Központi helyen lévő panzió,remek konyhával figyelmes személyzettel. A 2. ik emeleten voltunk amit nem tudok jó szívvel ajánlani mert- kényelmetlen lépcsők,a szobák egy turistaházban elmennek de egy 3* -os helyen égő: csak alvásra valók rendkívül keskenyek mozogni csak meggörnyedve és lapjával lehet ,a hőszigetelés szinte nulla ( igaz hogy a klíma ingyen van és működik)Ülő alkalmatosság egy sámlin kívül nincs.
Családi ajánlás elfogadása után nagy várakozással telve érkeztünk a Fogadóban. A fogadtatás igazán szívélyes volt. Kissé meglepett a szoba puritán, a helyi hagyományokat, jellegzetességet nélkülöző kissé moteles berendezése. Hiányoltam a fogadókra jellemző családias, hangulatos miliőt.
Aki pihenni vágyik az számoljon azzal, hogy a habtapéta ellenére a falak csak optikai térelválasztók. A wellness kialakításánál az intimitásra, a gépészeti akusztikára több figyelmet kellett volna fordítani. Összességében a napi karbantartási feladatok elmaradása erősen rontja a SÉF és a PINCÉR átlagon felüli teljesítményét.
Jó helyen lévő fogadó, kedves személyzet, felújításra szoruló szoba, kétes tisztaság. A szoba nagy, de nálunk rossz volt a redőny, szakadt a szúnyogháló, a zuhanyrózsa feje törött, csakúgy a fali tartója, a kabin helyenként penész foltos. A szoba ajtajának kilincse a leesés határán.
Az ételek minőségén kívül sajnos semmi őszinte pozitívumot nem tudok írni a szállodáról. Az értékeléseket visszaolvasva olyan érzésem van, mintha annak idején, amikor kialakították még teljesem rendben volt, azóta csak amortizálódik és nem tesznek ellen semmit.
A szoba, ahol el voltunk szállásolva sajnos sem légkondicionálóval, sem egy ventillátorral nem rendelkezett, ami 35 fokos melegben azt eredményezte, hogy egyik éjjel sem tudtunk nyugodtan aludni, mert egyáltalán nem járt a levegő. Szúnyogháló letépve vagy levágva, így annyi bogár jött be a szobába, amennyi csak akart. A wifi akadozva működött, pedig annyira nem is vettük volna igénybe, hiszen időnk nagy részét a szállodán kívül töltöttük. A második emeleti lépcsősor annyira recsegett,amikor valaki közlekedett rajta, hogy a szobában nem lehetett tőle aludni. A recepciósok alapvetően kedvesek voltak, de nem túl közlékenyek, csak azt mondták el, amire rákérdeztünk. Wc papírt nem is hoztak fel a szobába, így azt úgy kellett kétnaponta kérnünk, pedig azt gondolnánk, hogy ahol törölköző jár a szobához a wc papírt nem nekem kell vinni. A fürdőszoba tisztasága kifogástalan volt, azt leszámítva, hogy a zuhanyfejet tartó rúd le volt törve, így nem lehetett az rózsát felakasztani, ami ezen a szinten már kritikán aluli. A wellnes részleget nem próbáltuk ki, így arról nem tudok nyilatkozni.
Talán kezdeném azzal hogy a köszönés az alapnak kéne lennie a recepcióstól előre! A wifi szolgáltatás úgy hirdetik hogy a fogadó egész területén használható, ennek ellenére csak az ebédlőben működik!
A non stop wellness használat csak reggel nyolctól este nyolcig használható abban az esetben ha egyáltalán hajlandóak feltölteni vízzel a medencét ami utána is csak húsz óra múlva használható mert különben jégcsapként törhetőek a darabjaid. A szaunát,az ott töltött 3 nap alatt,szinte egyszer sem tudtuk használni,a személyzet hanyagsága és figyelmetlensége miatt,az egész kellemetlenség megelőzhető lett volna,a vendégekre történő odafigyeléssel és pozitív hozzáállással. Sajnos a recepciósok nem álltak ebben a helyzet magaslatán,sőt úgy éreztem,hogy én vagyok ő értük.
