Tiszabercel

Tiszabercel
TiszabercelTiszabercel
TiszabercelTiszabercel

Tiszabercel bemutatása

Tiszabercel község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Lónyai-csatorna és a Tisza által közé zárt területen fekszik.
Nevezetességei: az 1436-ban épült református temploma, a Bessenyei György Emlékház, illetve a Nyírvidéki Kisvasút.

Evés, ivás Tiszabercelen (1)

Kérész Kikötő & Étterem Tiszabercel

étterem, halászcsárda, szálláshely étterme, vendéglő, halétterem - lássam a térképen
Legfrissebb értékelések:
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Tiszabercel és környéke legfrissebb értékelései

2024.07.01barátokkal
Nagyon király hely! Minden rendben , tiszta szép helyen van , az ételek finomak. A tisza mellet is le lehet ülni közvetlen ahonnan jól látszik a víz és jó a levegő.
2025.11.02családjával
A Szóda bár tegnap sem okozott csalódást, sőt, megismerkedtem a hely keresztapjával, aki egyébként ebbeli minőségét az Untappd nevű sörök alkalmazáson is jelzi. Kiválasztottam egy sört, melyet még nem kóstoltam, sajnos a végét járta, megsavanyodott, nem kellett kifizetni, ittam helyette egy remek...
2025.11.02családjával
Úgy nézem, kétévente tűzöm ezt a helyet a tollam hegyére. A Pomodoro az a hely, ahova be lehet térni egy kiadós kocsmaturné végén, akár éjfél után, és megenni egy nem kiugró, de élvezhető pizzaszeletet, ami mellé adnak háromféle szószt. Mi csípőset és fokhagymásat tettünk ezúttal szalámis...

Tiszabercel és környéke kedvelt szállásai

Park Hotel Sóstó Nyíregyháza - Szilveszter
Hotel Kamilla Balmazújváros

Tiszaberceli látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tiszabercel és környékén

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 30.750 Ft/fő/éj ártól
46 értékelés
Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments NagyhutaKőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments, NagyhutaCsomagok már 13.592 Ft/fő/éj ártól
70 értékelés
Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő, DebrecenCsomagok már 10.500 Ft/fő/éj ártól
409 értékelés
Hotel Vécsecity HernádvécseHotel Vécsecity, HernádvécseCsomagok már 19.664 Ft/fő/éj ártól
77 értékelés