Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád ★★★★

a 18 visegrádi szállás közül
Kategória
Négy csillagos szálloda
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád
410 fotó

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása

Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.

446 vendég értékelése alapján

4,4Kényelem
4,1Szolgáltatás
4,3Étkezés
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Tó Wellness Hotel Bánk
103.798 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád vélemények

Kiváló 2015. szeptember 3.a párjával járt itt
A múlt hét végén voltunk a szállodában.Nemcsak az idő volt kiváló,de a három eltöltött nap is.Sok helyen megfordultunk már,de ez a szálloda mindent visz.Az elolvasott értékelésekhez csak helyeselni tudok,nem lehet semmiben hibát találni.Az ellátás,személyzet,tisztaságon kivül csak a kilátás jobb.Mindenkinek ajánlom!!
Bronz fokozatú értékelő
2015. szeptember 2.a párjával járt itt
A kilátás pazar a Dunakanyarra, az ételek minősége, mennyisége, változatossága kiváló volt. Nagyon meleg volt, a párabefúvás ezen sokat segített. A parkolóhely nagyon kicsi, sok vendéggel együtt mi is csak a hegyoldalban tudtunk leparkolni. A Wellness részleggel elégedettek vagyunk, a kinti medence is jó, csak a sok vendég miatt kissé zsúfolt volt. A szállás jó, a fürdőszoba minősége kiváló.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 25 városban járt már
2015. szeptember 2.a párjával járt itt
Gyönyörű hely akár télen akár nyáron. Jó konyha kedves személyzet és kellemes wellness részleg. Aki teheti kérjen dunai panorámás szobát, nem bánja meg, illetve nyáron a klíma is hasznos lesz. A standard szobák kicsik (nekem). Én télen is voltamamikor ki sem mozdultunk a szállodából, tehát igen kellemesen lehet az időt eltölteni házon belül, illetve ha jó idő van nagyon szép kirándulásokat lehet tenni a környéken.
Kiváló 2015. szeptember 2.a párjával járt itt
Először jártunk ebben a szállodában, de remélhetőleg lesz lehetőségünk ide visszatérni! A vidék, a panoráma lenyűgöző! Felújított dunai szobában voltunk, a kilátás azonnal magával ragadott bennünket! A személyzet végtelenül kedves és segítőkész volt végig!
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Környék
Kiváló 2015. augusztus 30.gyerekekkel járt itt
Most jártunk itt először, de remélem, hogy nem utoljára! A kilátás lenyűgöző. A szobák gyönyörűek, kényelmesek, igényesen felújítottak. A személyzet kedves, gyors, maximálisan segítőkész. Félpanziós ellátást kaptunk, mind a reggelivel, mind a vacsorával teljesen elégedettek voltunk. Ízletesen elkészített ételek, hatalmas választék jellemezte az ellátást.
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Medence/kert
Kiváló 2015. augusztus 27.a párjával járt itt
Most jártunk először ebben a szállodában, de a környéket már jól ismertük korábbról. Csodálatos, lenyűgöző a panoráma.Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias és segítőkész.Jóleső gesztus volt, hogy férjemnek névnapja alkalmából egy üdvözlőlappal kedveskedtek, melyet ezúton is megköszönünk.
Kiváló 2015. augusztus 24.a párjával járt itt
Most jártunk,itt először! Minden igényünk ki volt elégítve a színvonal a kilátás a wellnes a szobák a személyzet szóval minden. A medencék vize kristálytiszta. Az ételek minden igényt kielégítettek,szóval szuper volt minden! A személyzet nagyon udvarias volt,nem sokat kellett várni a rendelt italra. A kinti teraszon is állandó tisztaság volt. Remélem jövőre is sikerül visszatérni!
Kiváló 2015. augusztus 23.családjával járt itt
Családi Pihenés !

Érkezésnél udvarias segítőkész fogadtatásban volt részünk ! A személyzet barátságos itt valóban vendégként érezhettük magunk !
Étkezésnél udvarias kiszolgálásban volt részünk ! A szoba tiszta és szépen berendezett kifogástalan . További munkájukhoz sok sikert kívánok családom nevében is ! Ismerőseim körében ajánlani fogom ezt a szállodát .
Kiváló 2015. augusztus 21.a párjával járt itt
Többször jártunk már itt, és újra és újra visszatérünk! A személyzet udvarias, előzékeny, segítőkész! A szobák igényesen felújítottak, az ételek kiválóak, a wellnes részleg sokszínűsége kiváló. És hát a kültéri medencéből a kilátás. . . . . . mintha az ember a Dunakanyar felett lebegne! ! ! ! ! !
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Medence/kertSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Medence/kert
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt már
Kiváló 2015. augusztus 18.barátokkal járt itt
Múlt hétvégén voltunk a szállodába a húgomékkal. Amit eddig is tudtam, mert elmondták hogy milyen csodás a kilátás, hát valóban. Nagyon tetszett minden. A kedves fogadtatás, a gyönyörű felújitott szoba, minden kényelmével. Kávé tea bekészitve vizforralóval, nagyon meglepett.
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - KörnyékSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Medence/kertSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - KörnyékSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Külső kép
Még több kép (1 db) >>