"Érett" korú párként házasságkötésünk helyszínéül választottuk a HOTEL KISS-t. A Hotel esztétikus, tiszta, gondozott. Már a fogadtatásunk is közvetlen, barátságos, készséges volt. Azt éreztük, hogy mindenben számíthatunk rájuk, ami a későbbiekben bizonyságot is nyert. Szokatlan igényeinket is azonnal elfogadták.
Kompromisszum készek, készségesek, pontosak voltak mind az előkészületek alatt, mind pedig az esemény alatt. A "konyha" tökéletes, a kiszolgálás barátságos, udvarias, szolgálatkész. A kisgyermekeknek játszótér, felszerelt játszószoba állt a rendelkezésükre. Az árak és az elszámolás maximálisan korrekt volt. Hálás köszönet FEKETE NÓRÁNAK azért, hogy olyan módon szervezte az esküvőnket, mintha a sajátját szervezte volna! . . . és mindazoknak, akik ebben a munkában partnerei voltak! Tökéletes volt, KÖSZÖNJÜK! Csak ajánlani tudjuk minden ifjú párnak! :)))
Nagyon kellemes hely, tisztasag mindenutt,a medencek remekek, az etteremi kinalat nagyon magas szinvonalu, nagyon figyelmesek es rendkivul gyermek baratok voltak. Ar ertek aranyban szuper volt, a tatai öreg tó környéke csodás! ! ! Szivbol ajánlom kisgyermekes csaladoknak,mi egy 2,7 eves es egy hethonapos gyermekkel szuperül éreztük magunkat! ! !
Nagyon szép hotel,udvarias volt a kiszolgálás,főleg a pincér volt nagyon kedves,igazi vendéglátós. Fantasztikus ételeik vannak,nem olyan,amit bárhol lehet választani és nagyon finoman főznek. A szoba tiszta és rendezett,egyszóval minden a legnagyobb rendben volt.Szívesen ajánlom bárkinek,jó hely!
Azzal kezdeném, hogy mivel volt szállásunk, ezért csak a wellness szolgáltatást vettünk igénybe a Hotel Kiss, Tata nevű szálláshelyen, de azzal nagyon meg voltunk elégedve. Már a megérkezésünkkor szimpatikus volt a fogadtatás. Mivel először jártunk ott, a recepción lévő hölgy készségesen el is kísért bennünket a wellness részlegre és mindent megmutatott.
Az ott tartózkodó fiatalember szintén nagyon kedves és segítőkész volt, mindent bekapcsolt nekünk, mert aznap mi voltunk az első vendégek és így volt lehetőségünk beszélgetni is vele. Kaptunk tiszta törölközőt is és miután mindent kipróbáltunk, pihenni is tudtunk, hogy aztán újra és újra mindent használjunk: szaunát, jacuzzit, gőzkabint, a medencét. Minden nagyon tiszta volt, több helyen volt zuhanyozó (külön az öltözőben is) és nagyon jól éreztük magunkat. A 9 éves kislányunkat alig tudtuk rábeszélni a hazamenetelre. Egy dolgot bánok csak, hogy nem sikerült kipróbálni a masszázst, mert azért külön kellett volna szólnunk a recepción és mi ezt nem tudtuk. De majd legközelebb !
Kedves Vendégeink! Nagyon köszönjük pozitív értékelését, nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hogy hamarosan újra Vendégeink között köszönthetjük Önöket! :)
Nagyon figyelmes volt a személyzet, főleg az étteremben, megadtak minden felvilágosítást. A város látnivalói közel vannak, mi nem utcára néző szobában voltunk, csendes, nyugodt pihenésre is módunk nyílt. A szauna, uszoda elérhető volt, az étteremízvilága kiváló. Ajánlom másoknak is, ha csillagtúrázni szeretnek, innen sok szép és érdekeshelyre eljuthatnak.
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük pozitív értékelésüket, és örömmel látjuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Reméljük, még viszontlátjuk Önöket! Üdvözlettel, A Hotel Kiss csapata
Jól megközelíthető, kellemes a szoba és figyelmes a wellness részlegen a szolgáltatás. Ami nem volt jó, hogy mivel télen voltunk a városi látnivalók -vár, múzeum, stb. - mind zárva voltak, persze erről a szálloda nem tehet. Akciós ajánlat keretében voltunk és ez igen kedvező volt anyagi szempontból.
A szálloda családias hangulatú, szépen berendezett, jól felszerelt szobákkal. A kert, medencével, napozóágyakkal felszerelt, kellemes időtöltést nyújt. Esténként, naplemente után, a belső úszómedence és jakuzzi használható! Az étterem jó atmoszférájú, a svédasztalos félpanzió ízletes, a kiszolgálás jó, a személyzet udvarias!
Kedves Vendégeink! Nagyon köszönjük értékelésüket, öröm visszahallanunk a kedves szavakat! Szeretettel várjuk Önöket máskor is! Üdvözlettel, A Hotel Kiss csapata
A wellness részleggel voltam csalódott, hideg volt a medence vize és hiányoltuk a dzsakutszit, mert fáztunk. Minden más jó volt, az éttermi szolgáltatás kiváló volt és a tisztaság is 5-ös.
Nagyra értékeltük, hogy 12-től el lehetett foglalni és 12-ig kellett elhagyni a szállást, így a 2x fél napot is tudtuk tervezni.
Kedves Mária!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételeit! Örülünk, hogy elégedetten távoztak tőlünk.
A hotel a vasútállomáshoz elég közel van, falusias környezetben, a nevezetességek gyalog kb. fél óra. A fürdőszoba nagyon szép és tiszta, sajnos vizes marad minden a 40 fokos melegben is, mert sehol nem lehet megszárítani. Kellemesen klimatizált a szoba. A tiszta összképet kissé rontja a rosszul tisztítható világos padlószőnyeg a szobában és a folyosón.
A kerti medence a vártnál jobb volt, a belső wellness részleget meg sem néztük, mert nem tudunk úszni, és ott csak úszásra alkalmas, 150 cm mély medence van. Nem nagyon nevezhető wellness hotelnek, pláne hogy a nyugdíjasoknak ajánlják. Az étlapról választható bőséges vacsora szépen volt tálalva. Jól éreztük magunkat, sajnos a nagy hőség miatt keveset tudtunk sétálni a környéken.
Hotel Kiss válasza
Kedves Miklós! Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!
Nagyon rugalmas és segítőkész volt a személyzet. Az étkezésnél a rendelt étel minősége jó volt, a választék főleg húsmentes ételekből kicsi volt. Mivel csak két napot töltöttünk ott, így nem okozott ez problémát. Főleg úgy, hogy volt átjárás az étlapon szereplő ételek között. A kért rántott sajthoz gond nélkül kérhettem Cézár-salátát. Összességében elégedettek voltunk.
Hotel Kiss válasza
Kedves Tamásné! Nagyon köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy elégedettek voltak! Várjuk vissza Önöket szeretettel!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 8 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 6 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó