A Gulyás Csárda Visegrád a helyi gasztronómiai kínálatban kiemelkedő szerepet tölt be, hagyományos magyar ételekkel és kiadós levesekkel. A levesek és főételek kiadósak és ízletesek, és a tálalás gusztusos. A belső tér gazdag hangulata a régi cserépedényekkel és a retrós dekorációval idézi a csárda hagyományos légkörét. A tágas kerthelyiség és a kellemes kültéri tartózkodási lehetőségek hozzájárulnak a kiadós ebédek vagy vacsorák figyelemre méltó élményéhez.
A település középpontjában elhelyezkedő, de tágas és barátságos légkörrel rendelkező étterem gyors és udvarias kiszolgálást kínál. A kínálat része a hagyományos magyar ételek széles választéka, köztük gulyásleves, cigánypecsenye és Gundel palacsinta, amelyek gyakran nagy adagot és kiadós ízvilágot ígérnek. A vendégek számára kedvező az ár-érték arány, és a sörök illetve desszertek választéka is szélesebb körből tevődhet össze. A gyors, figyelmes kiszolgálás és a személyzet hozzáállása pozitív említésekben jelenik meg a véleményekben, amely hozzátesz a hely általános élményéhez. A hely kedvező értékelései között kiemelkedik a családias hangulat és a barátságos légkör, amely kedvez a baráti és családi összejöveteleknek. A hely dekorációja, a csárda identitását erősítő környezet és a történeti jellegű elemek hozzájárulnak a vendégbarát légkörhöz. Összességében a Gulyás Csárda Visegrád olyan hely, ahol hagyományos ízek és vendégszeretet találkozik, és a jó hangulat hosszú távú pozitív benyomást kelt.
Tegnap Visegradon voltunk a felesegemmel, es egy csodalatos nap utan valami azt sugta be kell ternunk a Gulyas csardaba. Nem bantuk meg! A kedves fogadtatas es az ertelmes kommunikalas csak hab volt a tortan. Kedvenc etelem, a cigany pecsenye, barhova utaztunk eddig mindig kiprobaltam es tobbe kevesbe izlett. Viszont amit itt fogyasztottunk, az fenseges volt.
Nem vagyok egy etel kritikus, de a tegnapi nap azzá valtam. A gyors kiszolgalas, a kedves hozza tett mosoly, a kedvesseg es az alazatossag mind hozzatettek az etel iz vilagahoz. Tokeletesen megvalasztott fuszerezes mellett erezheto volt a haziasan fustolt szalonna ize, a hus olvadt a szajban mint a vaj, a diszitese es az etel kinezete mar onmagaban is erosen etvagy gerjeszto volt. Amikor az elso falatot megizleltem, ahhh maga a mennyei valosagos izvilag tarult elem. Nem tulzok ha azt mondom nyugodtan megkaphatna a Csarda a legmagasabb ertekelest minden szempontbol. A pecsenye utan megkostoltuk a Gundel palacsintat amit ha nem jol keszitenek el es nem aranyosan izesitik akkor nagyon el lehet am rontani. Nem volt elrontva! Sot, szivbol ajanlom barkinek aki szereti jojjon el a Gulyas Csardaba Visegradra es probalja ki! Erdemes! Osszesitve, a rovid ott letunk alatt nagyon jol ereztuk magunkat, csaladias hangulatban, kellemes tiszta helyen, kedves emberek koreben, minden etel amit fogyasztottunk fenseges volt. Koszonjuk a vendeglatast, legkozelebb is itt fogunk kikotni, es megizleljuk majd a tobbi etelt is a gazdagon ellatott etlaprol. Udvozlettel Adrián & Adrienn
Első alkalommal jártunk a visegrádi Gulyás csárdában. Asztalfoglalás nem szükséges, kellemes tágas kerthelyiség áll rendelkezésre. Az ételválaszék bőséges a levestől a desszertig. Kb 10-15 percet kellett várnunk a frissen készített és gusztusosan tálalt vacsorára. Az étlaptól némi eltérés is engedélyezett, ez nyilván múlt a nagyon kedves pincér srác hozzáállásán is.
Tejfeles csirkepaprikást nokedlivel, rántott csirkemellet hasábburgonyával és visegrádi serpenyős pecsenyét ettünk. Amivel rögtön belopták magukat a szivembe, hogy az udvarra betévedt leharcolt kóbor cicát nem zavarták el, etetik, itatják, "szelidítik". Csak így tovább, jár az 5 csillag!
A Visegrádi Vár meglátogatása után, egy levest akartunk enni. Az éttermet már előző nap kinéztük. A benti terembe mentünk. Mindjárt kaptuk ez étlapot. Egy levest kértünk. Mikor kihozták, úgy gondoltuk, egy adag ételt megosztva még el tudunk fogyasztani. Készséges felszolgáló erre lehetőséget adott. az ételek ízletesek voltak, a hely besorolásának megfelelően.
