Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közel a főváros, távol a gondok – 5+1 izgalmas szállás Budapest környékén

Ha Budapestről csak egy néhány napos hétvégére tudtok elszökni pihenni, akkor valószínűleg nem szeretnétek túl sok időt eltölteni az odautazással, jól gondoljuk? Ha a válaszotok igen, akkor ez a cikk nektek szól, hiszen olyan, Budapesthez közeli szállásokat ajánlunk, ahol garantáltan elszökhettek a hétköznapi feladatok elől, viszont még egy órát sem kell az autóban ülnötök, hogy odaérjetek.

 

Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)

Ráckeve szívében 2003-ban nyitotta meg kapuit a Duna Relax Hotel az ország egyik első felnőttbarát szállodájaként, ahol akár friss szerelmesként, akár szülőként tölthetünk el pár csendes napot, hogy aztán feltöltődve térjünk vissza mindennapi feladatainkhoz. Kis-Dunára néző szobák és az antik római fürdők hangulatát idéző wellness vár majd az itt töltött napok során, ahol aromás fürdők és illatos masszázsok varázsolnak minket újjá. Programokból sem lesz hiány, ugyanis beszélgetős estek, társas- és kártyajátékok, kvízműsorok, valamint kreatív kézműves foglalkozások fogják még színesebbé tenni pihenésünket.

Tovább a Duna Relax Hotel szállásajánlataihoz>>

Wellness hotelek Budapest környékén - Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)Wellness hotelek Budapest környékén - Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.

 

Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

Akár családi vakációról, akár romantikus kiruccanásról van szó, a vasadi Nádas Tó Park Hotellel nem lőhetünk mellé. A négycsillag minősítéssel rendelkező létesítmény 110 férőhelyet biztosít, hatalmas parkjában játszótér, tófürdő, kalandpark és étterem is megtalálható, míg a nyugalmat csendes spa-zónájuk biztosítja. A 40 négyzetméteres élménymedence, szauna, gőzkabin és pezsgőfürdő kizárólag a felnőttek számára használható, a kicsiket az elkülönített családi egységük szórakoztatja a nekik szánt medencékkel, csúszdákkal és játékokkal.

Tovább a Nádas Tó Park Hotel szállásajánlataihoz>>

Gyerekbarát szálloda Budapest környékén - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)Gyerekbarát szálloda Budapest környékén - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

 

 

 

Mártoni Csárda (Szigetszentmárton)

A Mártoni Csárda bemutatkozását olvasgatva hamar megbizonyosodik arról az ember, hogy náluk tényleg az a legfontosabb, hogy a vendégek maximálisan jól érezzék magukat és elégedetten távozzanak. A Duna közelsége természetesen már megalapozza a hely hangulatát, hiszen reggel ez lesz az első, este pedig az utolsó, amit látunk, és ez csak a jéghegy csúcsa; éttermük fenséges fogásai, számítógépes játékokkal, biliárddal és dartsszal felszerelt buliszobájuk, valamint családias wellnessparkjuk mindenkit visszacsalogatnak évről évre.

Tovább a Mártoni Csárda szállásajánlataihoz>>

Hangulatos szálláshely Budapest közelében - Mártoni Csárda (Szigetszentmárton)Hangulatos szálláshely Budapest közelében - Mártoni Csárda (Szigetszentmárton)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A főváros a lábunk előtt hever – 10 panorámapont és kilátó Budapesten
Ha éppen azon töröd a fejed, hogy mit csináljatok a következő hétvégén, akkor ne is gondolkozz tovább, ugyanis 10 olyan ötletet gyűjtöttünk össze, melyekhez még Budapestet sem kell elhagynotok. Kirándulópontok, szoborparkok és a város legismertebb látványosságai várnak, ha ránk hallgatsz!

 

 

Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** (Inárcs)

Budapest határától csupán 20 perc autóutat követően már meg is érkezünk Inárcsra, ahol – ha másról nem is – a Bodrogi Kúriáról talán már mind hallhattunk. A hatalmas fenyvesekkel körülölelt impozáns rezidencia nem véletlenül tett szert ekkora népszerűségre, grandiózus külső része, igényes belső terei és kényelmi szolgáltatásai a felső kategóriába repítették a szállodát. Wellness szekciójukban fűtött medencék, infraszaunák és merülődézsák járulnak hozzá a teljes ellazuláshoz, míg az aktív kikapcsolódás kedvelői teniszezhetnek vagy röplabdázhatnak a hotel kerthelyiségében, de a kültéri fitneszparkot is érdemes kipróbálni, ha mozgásra vágyunk ottlétünk során.

Tovább a Bodrogi Kúria szállásajánlataihoz>>

Romantikus szállás Budapest közelében - Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** (Inárcs)Romantikus szállás Budapest közelében - Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** (Inárcs)

 

 

Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

Az egynapos lazítások fellegvárának is nevezhetnénk a Hotel Abacust, hiszen Herceghalom csak 15 percre fekszik Budapesttől, és azon kevés szállodák közé tartozik, melyek pár órára is különlegessé teszik látogatóik napjait. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem érdemes itt napokat eltölteni a gyönyörű falak között, sőt! Széles körű szolgáltatáspalettájuk akár egy hétre is elegendő lehetőséget kínál; az étterem választéka, a Forza Bár különleges koktéljai, az Abacus Spa élménymedencéi vagy a Bowling Bár gondoskodik arról, hogy visszatérő vendégeik legyünk.

Tovább a Hotel Abacus szállásajánlataihoz>>

Szálláshelyek Budapest környékén - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)Szálláshelyek Budapest környékén - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

 

 

Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda*** (Visegrád)

Visegrád legszebb helyén, közvetlenül a Duna partján fekszik a település egyik legelegánsabb wellness-szállodája, a Hotel Honti, mely 2017-ben teljesen újjászületett felújítását követően. Mára háromszintes épületében minden elérhető, ami a tökéletes relaxációhoz szükséges: szobáiból páratlan kilátás nyílik a város nevezetességeire és a Börzsönyre, spa-blokkjukban medencék, szauna és gőzkamra segít megfeledkezni rohanó hétköznapjainkról, de akár el is vonulhatunk párunkkal kettesben az intézmény legújabb felnőttbarát apartmanjainak egyikébe, ahol a privát pezsgőfürdőnkben élvezhetjük egymás társaságát.

Tovább a Hotel Honti szállásajánlataihoz>>

Wellness szálloda Budapest környékén - Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda*** (Visegrád)Wellness szálloda Budapest környékén - Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda*** (Visegrád)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Befagyott vízesést látni a Bükkben vagy a Füzéri várból gyönyörködni a havas világban a Zemplén szívében? Téli bakancslistánkra számos olyan élmény került fel, amit nem hagyhatunk ki, amikor az ablakokra jégvirágok nőnek. Azért ne aggódjon senki, mert nem csak azokra gondoltunk, akik kirándulni indulnának, hanem azokra is, akik csak egy forró fürdőt vennének vagy beneveznének egy fűtött, beltéri programra!
Varázslatos bája van a leghidegebb évszaknak a fehérbe öltözött tájakkal, valamint a hűvös szellőbe burkolt, álmos utcákkal. Ajánlunk nektek erre az időszakra 9 belföldi úti célt, ahol programokból és látnivalókból nincs hiány, és garantáltan találtok olyan szálláshelyet is, ami nem okoz majd csalódást.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.