Tabdi

Evés, ivás Tabdin (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Tabdi és környéke legfrissebb értékelései

2025.10.13barátokkal
Gyenge minőség, magas áron. Nem túl képzett személyzet , az alsó pincébe vittek ami tele volt léggyel , olyan sokkal, hogy nem lehetett enni tőlük. Szörnyű volt.
2025.10.09a párjával
Nekem az ágy egy picit rövid volt. ( Talán én vagyok magasabb azéert.) A személyzet és a konyha is rendben Volt. Segítőkészek és aranyosak mindenkivel. Szívesen vissza jövök, amit már az is biznyít hogy a szállodában már a következő időponra gondoltam, amikor vissza jöhetek. Mindenkinek szívesen...
2025.10.08a párjával
Kecskemét összes étterme közül, a CSALÁNOSI CSÁRDA magasan viszi a prímet. Csodálatos környezet, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízvilág, ár / érték aranyban megfelelő és az adagokról már szót sem ejtenék. Ajánlom mindenkinek!

Tabdi és környéke kedvelt szállásai

Thermal Apartman 01 Kiskőrös - Napi árak
Thermal Apartman 01 Kiskőrös
25.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony
Aranyhomok Hotel Kecskemét
96.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tabdi és környékén

Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
25 értékelés
Aranyhomok Business & Wellness Hotel KecskemétAranyhomok Business & Wellness Hotel, KecskemétCsomagok már 13.590 Ft/fő/éj ártól
45 értékelés
Waterfront Lodge DunapatajWaterfront Lodge, DunapatajCsomagok már 17.500 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés