Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd bemutatkozása
Szentgotthárdon, a legnyugatibb magyar városban várja vendégeit a 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference. Kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várják a termálfürdőket, a jó konyhát, az ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeket.
A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Termálpark, ahol a vendégeket wellness kezelésekkel, szolgáltatásokkal és sport lehetőségekkel várják.
Az étel minöségével szinte mindig meg voltunk elégedve,de a szobában nem müködött a klíma,ha nyitott erkély ajtónál aludtunk a kukák és a személyezeti pihenö alattunk volt,így vagy a kukák szagát éreztük vagy a dohány füstöt,meg a röhögcsélést,nem kaptunk wc papírt,hároman mentünk,de csak két poharat kaptunk a szobába,olyan lapos párnát kaptunk mint egy laptop,a pótágy 8 éveseknek való és nem nagy gyerekeknek,egyszer leadtuk a kulcs kártyát és mire vissza jöttünk az erkély ajtónk nyitva volt délután és a kártyánk eltünt. Szerencsére csak a takarítónö volt és nem más volt a szobánkban.
2017 Karácsonyán 5 nap-4 éjszakát töltöttünk el a szállodában. 24-én este valami olyan étel került a svédasztalra, amitől egész éjjel a WC-t ölelgettem. A személyzet előtt le a kalappal. (a takarító szó nélkül segített a romok eltakarításában! ! ) Aztán 26-án a feleségem evett egy tejszínhabos! !
süteményt, amitől Ő szaladgált a WC-t ölelgetni egész éjjel! Összességében az ételek minősíthetetlenek voltak, karácsony lévén elvárta volna az ember, hogy friss alapanyagokból készüljenek. A szoba mérete megfelelt az elvárásainknak. A tisztaság hagyott némi kívánni valót- (a lakkozott asztallapon vastagon állt a por) A TV nézhetetlen, szemcsés, a fürdőszobai radiátor 2 napig hideg volt. (a karbantartó megjavította a hibát! ) A fürdőkomplexum legalább tiszta, bár a nyugágyak száma a vendégekhez képest igen csak szerény. A személyzet- pincérek, recepció, takarítók, karbantartók- nagyon segítőkészek, kedvesek voltak. Összességében nem ajánlom senkinek a szállodát, ha csak nem szeretne egy jó kis gyomorrontást kapni! ! ! Soha többet nem megyünk a környékére sem ennek a szállodának! ! !
Vasárnap délben nincs szabad ágy a fürdőben, az ott dolgozók pedig nem segítőkészek. Nem működnek a csúszdák, a helységet a rántott hús szaga lengi be. A szaunát kötelező ruha nélkül használni. A sókamráért külön kell fizetni! ! ! A szálloda tisztasága is hagy kivetni valót maga után, a szobába belépve pl egy hosszú fekete hajszál fogadott a "tiszta" törölközön.
Minden tiszta por, a szőnyeg több helyen foltos. Hiába van lcd tv a szobában nem lehet pendrive-ot csatlakoztatni hozzá-letiltották a használatát. Esténként megnézne az ember egy filmet, de ehelyett választhat a német! ! ! csatornák közül. Egyedül a séffel voltam megelégedve aki nagyon kedves és figyelmes volt. Senkinek se tudom ajánlani ezt a helyet.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár