A szoba praktikus volt, az étterem és az aula nagyon szép és igényes. Kellemes, halk zene, előzékeny pincérek és recepciósok, segítőkész takarítók. Kiváló volt a lovagi torna bemutató is, nem bántuk meg, hogy jelentkeztünk (pedig eleinte nem igazán akartunk erre a programra elmenni). Talán a lift. . . az lehetne kicsit gyorsabb.
. . vicces, ahogy "felcammog" a harmadikra. Már vagy háromszor azt hiszed, hogy felértél, de még csak az első. Nem baj, hiszen itt mindenre ráér az ember, nem kell rohanni. Jó, hogy a wellness-részlegen van felnőttbarát medence és pihenő szoba. Lehet egy jót úszni, majd álmodozni a pezsgőfürdőben.
Párommal ketten sikerült pár napot kiszakadnunk a hétköznapi malomkerékből és ezen a remek szálláshelyen kipihenni magunkat. Nagyon tiszta, jól felszerelt szobát kaptunk. Kitűnő, bőséges reggelit és vacsorát. Az extra a program volt, ami a csomag részét képezte: lovagi torna + királyi lakoma. Ezúton is köszönjük!
Nagyon jól éreztük magunkat a családommal.A szálloda tiszta és elegáns ,a személyzet rendkivül udvarias a wellnes részleg nagyon elnyerte tetszésünket. Az ételek választékosak és finomak voltak, a reneszánsz éttermi vacsoráról ,programról nem is beszélve. A szállodát bárkinek ajánlani tudom nem fognak csalódni.
Szép, jól felszerelt, tiszta szálloda. Az ételekkel is maximálisan meg voltunk elégedve. Profi személyzet. A wellness részleg is szuper volt, nagyon jó, hogy kettő pezsgőfürdős / élménymedence is volt, kényelmesen elfért mindenki. A többi szolgáltatás is kiváló. Ajánlom a szállodát mindenkinek.
A csomagunkban volt lovagi torna bemutató és egy királyi lakoma is, a Reneszánsz étteremben. Nagyon jó kis program volt. És az ételek ott is isteniek voltak.
Az a gyönyörű fehér fürdőszoba isteni volt! A wc-papír tartó magam elött oldalt, jobban esett volna kézre! A fürdő villanykapcsolója is az ajtó háta mögött volt, az sem esett sehogy sem kézre! Ezektől függetlenül nagyon kényelmes és igényes hotelben pihentünk 3 napot! Az ételekből is sok választék volt! ! ! Amik finomak is!
Férjemet 50. születésnapjára leptem meg ezzel a foglalással. A megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak és minden tudnivalót elmondtak a recepción. A szaunák és a fürdőrészleg tiszta, és kellemes hangulatú. Az étkezések bőségesek és nagyon finomak. A választék pazar. Nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan vissza fogunk jönni még.
Szüleimmel és nagymamámmal töltöttem el 4 napot a szállodában. Minden nagyon jó volt és szuper. Programok is, amiken részt vettünk. Sajnos édesanyám vasárnap éjjel rosszul lett, ki kellett hívni az ügyeletet. A recepciós hölgy azonnal telefonált intézkedett, pár percen belül ki is jöttek, megvizsgálták anyukámat, aki hála istennek jobban lett és kórház nélkül megúszta.
Másnap reggelinél szóltam a pincérnek, hogy édesanyám rosszul volt az éjjel - persze addigra már mindenki tudta anyut - és hogy vihetek e fel a szobába neki valami reggelit és kávét, azt mondta, ami megtetszik és kell, vihetem. Nagyon köszönöm mégegyszer a pincér úrnak a kedvességét anyukám nevében is. Egyszóval nagyon szépen köszönjük a segítségüket, meg minden mást, visszatérünk.
Lovagi torna kiváló volt. A galéria szobában fent az ágyból nem lehetett látni a tvt a korláttól. A wellness medencébe sok volt a clór, de nagyon szuper volt. Ha tudnának egy mély medencét csinálni ki tré, télen sátrazni, hogy lehessen úszni sport szempontjából. Reggeli, vacsora kiváló volt. Köszönöm szépen hogy ott lehettem és sok élményben volt részem.
A hotel nagyon szép és tiszta volt, a dolgozók kedveseket és előzékenyek. Az első szobánk az építkezésre nézett ahol délután 5ig majd reggel 7. 30tól verték a vaselemeket. Amikor jeleztük, hogy ez nekünk probléma azonnal kaptunk egy szobát, ami a másik oldalra nézett, így ez meg is oldódott.
Makulátlan tisztaság a szobákban és a közösségi terekben is. Segítőkész, udvarias személyzet. Bőséges, finom ételek. Kifogástalan volt a wellness részleg is. Plusz pozitiv élmény volt a bowling, ahol kellemesen elkoktélozgattunk. A királyi lakoma felejthetetlen szórakozást nyújtott. Köszönjük Hotel Visegrád! Mindenkinek ajánlani tudjuk.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár