A Csobogó Étterem Szilvásvárad a Szalajka-völgy elején található, ahol a kül- és belső tér vendégbarát hangulatot teremt. A terasz és kerthelység különleges atmoszférát ad, amelyhez a patak csobogása és a vízimalom látképe is hozzájárul. A szolgáltatás jellemzői közé tartozik a gyors és figyelmes kiszolgálás, a személyzet készségesen ajánl ételeket és segít a választásban.
Az étterem változatos kínálata halételeket, vadételeket és hagyományos fogásokat ölel fel, így széles étkezési lehetőséget biztosít családi- és baráti társaságok számára. A rántott pisztráng és a vargányás szarvaspörkölt több visszajelzés alapján kiemelkedő ízélményt nyújt, változatos elkészítési megoldásokkal. A kemencében sült fogások és a desszertek, például túrótorta almaszósszal, hozzájárulnak a teljes étkezés kiegyensúlyozottságához. A környezet tiszta és esztétikus, a kékfestő dekoráció és a kandalló melegséget kölcsönöznek, különösen téli napokon. Az adagok mérete megfelelő, a tálalás esztétikus, és a kínálat változatos, ami megkönnyíti a választást. Gyakran kínálnak napi menüt és különleges ajánlatokat, így a látogatók mindig új ízekkel találkozhatnak. A Csobogó Étterem Szilvásvárad a környék egyik megbízható célpontja, amely a barátságos vendéglátás és a családias hangulat révén kellemes élményeket nyújt. A hely bőséges kínálata és a patakkal ölelt környezet miatt a visszatérés motívuma erős, és sok vendég a hosszabb séták után is ezt a helyet választja.
Nagyon jó élmény volt a Csobogó Étteremben! Már a hely hangulata is szuper, a patak közelsége és a szép környezet igazán különleges. Az ételek nagyon finomak voltak, frissen készültek, szépen tálalva, és az adagok is bőven elegendőek. A kiszolgálás is nagyon rendben volt!
A személyzet kedves, figyelmes és mosolygós, végig azt éreztük, hogy tényleg fontosak vagyunk nekik. Ritka, hogy minden ennyire klappoljon egy helyen. Ha Szilvásváradon jársz, a Csobogó Éttermet ne hagyd ki! Mi biztosan visszamegyünk még, és mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Köszi a szuper vendéglátást!
Korábban többször jártunk itt,és mindig elégedettek voltunk az ételek minőségével és a választékkal. Legutóbbi ebédünk csapnivaló volt. Vadmalac leves gombával: köze se volt, inkább valami gulyáshoz hasonlított pár mócsingos hússal. Majd 3 ezer forintért. Ropogós pisztráng mártogatóssal: ízetlen hal, se bors, se só.
Igaz legalább frissen sült. A mártogatós nem illett a halhoz. 16. 644 ft-ot fizettünk 1 leves,2 hal,2 alk mentes sörért. Ebből kb 1. 800 ft volt a szervízdíj. Összegezve: silány minőség sok pénzért.
Egyik nap délután Párommal ketten sétálgattunk a közelben és szerettünk volna valahol meginni egy finom kávét. Pár nappal korábban már beszélgettük, hogy kívülről milyen hangulatos a hely - hát most be is mentünk. Az étteremben hiába vártunk a pultnál, oda nem jött hosszú percekig senki. . .
így fogtam magam és kimentem a terasz részre, amikor is ott észrevett egy pincér. Mondta, hogy nyugodtan üljek le bárhová, azonnal jön, csak egyedül van. Mondtam neki, hogy persze semmi gond, csak 2 kávét szeretnék kérni. Így hát vártuk a kávénkat a csobogó mellett, nagyon tetszett ez a kialakítás. A kávé, amit fogyasztottunk finom volt, minőségi - a pincér roppant kedves. Az ételekről sajnos nem tudok véleményt írni.
Nyári hétköznap délután, vendég alig, a pincér rögtön jön, nagyon udvarias! ! A pisztrángot tényleg most sütik, várunk. Az egészben sült - rendben, a köretnek kért gnocchi kemény, a zöldségek úsznak az olajban. A mandulás pisztránfiléből is csepeg, amúgy teljesen ízetlen.
A "ropogós salátaágy" ugyanígy, nem olívaolaj van rajta, balzsamecetet és más fűszert sem látott, de kapunk mellé grátisz sültkrumplit. "Házi limonádé" csak bodzás van, se jégkocka, se citromszelet - ezer ft-ért. A fizetés módja: csak készpénz, az étel és az ital külön számlázva, hogy miért? Két pressoval együtt mindez csupán 14 e ft. A jövőben inkább máshol eszünk.
A kiszolgálás minősége miatt ragadtam billentyűzetet. mert ami körülvett minket, arra mondom, így nagy betűvel, hogy VENDÉGLÁTÁS. Az ételek is finomak voltak, a hely tiszta és barátságos, jó meleg egy hideg téli estén, de a vendéglátás mindent vitt :-)
Ilyen udvarias felszolgálásban még nem volt részem! ! ! ! Ilyen finoman elkészített pisztrángot, valamint desszertként túrótortát almaszósszal még nem ettem. Álomjó volt minden! Így a vadból készült raguleves is a társam kedvencévé vált. Ha valaki kedveli az ízlésesen díszített helyet ( kemence, mécses, kő s tégla harmóniáját, kékfestő textillel ), - ott a helye!
Szilvásváradon pisztrángból készült ételek kóstolása "kötelező". A Csobogó Étterem erre kiválóan alkalmas hely. Hangulatos terasszal rendelkezik. Tiszta, rendezett. A kiszolgálás gyors, pontos és nagyon figyelmes. Az ott dolgozók segítőkészek, ajánlanak is ételeket, de a választott ételekről is pontos tájékoztatást adnak.
Már sokadik ízben jártunk az étteremben. családi ünneplésre foglaltunk asztalt. Kellemes idő volt és a kert helységben foglalhattunk helyet. Több féle ételt választottunk. Volt ami a megszokottnál talán kisebb adag volt. Viszont ízletesek voltak, kivéve a sült kacsacomb. A limonádé kellemesen hűtött, a kávé kellően forró.
A kiszolgálás udvarias. Az ételekre való várakozás sem tűnt hosszasnak, hisz kellemes beszélgetéssel töltöttük az időt. Reméljük még sokszor visszatérhetünk.
3348Szilvásvárad, Szalajka Völgy út 441/3. 1. ép.
06 20 952 2632
Szolgáltatások
kerthelyiség akadálymentes étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége