A palotás város szívében, Szeged főterén, a Széchenyi téren, 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el a város és a régió legpatinásabb szállodája, a Tisza Hotel, amely exkluzív szolgáltatásokkal és komfortos koloniál stílbútoros, fürdőszobás szobákkal várja vendégeit.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, minden gyalogosan elérhető. A szobánk igen szűkös volt, a fürdőszoba szintén A mosdó inkább kézmosó, a csaptelep forog, a WC /talán ún. darálós/ néha hörgő hangokat bocsát ki. Bizonyos bútorok feleslegesek, mások hiányoznak /pl. egy asztal két székkel/ Ezek figyelembe vételével az ár magas.
Minden tiszta volt, a személyzet igen kedves Az ágy nagyon kényelmes, nem nyikorog, a matracok szuperek. Van olvasólámpa és rengeteg TV csatorna. A hőmérséklet nekünk megfelelt, de nem izzadtunk. A svédasztalos reggeli tökéletes volt, esetleg kész salátát kínálhattak volna még.
Ami tetszett: a személyzet hozzáállása, probléma kezelése (láthatóan fel vannak készítve arra az eshetőségre, ha a vendég problémát jelez) a partner étteremben az étkezés, valamint az ottani személyzet közreműködése számunkra minden alkalommal élményszámba ment. Nagyon kedvesek, udvariasak, bőséges és ízletes ételek.
. . igazi vendéglátók a csomag tartalmazott egy wellnes részt is ez végül nagyon jól sült el, ami az értékelésben a pozitívumot jelentette (kellett hozzá 2 munkatárs kb. fél órás szervező munkája! ! ! ) az elhelyezkedés szenzációs, hiszen minden számunkra fontos helyszín egy pár száz méteres körben helyezkedett el
Amivel elégedetlen voltam: a szobák szerint én nem éreztem a 3 csillagot a fotók nagyon szuperek voltak (gratulálok a fotósnak! ! ! ), ám a helyszín már maga volt a valóság a liftben irtózatos penész szag terjengett a standard szobához nem járt klíma (ez nincs feltüntetve a szobákban elhelyezett tájékoztatón), a levegő keringetését 2 db kis teljesítményű ventilátor adta, amely kissé latin-amerikai hangulatot kölcsönzött az estéknek a szobák belmagassága óriási, ám belül minden szűkös wc, tusoló, közlekedők sajnos minden wc öblítésnél, zuhanyzásnál, fogmosásnál iszonyú hangok törtek fel a vízvezeték rendszerből
Városnézéshez választottuk ezt a szállót. Arra jó is volt. Mindenhez közel van. Bennünket nem zavart a hangoskodás este, mi is 11 óra körül jártunk "haza". Az hogy patináns, nagyon találó. . . . tényleg az. Mai kifejezéssel élve: retro. Régi, dohos szagú bútorok, kopottas sőnyeg, segényes reggelu cálaszték csorba tányérral.
Aki nyugodt, csendes helyre vágyik, wellnesselni szeretne, és jókat enni,az semmi képp ne válassza. Ellenben városnézéshez, kirándulásokhoz, olyan programokhoz, melyekhez reggeli után elindulsz és este felé érsz vissza, ideális.
A hotel elhelyezkedése megfelelő volt, bár a szomszédságában lévő éttermi teraszok rendkivüli mértékben zavarták az éjszakai pihenést. Az igazán elkeserítő az volt számomra, hogy a szobában nem volt légkondicionálás, az ablakokat pedig az utcai zajok miatt nem lehetett nyitva tartani. Így a 2 éjszaka pihenés nélkül telt.
Egyetlen dolog volt, amivel kevésbé voltam megelégedve: Az első nap nem volt meleg víz. Jeleztem a recepción és természetesen a hibát orvosolták. Minden egyéb dologban teljesen elégedett vagyok. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A szobák kényelmesek, tiszták. A reggeli bőséges és finom.