Mindennel megvoltunk elégedve barátainkkal voltunk.A tisztasággal ,a személyzettel,az ellátással,talán a welnes kifogásolható egy kicsit fullasztó volt a levegő,csípte a szemünket a klóros víz.a szauna viszont kárpótolt.összességében,kellemes szép napokat töltöttünk ott.Bármikor vissza mennénk,bárkinek ajánlanám.
Általánosságban nagyon tetszett a szálloda! Tetőteres volt a szoba, így kevésbé lehetett kilátni, de amit lehetett látni(Szalajka patak a fogadó előtt,) az szép volt. Nekem szimpatikusabb a svédasztalos vacsorával kombinált szálláshely, most ezt is kipróbáltuk, hogy nincs mindenütt. Az ételek egyébként jók voltak, ízletesek.
Egyetlen hiányosság volt, hogy a wellness részleg nem működött teljesen, ezt nagyon sajnáltuk! ! Mindenkinek ajánlanám, ha teljes működne ez a részleg!
A szállás nagyon meglepett minket érkezéskor, mivel a szoba sokkal szebb, jobb és kényelmesebb volt, mint azt a képek és a leírás alapján gondoltuk. Nagyon igényesen berendezett, hangulatos és kényelmes szoba, nagy erkéllyel, aminek azért annyi negatívuma van, hogy két másik szobával közös és nincs elválasztva, így a "szomszéd" bármikor besétálhat közvetlenül erkélyajtó elé.
Nekünk szerencsénk volt, mert a két szomszéd szobában nem volt senki. Erre gondolom figyelnek is, ha nincs teltház. A személyzet kivétel nélkül nagyon kedves, segítőkész volt. Az ételek teljesen rendben voltak, finomak, de semmi extra. Reggelinél a külön kéréseket is figyelembe veszik, egyénileg is készítenek reggelit, ami nagy piros pont. Az "á la cart" étlap drágább, mint a környék éttermei és az adagok sem túl nagyok, cserébe viszont nagyon finomak. A tisztasággal maximálisan elégedettek voltunk. A wellness nem túl nagy, de kevés vendég volt, így maximálisan ki tudtuk használni. Ami talán negatív szájízt hagyott, az az, hogy nagyon sok mindennek van plusz díja (parkolás, fürdőköpeny, szállodai vendégként is szervízdíjat kell fizetni még egy kávéra is, amit a pultnál kapok meg stb. ). Parkolásra pedig azért furcsa a plusz díj, mert a helynek nincs saját, elzárt és/vagy megfigyelt parkolója, az utcán táblákkal jelölt parkoló áll rendelkezésre. Összességében egyébként ajánlani tudom a helyet, az apró "hibák" pedig véleményem szerint könnyen korrigálhatók.
Kedves és barátságos személyzet. Végzett mérnökök találkozóját tartottuk itt, amihez a dolgozók rugalmasan álltak hozzá. A kényelem az alaklomnak megfelelő volt. Az ételek számomra finomak és bőségesek voltak, sajnos a feleségem az utolsó vacsoráját teljesen hidegen kapta, ami arra utalt, hogy maradékot hoztak ki neki, csak elfelejtették megmelegíteni.
Másodszor laktunk ebben a szállóban, elsősorban az elhelyezkedése és ár/érték arány miatt választottuk újra. Félpanziós ellátással, az ételek finomak, az adagok bőségesek a pincérek előzékenyek, kedvesek voltak. A welnesrészleg kis hibája hogy a pezsgőfürdőben a fúvókák csak egy oldalon működnek.
Az úszómedencében lehetne a víz 2 fokkal melegebb, a pezsgőfürdőben kb ugyan ennyivel hidegebb. Mindezek mellett bátran merem ajánlani a Szelejke Fogadót minden kikapcsolódásra vágyó embernek, családoknak, pároknak is.