Finom, házias izek, nagy adag ételek, jó árak. A kiszolgálás gyors, meglepően gyors. A forralt bor a legfinomabb,amit valaha étteremben ittam. Barátságos hely, másodosztályú étterem és ezt tökéletesen nyújtja.
Visegrádi tartózkodásunk során egyik este a Gulyás csárdába mentünk vacsorázni. Zárás előtt háromnegyed órával értünk oda,de nagyon kedvesen fogadtak minket! A kiválasztott ételek nagyon ízletesen voltak elkészítve,bőséges adagot kaptunk. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel! Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet! Köszönjük szépen a kedves kiszolgálást.
A napokban Visegrádon jártunk és betértünk a Gulyás Csárdába egy gulyáslevesre. A leves kiadós és ízletes volt, a kiszolgálás gyors és udvarias. A belső tér nagyon hangulatos a régi cserépedényekkel, tárgyakkal. A csárdának tágas kerthelyiséggel is rendelkezik.
Utazásunk előtt gondosan választottunk éttermet Visegrádon,ám navigációval sem sikerült megtalálni. Mivel a csodálatos Fellegvár meglátogatása után nagyon éhesek és türelmetlenek voltunk,így az útba eső Gulyás csárdába tévedtünk,amit cseppet sem bántunk.
Megelégedésünkre udvarias kiszolgálásban volt részünk,nagyon finomak és bőségesek voltak a választott ételek,feltöltődtünk a kellemes "csárdahangulatban". Apró megjegyzés: a kitűnő cigánypecsenye elbír egy kicsit több fokhagymát. Jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek az éttermet.
Ez volna a legjobb étterem Visegrádon? Tapasztalataink alapján nem igazán valószínű. Az igaz, hogy jó, forgalmas helyen van, a Duna-parttól kicsit távolabb, de a település középpontjában. Azt a régi 70-es-80-as évekbeli "magyarosch" csárda hangulatot képviseli, ami nem a kultúr-gasztronómiáról, a minőségi alapanyagok használatáról, a korszerű főzési technológiák alkalmazásáról szól.
A dekorációban szintén ez a retrós vonal érvényesül, gondolok itt a plafonról lelógó fokhagyma és pirospaprika füzérekre, amik leginkább már porfogók. Meg sem lepődtünk, hogy hétvégén ebédidőben teltházzal mennek, úgy kellett vadászni az asztalt, még szerencse, hogy mi viszonylag későn szeretünk ebédelni, így már pont szabadult fel asztal, mire mi érkeztünk. Az étlapon tipikus magyaros, népszerű, jól ismert ételek vannak, az étlap túlságosan hosszú a 70 tételes kínálattal. Halak és vadak is vannak, bár gyanús, hogy mirelittel dolgoznak. Próba-szerencse alapon bepróbálkoztunk a vadakkal, szarvasfilét áfonyával burgonyakrokettel (szintén mirelit bolti késztermék) , illetve fokhagymás szarvaspörköltet kértünk, szintén krokettel (mindkettő 3700 Ft). Sajnos a köretek kínálata ilyen egysíkú volt. Az adag nem volt túlságosan nagy, pontosabban ezek a vadételek sokkal kisebb adagok voltak, mint a mások által kért csirke, sertés. Olyan menzás hatású egyenkaja volt mindkettő, nem voltunk tőle elájulva. Viszont legalább nem kellett túlságosan sokat várnunk. Beck's sört csapolnak, 690 Ft az 5 dl-es korsó. Az ószilva pálinkából 4 cent 950 Ft, a dobozos Cola 500 Ft volt. Összességében egy átlagos, középszerű, múltidéző hatású ebédünk volt, egynek elment. Nem gasztronómiai élmény, ettünk és mentünk. Mindez szép borravalóval 11ezer Ft-ért annyira nem volt olcsó (nincs kötelező szervizdíj).
Az étterembe megérkezésünkkor pincérrel nem találkoztunk, így helyetfoglaltunk egy asztalnál. Nemsokára megérkezett egy igen b*nkó pincér, aki elénk dobott két étlapot és tovább is ment. Kicsit meglepődve ültünk, mire szerencsére jött a megmentőnk. Egy igazán kedves hölgy.
Mivel dohányozni szerettek volna többen is a társaságunkból, így egy másik asztalhoz kísért minket. Meleg augusztusi nap volt, így a napernyőt is kinyitotta nekünk. Ettől fogva már jól éreztük magunkat. A hely egyébként átlagos. Nem drága, de az ételektől ennek megfelelően nem kell sokat várnunk. Minden meg volt sülve, nem kaptunk vizezett italokat, de nem nagy durranás az ízvilága. A kiszolgálás: ha szerencsénk van akkor nagyon jó.