Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Varázslatos őszi pihenés a Bükkben: 5+1 csodás szálláshely

Festői túraútvonalak és szemet gyönyörködtető panorámák szegélyezik az utat mindenfelé a Bükk vidékén járva, mely ősszel egészen új arcát mutatja a kalandra éhes vándoroknak. Hódítsd meg a legszebb látnivalókat, melyekhez most 5+1 csodás szálláshelyet ajánlunk – természetesen wellnesszel!

 

Mesés szállástippek a Bükkben>>

 

Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

A sarki fény hangulatában fürdőzhetsz a Bükk-hegység tövében megbúvó, négycsillagos Hotel Aurorában, ami nem messze helyezkedik el az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő bejáratától. A kiválasztott, eleganciát sugárzó szobádban azonnal rávetheted magad a kényelmes ágyadra, és megtervezheted a szálloda felfedezésének minden pillanatát.

A sarki fényt utánzó hangulatvilágítás mellett megmártózhatsz a feszített víztükrű medencében, majd elolvashatsz egy jó könyvet a nyugalmat árasztó pihenőtérben. Természetesen, egy szuper masszázzsal, szaunázással, sóbarlangozással vagy pezsgőfürdőzéssel is megadhatod a módját az ejtőzésnek a közel 400 négyzetméteren elterülő wellnessben.

Tovább a Aurora Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

 

 

La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)

Nyaralj a Pallavicini őrgrófi család egykori birtokán, a festői környezetben található La Contessa Kastélyhotelben, ahol magával ragad a főúri elegancia! A gondozott park, a csodálatos berendezés a régmúltba repít vissza, de a 21. század modern élményei és kényelme mellett.

A panorámás üvegfalak jóvoltából a 650 négyzetméteres wellnessből is átélheted a táj varázslatos látványát. Ősszel a szezonális kültéri medence helyett a beltéri medencéé, a jakuzzié, valamint a 3 szaunáé lesz a főszerep, de olyan különleges kezeléseket, szolgáltatásokat is kipróbálhatsz, mint a Hammam vagy a privát wellness használat! Sőt! Romantikus vacsorák pazar színhelye a kulináris kalandokra hívó Erzsébet Étterem, ahol Swarovski kristálycsillárok alatt étkezhetsz.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - La Contessa Kastélyhotel**** (Szilvásvárad)

 

 

Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)

Földöntúli béke, nyugalom és az erdő csendje ölel körül az egyedi stílusú Tündérkert Hotelben, ahonnan zavartalanul gyönyörködhetsz a természetre nyíló, mesebeli kilátásban. A pasztelles, lágy színekben pompázó szobákban extra kényelmes matracok és sűrűn szőtt sötétítőfüggönyök gondoskodnak a zavartalan éjszakai pihenésről. A reggelek egyből bőséges, könnyű, ízletes reggelivel indulnak, de napközben is betérhetsz egy házias vacsorára a kiváló étterembe. Jól jön majd az erő, mert a medencét rejtő Fürdőházban, valamint a szaunában is el lehet tikkadni – nem beszélve az egész napos túrázásról vagy a kirándulásról a De la Motte kastély 9,5 hektáros angolparkjában!

Tovább a Tündérkert Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Tündérkert Hotel*** (Noszvaj)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Mesebeli „tükörtó” a Bükkben és a magyar hegyvidékek csodálatos kincsei
Hűtlenséget leleplező barlangi szikla, eget-földet összekötő hegyi tó, mesés panorámát ígérő kilátópontok és hatalmas kővárak felé kanyarognak azok a bámulatos túraútvonalak, amik a vadregényes magyar hegyvidékek legjobb kirándulóhelyeit veszik célba. Vágjatok neki és fedezzétek fel Magyarország természetben bujkáló csodáit!

 

 

Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

A szépséges Szalajka-völgy és a híres Lipicai ménes otthona Szilvásvárad, melynek felfedezéséhez több napra lesz szükség. Ha így tervezel, feltétlen foglalj szállást a Bükk-hegység nyugati peremén magasodó Szalajka Fogadóba! A letisztult és komfortos szobákhoz zuhanyzós fürdők tartoznak, de szabadon válogathatsz a mini bár kínálatából is, mielőtt nekivágsz a wellness oázis felderítésének. Egyeztess időpontot egy frissítő masszázsra vagy válaszd a Jade köves masszázságyat, hogy kellően felkészítsd a tested és a lelked a kikapcsolódásra! A 12 személyes pezsgőfürdőben és a medencében még nagyobb élmény lesz elmerülni, ha előtte a finn vagy az infraszaunában lazítasz egyet.

Tovább a Szalajka Fogadó szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

 

 

ÖkoPark Panzió*** (Szarvaskő)

Közelebb nem is lehetnél a természethez, mint a szarvaskői, háromcsillagos Öko-Park Panzióban, melynek ajtaja a kis kedvenced előtt is nyitva áll. Az antiallergén szobákban LED SMART TV-ket helyeztek el, és minden helyiséghez tartozik egy fürdőkádas, vagy zuhanyzós fürdőszoba is.

A tiszta, friss ízeket az Öko Park étterem biztosítja, ahol a helyi termelők ínycsiklandó termékeit tesztelheted le – már a kiadós és mennyei reggelinél is! Az egész napos túrázás vagy nordic walking után ráadásul lehetőséged lesz egy kis wellness során visszanyerni a kirándulás során elpárolgott energiádat. Ülj be a dézsafürdőbe vagy a szaunába, és érezd, élvezd, ahogy a fáradt végtagjaid újra megtelnek erővel!

Tovább az Öko-Park Panzió szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)

 

 

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)

Hullámzó hegyek egymás hegyén-hátán: ez adja a bükki panoráma esszenciáját, amit a négycsillagos Calimbra Konferencia és Wellness Hotelből is megcsodálhatsz. Ez a ragyogó szálláshely ráadásul nincs messze az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőtől és a szintén népszerű Barlangfürdőtől sem.

Viszont, ha inkább a saját wellness örömeiben merülnél el, erre is lesz lehetőséged az élmény- és úszómedencében. Fedezd fel a nagyszerű szaunakínálatot is, és vegyél részt a különböző – pálinkás, sörös vagy egyéb – felöntéseken!

Tovább a Calimbra Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)5+1 csodás szálláshely a Bükkben - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az ország településeit járva számos impozáns kastélyra bukkanhatunk, melyek élő példái gazdag történelmünknek és lenyűgöző építészeti örökségünknek. Betekinthetünk a mindennapi nemesi életbe, miközben családtörténeti kiállítások és festői kertek várnak, úgyhogy érdemes a nyakunkba venni Magyarországot, és felkeresni a cikkünkben szereplő kúriákat.
A Rábaköz – az egyik legjellegzetesebb kisalföldi kistáj – telis-tele van csodákkal. Csorna, Kapuvár és a környező, meseszerű falvak jó néhány kirándulást megérnek. Ezúttal arra vállalkoztunk, hogy az ottani sajátos finomságokat, gasztrokulturális érdekességeket szedjük csokorba. Ízkalandra fel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.