A 203-as szobában laktunk a mosdó kicsi (a WC-t nem lehet igazán kényelmesen használni. ), általánosságban kicsi a szoba, az ágy túl magas - főleg ilyen kis szobában - és ráférne egy matrac csere is. A reggeli átlagos, nekünk megfelelt (1-3 éjszakára szerintem ennyi elég is). A személyzet kedves, segítőkész volt.
Nekünk hiányzott egy bár, ahol kávét, sört, üdítőt esetleg szendvics és/vagy süti félét is lehet kapni. Igazából valóban csak szállásnak használtuk, így megfelelő volt. Szeged remek város, a Tisza Hotel nagyon jó helyen van, szép az épület kívül-belül, jó lenne, ha tudnák szélesíteni a szolgáltatásokat. (Pl: bár, kávézó üzemeltetése. )
Nagyon szép volt az épület, a régi korok hangulatát idéző. A magas beltér miatt a hotel teljes felfűtése nem egyszerű és igen költséges lehet. A szobánkban megfelelő volt a hőmérsékletet, a közösségi terekben már kevésbé, főleg a reggelihez kellett melegen öltözni, ami bőséges és finom volt. Ár -érték arányt figyelembe véve érthető.
Valószínűleg nem tudták volna ezen az áron biztosítani a szállást, ha teljesen felfűtik a hotelt. Aki olcsóbb szállást keres jó helyen, annak ajánlom, de melegebb ruházat javasolt.
Érkezéskor december 28-án a recepciós azt mondta, hogy a szálloda előtti parkoló január 2-ig ingyenes. Nem kell fizetni, ehhez képest dec. 30- 31. fizetős volt. A szerencsén múlott, hogy éppen az autónál volt közülünk valaki amikor a parkolóőr ellenőrizte a parkoló jegyeket, és így nem lettünk megbüntetve.
Az akkor szolgálatban levő recepciósnak jeleztem, hogy a kollegája érkezésünkkor azt mondta, hogy ingyenes a szálloda előtti parkoló január 2-ig. És mégis fizetős. Ezért a félre tájékoztatásért két napot ingyen parkolhattunk a szálloda udvarán. Köszönöm.
A Tisza hotel csodálatos látvány kívül , belül! A szoba pont megfelelő nagyságú volt és szépen berendezett, az én ízlésemnek megfelelő. A fürdőszobában a tusoló ajtaja nem záródott de nem gátolt a használatában. A bejelentkezés a szállodába gördülékenyen ment. A recepciós hölgy kedves volt.
A reggeli abban a csodálatos étkezőben nagyon jól esett. Volt választék amiből jól lehetett lakni. Egy negatívumot tudok csak felhozni,de ez nem a szállodára vonatkozik. 2 éjjel nem aludtam hajnalig, mert az utcáról borzasztó hangzavar, kiabálás nevetgélés hangzott föl a szobába. Ez reggel 4 óráig tartott. Ennek ellenére még tervezzük a barátnőmmel a visszatérést a szállodába. Szeged egy csodálatos város. A szállodában pedig egy felemelő érzés volt lakni. Köszönünk mindent!
Nagyon szép volt a szállás, az ellátás, a kedvezmény az állatkertbe, a recepción a tökéletes tájékoztatás, hogyan juthatunk el a Móra Ferenc Múzeumba, az állatkertbe, a Füvészkertbe, a kisvasúttal városnézés,a Dóm térre, a színházba, a Tiszához, a Víztoronyhoz, stb.
Sajnos egyetlen kifogásunk volt, amit bánok, hogy nem ott szóltam az étteremben, pontosabban, a sonka felvágottak nem voltak frissek, több napon keresztül, amikor a zárt tároló tetejét felnyitottuk, büdös volt a többféle sonka. Egyébként az étteremben a rengeteg enni és innivaló kínálata kifogástalan volt!
6720Szeged, Széchenyi tér 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés