Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd bemutatkozása
Szentgotthárdon, a legnyugatibb magyar városban várja vendégeit a 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference. Kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várják a termálfürdőket, a jó konyhát, az ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeket.
A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Termálpark, ahol a vendégeket wellness kezelésekkel, szolgáltatásokkal és sport lehetőségekkel várják.
Csodálatos 3 napot töltöttünk ott barátainkkal. Szobáink tágasak, kényelmesek voltak, valóban azt kaptuk amit ígértek számunkra. A személyzet barátságos, segítőkész volt. Reményeink szerint biztosan vissza térünk még ide!
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Vendég!
Köszönjük szépen visszajelzését. Örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, szeretettel várjuk vissza Önöket!
Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2016. október 15., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
A szálloda kiváló adottságokkal rendelkezik. Kiváló a személyzet. A szolgáltatások úgyszintén. Nagyon jó lehetőségeket kínál kirándulásokra. Nagyokat lehet túrázni az Őrség erdeiben. Mi például felgyalogoltunk a Hármashatárra. A burgenlandi "átruccanások" nagyon jó kulturális élményeket kínálnak.
Vasárnap délben nincs szabad ágy a fürdőben, az ott dolgozók pedig nem segítőkészek. Nem működnek a csúszdák, a helységet a rántott hús szaga lengi be. A szaunát kötelező ruha nélkül használni. A sókamráért külön kell fizetni! ! ! A szálloda tisztasága is hagy kivetni valót maga után, a szobába belépve pl egy hosszú fekete hajszál fogadott a "tiszta" törölközön.
Minden tiszta por, a szőnyeg több helyen foltos. Hiába van lcd tv a szobában nem lehet pendrive-ot csatlakoztatni hozzá-letiltották a használatát. Esténként megnézne az ember egy filmet, de ehelyett választhat a német! ! ! csatornák közül. Egyedül a séffel voltam megelégedve aki nagyon kedves és figyelmes volt. Senkinek se tudom ajánlani ezt a helyet.
Szép őszi időt fogtunk kis a wellnessezésre Szentgotthárdon. Minden adva volt ahhoz, hogy jól érezhettük magunkat. Szép szálloda, kedves és udvarias személyzet, finom ennivalók reggel és este, no és a fürdő! Azok a csodálatos mediterrán hangulatú virágok, a sok-sok medence, jakuzzik, a kinti víz is kellemes, a sokféle fúvókával.
Szép kilátás, kényelmes és tiszta szoba. Készséges kiszolgáló személyzet! Finom és változatos félpanziós ellátásban részesültünk. Bár a vegetáriánus ételválaszték nem túl változatos, mindenki megtalálta a neki megfelelőt.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük az elismerő szavakat! Nagy örömünkre szolgál, hogy tartózkodásuk kellemesen telt! Reméljük, hamarosan ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel: a Gotthard Therme Hotel and Conference csapata
2016. október 17., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
Gondoltuk, hogy szép lesz a szállás, de a valóság felülmúlta ezt is. Gyönyörű, igényes, egyedi a bútorzat, a stílus, az ételek nagyon változatosak és finomak, a fürdő is csodaszép. Figyelmes a személyzet és a tisztasággal sincs gond. Csak ajánlani tudom! Egy negatívum volt csak: a fürdőben a szaunáért és a sószobáért külön kellett fizetni.
Szuper hely, ételek, programok. Kedves, segítő személyzet. a szobánk remek volt, csendes, mindennel felszerelt. A fürdőbe történő átjárás jól megoldott, semmi gond nem volt ezzel kapcsolatosan. A parkolás izgalmas, szerintem minden fürdővendég a szálloda parkolójában parkolt, de valahogy mindig megoldódtak a gondok.
a hotel minden igényt kielégít családosok számára is.Igazán ki tud itt kapcsolódni és pihenni bárki, mert minden kényelem adott.Gyerekek számára is remek kikapcsolódás,igazán jó volt ott lenni
A szálloda elhelyezkedése kiváló, remek kirándulásokat tettünk a környéken. A szálloda könnyen megtalálható, szép környezetben fekszik, csendes helyen. A recepción nagyon gyorsan elintéztük a bejelentkezést. A szoba elég tágas két személynek, megfelelően tiszta (bár a fekete fényes bútorokon másnap már nagyon meglátszott a por).
A fürdőszobában nincs pipere bekészítés, csak a folyékony szappan a mosdónál és a zuhanyzóban. Sajnos a zuhanyzóban (mindkét szobánkban) nagyon gyengén van felszerelve az adagoló, első nap majdnem párom lábára esett. Balesetveszéyes. A mosdónál lévőből pedig nem tudtuk kiimádkozni a szappant. A recepción rákérdeztem, hogy a wellness törülközőket hol tudjuk átvenni. A válasz az volt, hogy ilyen nincs, a szobai törülközőket kell használni ott is. Ezt furcsállottuk. Kértem XL méretnél kisebb fürdőköntöst. Az sincs, csak XL méret. A fürdő közvetlen átjárással könnyen megközelíthető a szállodából. Sajnos itt is voltak kevésbé pozitív tapasztalataink. A csúszda óránként működik fél órát, egyébként lezárják. A kinti és a benti vízben is találtunk elég sok falevelet. Aprókat is, nagyokat is. A tisztaságra figyelhetnének jobban. A fürdőben a karórával lehet fizetni, ezt pedig kilépéskor kell kifizetni a recepción. TEhát kell, hogy legyen nálunk pénz vagy kártya. Ami egészen meglepő volt, hogy a fürdőben vettem a gyerekeknek két Magnum jégkrémet és szervízdíjként 94 forintot felszámítottak. A szállóban három koktélra 700 forint szervízdíj jött rá. Csak pislogtunk. . . A szállóban a szauna használatáért 4 eurót kell fizetni. Az étteremben az ételek finomak voltak. A reggelinél jobban figyelhetnének a változatosságra. Minden reggel kb ugyanaz volt. A pincérek szerintem elég kevesen voltak, nagyon lassan szedték le a használt tányérokat. A levesek viszont nagyon finomak voltak. A szobában a telefon nem működött. Összességében jól éreztük magunkat, de ennyi pénzért voltunk már jobb hotelben is, jobb szolgáltatásokkal.
Kellemes 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a szállodában 2 gyermekkel. A szállodában és a fürdőben is mindenki nagyon kedves és udvarias! Családi szobát kaptunk, mely szép, tiszta és kényelmes volt. A fürdőköpenyek és a törülközők is hófehérek voltak (sajnos ez nem mindenhol van így). Az étteremben is mindenki udvarias és segítőkész volt.
Az ételek többségében finomak voltak, bár a rizs és a bundás kenyér felejtős, de mindenki talált kedvére valót! A fürdő röviden és tömören: szuper! Kár, hogy csak 20 óráig van nyitva! Elégedetten távoztunk, mindenkinek csak ajánlani tudom!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár