Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Varázslatos őszi pihenés a Bükkben: 5+1 csodás szálláshely

Festői túraútvonalak és szemet gyönyörködtető panorámák szegélyezik az utat mindenfelé a Bükk vidékén járva, mely ősszel egészen új arcát mutatja a kalandra éhes vándoroknak. Hódítsd meg a legszebb látnivalókat, melyekhez most 5+1 csodás szálláshelyet ajánlunk – természetesen wellnesszel!

 

Mesés szállástippek a Bükkben>>

 

Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

A sarki fény hangulatában fürdőzhetsz a Bükk-hegység tövében megbúvó, négycsillagos Hotel Aurorában, ami nem messze helyezkedik el az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő bejáratától. A kiválasztott, eleganciát sugárzó szobádban azonnal rávetheted magad a kényelmes ágyadra, és megtervezheted a szálloda felfedezésének minden pillanatát.

A sarki fényt utánzó hangulatvilágítás mellett megmártózhatsz a feszített víztükrű medencében, majd elolvashatsz egy jó könyvet a nyugalmat árasztó pihenőtérben. Természetesen, egy szuper masszázzsal, szaunázással, sóbarlangozással vagy pezsgőfürdőzéssel is megadhatod a módját az ejtőzésnek a közel 400 négyzetméteren elterülő wellnessben.

Tovább a Aurora Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

 

 

La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)

Nyaralj a Pallavicini őrgrófi család egykori birtokán, a festői környezetben található La Contessa Kastélyhotelben, ahol magával ragad a főúri elegancia! A gondozott park, a csodálatos berendezés a régmúltba repít vissza, de a 21. század modern élményei és kényelme mellett.

A panorámás üvegfalak jóvoltából a 650 négyzetméteres wellnessből is átélheted a táj varázslatos látványát. Ősszel a szezonális kültéri medence helyett a beltéri medencéé, a jakuzzié, valamint a 3 szaunáé lesz a főszerep, de olyan különleges kezeléseket, szolgáltatásokat is kipróbálhatsz, mint a Hammam vagy a privát wellness használat! Sőt! Romantikus vacsorák pazar színhelye a kulináris kalandokra hívó Erzsébet Étterem, ahol Swarovski kristálycsillárok alatt étkezhetsz.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)

 

 

Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)

Földöntúli béke, nyugalom és az erdő csendje ölel körül az egyedi stílusú Tündérkert Hotelben, ahonnan zavartalanul gyönyörködhetsz a természetre nyíló, mesebeli kilátásban. A pasztelles, lágy színekben pompázó szobákban extra kényelmes matracok és sűrűn szőtt sötétítőfüggönyök gondoskodnak a zavartalan éjszakai pihenésről. A reggelek egyből bőséges, könnyű, ízletes reggelivel indulnak, de napközben is betérhetsz egy házias vacsorára a kiváló étterembe. Jól jön majd az erő, mert a medencét rejtő Fürdőházban, valamint a szaunában is el lehet tikkadni – nem beszélve az egész napos túrázásról vagy a kirándulásról a De la Motte kastély 9,5 hektáros angolparkjában!

Tovább a Tündérkert Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Mesebeli „tükörtó” a Bükkben és a magyar hegyvidékek csodálatos kincsei
Hűtlenséget leleplező barlangi szikla, eget-földet összekötő hegyi tó, mesés panorámát ígérő kilátópontok és hatalmas kővárak felé kanyarognak azok a bámulatos túraútvonalak, amik a vadregényes magyar hegyvidékek legjobb kirándulóhelyeit veszik célba. Vágjatok neki és fedezzétek fel Magyarország természetben bujkáló csodáit!

 

 

Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

A szépséges Szalajka-völgy és a híres Lipicai ménes otthona Szilvásvárad, melynek felfedezéséhez több napra lesz szükség. Ha így tervezel, feltétlen foglalj szállást a Bükk-hegység nyugati peremén magasodó Szalajka Fogadóba! A letisztult és komfortos szobákhoz zuhanyzós fürdők tartoznak, de szabadon válogathatsz a mini bár kínálatából is, mielőtt nekivágsz a wellness oázis felderítésének. Egyeztess időpontot egy frissítő masszázsra vagy válaszd a Jade köves masszázságyat, hogy kellően felkészítsd a tested és a lelked a kikapcsolódásra! A 12 személyes pezsgőfürdőben és a medencében még nagyobb élmény lesz elmerülni, ha előtte a finn vagy az infraszaunában lazítasz egyet.

Tovább a Szalajka Fogadó szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

 

 

ÖkoPark Panzió*** (Szarvaskő)

Közelebb nem is lehetnél a természethez, mint a szarvaskői, háromcsillagos Öko-Park Panzióban, melynek ajtaja a kis kedvenced előtt is nyitva áll. Az antiallergén szobákban LED SMART TV-ket helyeztek el, és minden helyiséghez tartozik egy fürdőkádas, vagy zuhanyzós fürdőszoba is.

A tiszta, friss ízeket az Öko Park étterem biztosítja, ahol a helyi termelők ínycsiklandó termékeit tesztelheted le – már a kiadós és mennyei reggelinél is! Az egész napos túrázás vagy nordic walking után ráadásul lehetőséged lesz egy kis wellness során visszanyerni a kirándulás során elpárolgott energiádat. Ülj be a dézsafürdőbe vagy a szaunába, és érezd, élvezd, ahogy a fáradt végtagjaid újra megtelnek erővel!

Tovább az Öko-Park Panzió szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)

 

 

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)

Hullámzó hegyek egymás hegyén-hátán: ez adja a bükki panoráma esszenciáját, amit a négycsillagos Calimbra Konferencia és Wellness Hotelből is megcsodálhatsz. Ez a ragyogó szálláshely ráadásul nincs messze az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőtől és a szintén népszerű Barlangfürdőtől sem.

Viszont, ha inkább a saját wellness örömeiben merülnél el, erre is lesz lehetőséged az élmény- és úszómedencében. Fedezd fel a nagyszerű szaunakínálatot is, és vegyél részt a különböző – pálinkás, sörös vagy egyéb – felöntéseken!

Tovább a Calimbra Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az ország településeit járva számos impozáns kastélyra bukkanhatunk, melyek élő példái gazdag történelmünknek és lenyűgöző építészeti örökségünknek. Betekinthetünk a mindennapi nemesi életbe, miközben családtörténeti kiállítások és festői kertek várnak, úgyhogy érdemes a nyakunkba venni Magyarországot, és felkeresni a cikkünkben szereplő kúriákat.
A Rábaköz – az egyik legjellegzetesebb kisalföldi kistáj – telis-tele van csodákkal. Csorna, Kapuvár és a környező, meseszerű falvak jó néhány kirándulást megérnek. Ezúttal arra vállalkoztunk, hogy az ottani sajátos finomságokat, gasztrokulturális érdekességeket szedjük csokorba. Ízkalandra fel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.