bzzz étterem értékelései

Értékelései
23
23
6
18
0
0
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bzzz értékeléseit!

Olvasd el bzzz étterem értékeléseit!

Ehetetlen ételek jó helyen -

Rozmaring Vendéglő Budapest

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ilyen csapnivaló ételeket ritkán mernek felszolgálni! Pácolt oldalas ami száraz és egyben zsíros, magyarul korábban készült és megszáradt és mg túl is volt sütve, ami vághatót találtam az meg zsíros volt, fogas az meg rossz ízű és állott volt, ja desszert a somlói erős megcsúfolása! ! ! Én vagyok a hibás, hiszen pár hete voltak az ismerőseim, akik egytől egyig hasmenést kaptak 40.
Megosztom
Finom, pici retro fűszerezéssel :) -

Kiskakas Vendéglő Tótvázsony

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 16.
Aki arra jár térjen be nyugodtan, az ételekben nem fog csalódni, a kiszolgálásról inkább nem mondanék véleményt. Jó egy kicsit üldögélve nézni a falu nem túl nagy nyüzsgését. . . Minket meglepett a balatoni "lerabolások" után az ételek mennyisége frissessége és finomsága. Mivel megvoltunk elégedve, ezért még egy étkezést megszavaztunk és nem csalódtunk másodszor is elégedetten távoztunk.
Megosztom
Már csak a név élteti -

Pataki Cukrászda Érd

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régen nem A PATAKI nagy betűvel. Jómagam rendszeres vendége voltam hosszú éveken át és még mindig bedőlök a névnek, hátha újra a régi, de sajnos mindig csalódással jövök el. . . Talán 1-2 süti még a finom kategória, de a fagyi sem és a kiszolgálás sem igazán felel meg annak a már már horrorisztikus magasságokba emelt árnak amit van képük elkérni!
Megosztom
Finom ételek, ha van türelmed -

Hableány Étterem Leányfalu

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szörnyű kiszolgálás és morzsa falevél és pókháló! De amennyiben ezen át lehet lépni, nekünk sikerült :), nagyon finom ételeket dobnak az ember elé, tehát egy kis türelemmel és elnéző szembecsukással igen jót lehet enni és nem is drágán. Megérné egy kicsit jobban odafigyelniük olyan dolgokra, ami máshol alap. . .
Megosztom
Igazi vadételek! -

Vadaskert Csárda Keszthely

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon kevés az olyan hely az országban ahol valóban abból van az étel ami az étlapon szerepel. Értem ezalatt, hogy a fürj fürjből van, vagy a szarvasfilé szarvasból készül. . . . Valóban aki nem csak a mindennapi konyhát szeretné megkóstolni, annak ajánlom mindenképpen. És nagyon jó ötlet és hasznos is a kis "tankert" a csárda mellett.
Megosztom
2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 23.
Kb. 15-18 éve járok ide, nyugodtan kijelenthetem, hogy nincs még egy ilyen étterem, amiben sohasem csalódtam! Köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki szeretne egy kicsit elbújni a "világ" elől és nyugodt családias légkörben finomakat enni keresse fel ezt a kis gasztro-paradicsomot.
Megosztom


TérképX