Gyógygödör Borozó Sopron

Gyógygödör Borozó SopronGyógygödör Borozó Sopron
Gyógygödör Borozó SopronGyógygödör Borozó Sopron
59 fotó

Gyógygödör Borozó Sopron - Vendégvélemények összefoglalója

Gyógygödör Borozó Sopron a város belvárosában, a főtéren található pince-étterem, amely a hagyományos magyar ételek és az autentikus borospince élményét kínálja. A kínálat egyszerű, hagyományos fogásokra épül, és a régi receptek még ma is elérhetők, például pacal, pacalvelősen és szanontüdő. Kiemelkedő az isteni velős pirítós és a halászlé, melyekkel a hagyományos magyar konyha karakteres ízvilága képviseltetik magukat.

21 vendég értékelése alapján

50%
20%
20%
10%
4,2Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
4,3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Május 1. - teljes előrefizetéssel
94.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Gyógygödör Borozó Sopron vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2025. július 30.a párjával járt itt
Kinn a teraszon ültünk le. A konyha szellőzője közvetlenül az asztalok mellett van, ezerrel nyomta ránk a konyhaszagot. Átültünk egy másik asztalhoz, de ott se volt jobb a helyzet. Kicsit később más ült ugyanoda, láttuk, hogy pár perc után ő is átült máshova. Szóval nem csak mi voltunk túlérzékenyek.