lacika étterem értékelései

Értékelései
26
17
5
19
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lacika értékeléseit!

Olvasd el lacika étterem értékeléseit!

ide gyertek nyugdíjasok -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem központi jó helyen minden oldalról könnyen megközelíthető. Többször jártam ezen a helyen sohasem csalódtam . Az étterem négy fajta menüvel szolgál minden nap . A menük változatosak mindenki megtalálja a neki valót. Az árak alacsony a minőség kiemelt a mennyiség megfelelő . A tulajdonos szolgálat kész előzékeny udvarias.
Megosztom
2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Rendkívül sokfajta ( 70 fajta főétel) és ízletes ételek a 4* -gos besoroláshoz képest elfogadható árak. Rendkívül előzékeny és figyelmes pincérek . Az étterem klíma berendezése a júliusi hőségben gyenge, a teraszon az állattartó telep közelsége miatt kicsit sok a légy. Összeségében ajánlom mindenkinek aki jól akar enni és jól akarja érezni magát
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 18.
Régebben ez gyorsétterem volt jó ételekkel és tűrhető árakkal. Most csak tányérszervizes étterem - a menük 30-40%-kal drágában elegánsan szervírozva 2/3 -mad mennyiséggel és a régi helyen 20 perc alatt meg lehetett ebédelni most az italok meg kapásához kell ennyi idő a teljes ebédhez a fizetéssel együtt 85-90 perc úgy hogy az étterem 15%-os telítettségű volt.
Megosztom
2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Remek konyha ,bőséges választék. Félpanziós ellátással voltunk az étterem vendégei , a reggeli svédasztalos ,kis létszám esetén menü választásos. Egyedüli vendégként azt kérhetünk az étlapról (de azon kívüli is) amit csak akartunk és annyit amennyit bírtunk. Ugyan ez volt a vacsoránál is .
Megosztom
2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 24.
Étkezési utalványokat vettünk az interneten két személyes bőségtálakra féláron. Az első beváltásakor tökéletes volt minden. a második beváltásakor csak részben volt azonos tartalmú a meghirdetettel. a harmadik beváltásával számlázási problémák merültek fel ,melyet a felszolgáló elegánsan rendezett.
Megosztom


TérképX