A négycsillagos színvonalú Patak Park Hotel 2012 júliusában nyílt meg Visegrádon. Az erdővel sűrűn borított Apátkúti-patak partján helyezkedik el. Hegyvidéki környezettel és egyedülálló levegővel, patakkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.
A hotel számos lehetőséget kínál azon vendégek számára is, akik az aktív kikapcsolódás érdekében látogatnak el ide.
Nagyon szép környezetben elhelyezkedő kis hotel. Szuper ellátás, kellemes hely, mindenhez közel van. A várhoz, palotához, éttermekhez is. Nagyon jó kirándulásokat lehet szervezni a környéken, sok fele el lehet jutni kocsival is. Csak ajánlani tudom a Patak Park Hotelt. Visegrád gyönyörű hely.
A szoba kényelmes, tiszta volt, de egy homokfalra nézett kb. 2 m. ről, így a szoba totál sötét volt. A recepciós előre köszonesre sem válaszol,a személyzet nem kedves, nem figyelmes. A svédasztalos vacsora egy vicc ,3 féle főétel ( jóízű ) nincs benne vegetáriánus fogás. 2 féle édesség - az egyik 1/4 8-kor elfogyott ! !
(9-ig lehet vacsorázni ). A reggeli a legolcsóbb minőségű alapanyagokból összeállított. Erdei fitness : elhanyagolt, lepusztult. Csalódás volt a szálloda, nem ajánlom.
Megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A szoba szép, tiszta, kényelmes volt. A félpanziós ellátás is nagyon jó volt, finomak voltak az ételek, kedvesek a felszolgálók. Nagyon tetszett, hogy a jakuzzi a szabadban volt. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. Máskor is szívesen pihennénk itt.
Számomra egy nagyon szuper hely! A hely lefoglalásának szempontjai: - Szép környezet, nyugodt, békés hely, - Nem túlzsúfolt és sok férőhelyes, - Ár érték arányban megfelelő, - "Wellness" (erdei wellness) lehetőség, - Látnivalók a környéken. Minden megvolt, amit csak szerettünk volna, nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el itt.
Kíváló elhelyezkedésű,igényes kialakítású, tiszta,rendezett szállás. Jól frekventált helyen van, csendes nyugodt környezet. A személyzet kedves és segítőkész,mindig rendelkezésre àlltak. Finom ételek. Szuper ötlet a privát Jakuzzi. Télen nyáron kiváló kirándulóhely,szívesen visszatérnénk.
Csodás helyen, kitűnő személyzet és étel. Nagyon sokat tudtunk kirándulni. A Hotel személyzete nagyon szolgálatkész volt, mivel tudták, hogy autóbusszal megyünk, felajánlották a transzfert, oda-vissza. Nagyon szép helyen van. Kitűnő a levegő. Csodás a kilátás az ablakunkból a hegyre tudtunk kilátni. Nagyon gyönyörű
Hotel szinte az erdő közepén,nagyon szép helyen található,a kilátás csodálatos. A személyzet előzékeny,szívesen válaszoltak,ha nem értettünk valamit. A szobák tiszták a takarítással nem zavartak bennünk,akkor intézték,ha elmentünk valahova. A T V-n nem bántuk volna,ha több csatorna van.
A wellnes rész az nagyon kicsi,ezért gyermekes családoknak nem ajánlanám. Az ételek változatosak,és finomak voltak. Összeségében meg voltunk elégedve. ,Máskor is vissza térnénk.
Nyáron választottuk Visegrádon szállásul ezt a hotelt, remek döntésnek bizonyult, mivel nagyon romantikus helyen az erdő közelségében található, minden vendég megtalálhatja a maga kedvére való időtöltést, a könyha is kiváló.
Több helyen is szálltunk már meg Visegrádon, de eddig ez a hely nyújtotta számunkra a legtöbbet, szinte biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.
Ideális szállás túrázáshoz, kerékpározáshoz. Gyönyörű környezetben, az erdő szélén. Csendes, nyugodt helyen. Kedves, segítőkész személyzet. Családias hangulat. Bőséges, finom reggeli és vacsora. Tiszta levegő. Jacuzzi az erdő ölelésében, a csillagos ég alatt.
Patak Park Hotel válasza
Kedves Eszter! Nagyon köszönjük kedves és elismerő szavait szállodánkról és a személyzetről egyaránt! Igazán örülünk, hogy hozzájárulhattunk kikapcsolódásukhoz! Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy legközelebb is hasonlóan pozitív élményekkel gazdagodjanak. A Patak Park Hotel csapata szeretettel várja Önöket vissza!
Történelmi emlékhelyhez méltónak éreztük a szállodát. Kényelmes szobák, kitűnő ellátás, udvarias személyzet. Nyugodt, kellemes hely. Ideális a kikapcsolódni vágyóknak.
Patak Park Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Öröm volt olvasni sorait! Köszönjük szépen, hogy időt szánt ránk és megírta számunkra nagyon értékes visszajelzését! Reméljük, mielőbb újra Vendégeink közt üdvözölhetjük, hiszen mindig szívesen látjuk!