi menü • parkolási lehetőség • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V