Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád bemutatkozása
Visegrád, Magyarország egyik legkisebb, de egyik legrégibb városa. A Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda, Visegrád központjában, 23 kényelmes szobával várja ide látogató vendégeit. Visegrád és környéke a Dunakanyar legszebb és leglátogatottabb vidéke. Kedveltségét az is növeli, hogy a lenyűgözően szép táj és a történelmi emlékek harmonikus egységet alkotnak.
Hamarabb érkeztünk (vonat+komp), ennek ellenére elfoglalhattuk idő előtt a szobánkat. Udvarias fogadtatásban, tájékoztatásban volt részünk. A szoba 2 főnek is kissé szűkös. Egyébként mindent korrektnek tartottunk. A jakuzzinak csak 1 programja működött, de így is használható volt. A reggeli kifogástalan, bőséges.
A wellness részleg Nagyon jó. Igazán sok mindent találtunk benne szaunák első rendüen felszereltek , medencét is jól ki lehetett használni . De sajnos a jakuzzi vize kellemetlen szagot árasztott és kicsit hűvös is volt Az esős időben nem esett jól , hogy nem lehetett becsukni a tolóajtós ablakot.
Az étkezés , fantasztikusan nagy volt a választék tisztaság , és mindig volt utánpótlása ha éppen elfogyott a legfinomabb falat. Amennyit tudtunk csak ettünk is Tisztasággal nagyon elégedettek voltunk a szoba , törőlközők rendben voltak. A szálloda jól elhelyezkedésű minden irányba megfelelő kilátással rendelkezik , lehet válogatni. Hatalmas a terasz. Sajnos az ággyal gondban voltam , mert igazán érezhető volt rajta a szálloda forgalma . Magam , kemény matrac kedvelő vagyok,de itt sajnos ezt nem találtam igazán. Teljes mértékben belesüppedtem az ágyba , ami kényelmetlenné tette az alvást , a pihenést . A gyermekeimmel fantasztikusan éreztük magunkat . Én szívesen ajánlom a szállodát másnak is.
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a személyzet kedves figyelmes volt. A szoba WIFI-vel, széffel , klímával, minibárral, Dunára néző erkéllyel ellátott tágas, kényelmes. A welness részlegben igénybevehető az úszómedence, jakuzzi, gyermekmedence, szabadtéri medence, különböző szaunák, és gőzkabin, és külön szogáltatásként különféle masszászok.
Az étterem tágas, tiszta, a reggeli kifogástalan nagy választékkal, és egyéb étkezéshez még éttermet is ajánlanak 10% kedvezménnyel. Az udvar rendezett , tágas nagy ingyenes parkolóval, és átfolyó patakkal.
A hotel személyzete nagyon kedves és mosolygós volt, a svédasztalos reggelinél mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételeket és italokat. A szobában az ágymatrac egyik fele ki volt feküdve, volt pár pókháló, illetve a zuhanytálca külső része is rozsdás volt kicsit, de ezektől függetlenül kellemes és tiszta volt.
A foglalásunkban erkély nélküli szoba szerepelt, mégis erkélyest kaptunk, és bár a Fellegvárat eltakarták a faágak, mégis megnyugtató volt a természetre nyíló kilátás.
A foglalást a Hotel nagyon gyorsan, és rugalmasan kezelte. A deluxe apartmanok egyikében szálltunk meg. Nagyon kényelmes, mindennel felszerelve. A személyzet nagyon figyelmes volt. Épp áramszünet lett Visegrád egy részén, és feljöttek a Hotelből, hogy tájékoztassanak. Köszönjük a figyelmességet, és a szállás lehetőséget.
Szép, nyugodt és csendes. Reggeli bőséges sok felvágottal, sajtokkal, kv, üdítőkkel, virsli, rántotta, sült sonka, szóval van választék. Kedves fogadtatás. Wellness részleg szuper jó. Itt tényleg lehet pihenni:) Vissza fogunk menni a szüleimmel is. :) Köszönet érte! :) Julcsi és a Tamás nagyon cukik voltak! :)
A szoba kicsi, de kényelmes, a reggeli bőséges és finom volt. A wellness rész tökéletes pihenést és feltöltődést biztosít és annak ellenére nem volt zsúfolt, hogy szilveszter lévén tele volt a hotel. Sajnálom, hogy nem volt biztosítva helyben a mulatozás, mert a hely erre is alkalmas lenne. A tulajjal beszélgetve érthető az álláspontja. Ettől függetlenül tökéletes pihenésben volt részünk.
Nagyon kellemes volt a fogadás is. Segítőkész volt a hölgy a recepción, bár ez az ott tartózkodásunk alatt mindenkire érvényes volt. A reggeli bőséges és finom volt. A szoba kellemes és kényelmes. A wellness rész teljes pihenést és kikapcsolódást okozott.
Mindennel meg voltunk elégedve, nekünk a szobánk tökéletesen kényelmes volt. a recepciós hölgy igen kedvesen körbe vezetett bennünket, a reggeli szerintem bőséges volt,központi fekvésű, a wellness részleget sajnos csak láttuk, pedig igen csábító, de majd legközelebb.
Csodás három napot töltöttünk Visegrádon! A szállás teljesen rendben volt. A reggeli kiváló és bőséges. A wellnes részleg kielégítő. Elhelyezkedés kitűnő,minden közel van,ajánlom mindenkinek aki kis családias hotelt keres.Köszönjük szépen!