Tiszanána község Heves megye Hevesi járásában. A településhez tartozik a Tisza mellett fekvő üdülőterület, Dinnyéshát. Csónakkikötője több száz vízi jármű befogadására alkalmas. A kikötő közelében szabad vizű strand található.
A Fresh Corner nem véltelenül reklámozza magát a hotdogjával, mely vélhetően tényleg bajnok az eladásokban. Amúgy korrekt is a maga műfajában. Szolnokon azért mentünk be az üdülőövezeti letérő mellett működő kúthoz, hogy együnk egyet s ha már ott voltunk tankoltunk is . 4 pontra elég ez nálam.
A szolnoki 45-ös számú Félegyházi mintabolt az állomástól nem messze fekszik. Vettem négy vagy öt zsemlét, valamint egy tepertős pogácsát. Meglepődtem, amikor láttam, hogy kb 600 ft a számla. Ráadásul a pogácsa kifejezetten finom, a zsemlék átlagosak. Négy pontot vita felett megérdemel a hely.
A KovászVár pékséget úgy fedeztem fel, hogy kulcsszavakra kerestem rá a Google-en, úgy tűnik, ez az egyetlen valóban kovásszal dolgozó pékség a városban. A dizájn megnyerő, a kiszolgálás nagyon kedves, az árak a minőséghez képest barátiak, a kenyér meg pazar, ha jól emlékszem 1200 ft volt a...