Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
yotta
512014
1 évnyi aktív tagság
Fotói
14 fotó
Itt járt már

yotta adatlapja

17Értékelés
5
12
0
14
Bemutatkozás
Közelebb a hatvanhoz már nagyon megnézi az ember hogy mit eszik meg. Főként ha úgy gluténérzékeny, hogy mellette a kukoricára és még másik 20 fontos, alapvető élelmiszerre is súlyosan allergiás.
Na így izgalmas éttermezni és finomakat enni!
És lehet... Persze nem mindig egyszerű mert gyakran kell hozzá egy erre fogékony felszolgáló-szakács duó is.
Szerencsére majd minden étlapon felbukkannak olyan fogások, amikhez nem használnak a nekem tilos alapanyagokból.
Kaland az élet.
Így utazok, így járok étterembe
Háromnapokra szoktunk elmenekülni az üzleti zakatolásból.
Rendszerint víz mellett, de legalább egy medenceparton kötünk ki. Na meg a környékbeli éttermekben.
Autóval járunk, kettesben a feleségemmel. Viszünk egy kis hálómotyót, váltóruhát, piperét meg a laptopokat.
Rendszerint előre tájékozódunk a település étkezőhelyeiről.
Ezeken a napokon a pénz nem igazán számít. Azért megnézzük mi mibe kerül, de ha valami vagány újdonság kerül elénk, amit ráadásul meg is ehetünk, akkor mélyebben is a zsebünkbe nyúlunk ha kell.
Aki még nem tudta: a feleségem laktózérzékeny.
Ilyen vagyok
Házias ízek kedvelője  •  Sushi imádó  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Nagyétkű  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2018.07.25
Utoljára itt2019.03.25

Néhány kiemelt értékelés

2018. október 24.családjával járt itt
Érdemes komolyan venni a grillház szót az étterem nevében. Készételek: 3 fajta leves, többféle köret és némi húsétel, talán 3-4 fajta. Nem is ezekre gerjedtem. A remek gulyásleves után elkezdődtek a grill-kanyarok. Tarja, kacsamell, bébipolip, kétféle tengeri hal, grillezett zöldségek és a magamnak összeállított saláták adták a kulináris élvezetet.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Gyenge 2018. július 25.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2018 július 25-én este 6-kor betértünk, kihegyezve arra a káposztás babos halászlére. Végigsétáltunk a bejárattól a raktárban pakolászó úriember mellett akire ráköszöntünk. Aztán végigmentünk az üres éttermen, többször hangosan köszöntünk, sehol senki, valahol valaki csörömpölt a konyhában. . .
Kiváló 2018. július 25.a párjával járt itt
Szemközti étteremből [moderálva - a szerk. ] jöttünk át, mert ott nem sikerült kontaktust teremteni egy lélekkel sem. A [moderálva - a szerk. ] káposztás-babos halászlé miatt mentünk és a cél a 7 Pecsétben is ez volt. Káposztát és babot a salátabárból hoztam, a harcsa halászlé a "belsőségekkel" értsd ikra és khm. . .
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság