Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Foglalj, hogy lehessen egy csodával több!

2018.10.08 | 3 perc

Tudtad, hogy a foglalásoddal most tartósan beteg gyermekek kívánságát teljesítheted? Légy te az, aki boldog mosolyt varázsol az arcukra! Mutatjuk, mit kell tenned.

 

Álmok, kívánságok

Egy kényelmes ágy, egy játékkonyha, egy beülős kisautó vagy egy utazás Bobóországba gondolnád, hogy ami nekünk elérhető, az más, egy életveszélyesen beteg gyermek számára egy megvalósíthatatlannak tűnő kívánság? Közel 3500 apróság azonban már biztosan tudja, hogy az álmok igenis valóra válhatnak! A 15 éves, Magyarország szinte minden városában jelenlévő Csodalámpa Alapítvány ugyanis pont 3500 csodájával csalt már mosolyt a beteg gyermekek arcára. A munkatársai, önkéntesei azért dolgoznak nap mint nap, hogy olyan ívánságokat tegyenek valósággá, amelyekkel váratlan örömet adhatnak a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány évente 260-280 csodát visz a csemeték életébe, a támogatásoddal azonban ennél több is lehet.

 

Foglalj, segíts, nyerj!

A Szállásvadász a Bohócdoktor, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Bátor Tábor Alapítvány után idén a Csodalámpa Alapítványt támogatja, veled karöltve. Ha ugyanis szeptember 17. és november 18. között a Szállásvadászon foglalsz, foglalásonként 333 forinttal segíted az alapítvány munkáját. Ráadásul még nyerhetsz is, hiszen a foglalók között november 19-én 2 éjszakás wellness utalványokat, valamint egy 20 000 forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki. 

 

Mutatjuk a nyereményeket

Greenfield Hotel Golf&Spa****superior, Bük, Bükfürdő - családi wellness utalvány 2 fő + 2 fő 14 év alatti gyermek/2 éj soft all inclusive ellátással

Greenfield Hotel Golf&Spa****superior, Bük, Bükfürdő - wellness utalvány 2 fő/2 éj soft all inclusive ellátással

MenDan Magic Spa&Wellness Hotel****superior, Zalakaros - wellness utalvány 2 fő/2 éj félpanziós ellátással

Hunguest Hotel Palota****superior, Lillafüred - wellness utalvány 2 fő/2 éj félpanziós ellátással

Silvanus Wellness&Konferencia Hotel****, Visegrád - wellness utalvány 2 fő/2 éj félpanziós ellátással

1 db 20 000 Ft értékű ajándékcsomag a The Body Shop Hungary jóvoltából

 

További részletekért kattints ide. Legyen egy csodával több!

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szépen megtisztítva már a szögre is akasztottad a bringádat? Akkor kapd le onnan gyorsan, ne hagyd még pihenni, addig semmiképp, amíg tart ez a gyönyörű ősz!
Ha imádod a színes-szagos, mozgalmas ünnepeket, akkor az ősz igazán kedvez most neked. Országszerte megannyi különleges fesztivál vár, amelyek közül most mutatunk is néhány igazán izgalmasnak ígérkezőt.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness | Legnépszerűbb
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!
10 eldugott vidéki wellnes szálloda távol a világ zajától
Időről időre mindenkiben előtör a vágy, hogy milyen jó lenne egy kis időre kiszakadni a mindennapos mókuskerékből, és kicsit félrevonulni egy csendes helyre, ahol a telefoncsörgést a madárcsicsergés váltja fel, a számítógép kijelzője helyett pedig a panorámát lehet nézni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szállást, ahol kellemes környezetben tudtok elvonulni a világ elől.
Zúzmarás kirándulások a Bükkben és a Zemplénben
Befagyott vízesést látni a Bükkben vagy a Füzéri várból gyönyörködni a havas világban a Zemplén szívében? Téli bakancslistánkra számos olyan élmény került fel, amit nem hagyhatunk ki, amikor az ablakokra jégvirágok nőnek. Azért ne aggódjon senki, mert nem csak azokra gondoltunk, akik kirándulni indulnának, hanem azokra is, akik csak egy forró fürdőt vennének vagy beneveznének egy fűtött, beltéri programra!
Panorámás szaunák, illatos rönkházak, príma ízek: TOP10 erdei wellness szálláshely
Vadregényes erdők, ínycsiklandó vadételek és harmóniára csábító wellness-oázisok is vannak a tarsolyunkban, ha szeretnétek nyugodt környezetben, a természetben lazítani. Ezúttal ugyanis Észak-Magyarország kiváló szállásaiból nyújtunk ízelítőt nektek.
5+1 mesés szállás Bükfürdőn
2024.02.07 | 7 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Magyarország második legnagyobb fürdőjének otthona a Bükhöz tartozó Bükfürdő, ahol nem maradhat ki a kirándulásból a Répcementi tanösvény, illetve a Kneipp és Nordic Walking Park bejárása sem. Ha viszont szempont a családbarát program, akkor a Kristály Tornyot, a Napsugár Játszóparkot és a felnőtteknek is ideális Funcity-t célozd meg!