Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Velencei-tó Velence

3,8
9
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Tavak közül
Kategória
Tavak
Velencei-tó Velence
Velencei-tó VelenceVelencei-tó Velence
Velencei-tó VelenceVelencei-tó Velence
19 fotó

Velencei-tó Velence bemutatkozása

A Velencei-tó hazánk harmadik legnagyobb természetes tava. A Balatonhoz hasonlóan a legkedveltebb üdülőhelyeink egyike kedvező természeti és földrajzi adottságainak köszönhetően. Területe 26 km2, átlagos mélysége 1,5 méter, így Európa egyik legmelegebb tava, 26-28 °C-ot elérheti a nyári időszakban.
Tovább olvasom >>

9 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
33%
Érdekes
22%
Átlagos
33%
Kihagyható
11%
Időpazarlás
0%
Érdekes

9 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Velencei-tó Velence vélemények

11
107
38
1761
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 58 városban járt márFelfedező - 49 helyen első értékelő6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1761 feltöltött kép
Átlagos 2024. február 26.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A mai napra a Velencei-tó megkerülése volt a cél és sikerült is teljesíteni. Jól kifáradtunk,mert néha széllel szembe tekertünk. A tó mentén strandok, nádasok mellett, és patakparton gurultunk. A kilátóból a nádas élővilágát csodáltuk:
madarakat a messzességben. Az ebéd a Kanyar büfében fogyott el.
Itt fényképeztem:
Velencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
176
5190
737
95587
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3344 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 95587 feltöltött kép
Kihagyható 2022. szeptember 17. járt itt
Székesfehérváron éltem 18 éves koromig, onnan a Velencei-tó autóval kb. 10 perc, vonattal sem sokkal több. Mindig nagyon vártuk, hogy jöjjön a jó idő, és lehessen végre fürdeni a tóban. Emlékszem, volt 1-1 olyan év, amikor már május 1-én meg lehetett mártózni az akkor persze eléggé hűs vízben, de 17-18 fokba simán bementünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
42
128
84
974
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 90 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Átlagos 2022. szeptember 17.barátokkal járt itt
Már jó ideje nem jártunk a Velencei - tó környékén, így egyik hétvégén ezt a programot terveztük. Még szezon előtt voltunk, de a parton már volt egy kis élet, kirakodó vásárok, az étkezdék is nyitva voltak. Viszont a tó - hát hagy maga után egy kis kivetnivalót. Nem igazán csábítana, hogy ebben nyáron fürödjek.
Itt fényképeztem:
Velencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - EgyébVelencei-tó Velence - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 6 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.