A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található; a Dunára, Dunakanyarra, és a várra néző panorámával várja vendégeit.
A szálloda a város földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva testi-lelki felfrissülést nyújt.
A szoba tiszta,tágas,minden igényt kielégítő.A személyzet kedves és figyelmes,a wellnes-részleg nem túl nagy,de élvezhető.Az étkezés viszont lehetett volna változatosabb is,de az ételek finomak voltak.Összességében remek ,csendes pihentető 4 napot töltöttünk itt,szívesen ajánlom másoknak is!
A szoba szép és tiszta, kényelmes nagy ággyal. A személyzet udvarias, és segítőkész. A wellness részleg nem túl nagy, de mindig akadt helyünk, mind a szaunában, mint a medencékben. Az étkezéseknél lehetett volna nagyobb a választék, 5 nap után a reggeli kicsit egysíkú volt. Összességében jó hely, jól éreztük magunk. Bátran ajánlom.
Megérkezés után nagyon kedvesen fogadott a recepciós hölgy. Rögtön elfoglalhattuk a lakosztályunkat, ami nagyon tágas és szép kényelmes volt. nagyon tiszta és szép volt az ebédlő, és a felszolgálók is nagyon figyelmesek voltak. Az étkezés változatos és finom volt. A recepciós hölgyek mindég készségesek voltak bármilyen kérdésünkkel kapcsolatban.
A neten való böngészés után nejem találta e helyet mely kedvező feltételekkel Kínált pihenést. . Közel van Bp. -hez,ami azért volt fontos,mert vártuk első dédunokánkat. /Még mindig várjuk/ A szállodát fentebb értékelte. Külön tetszett,hogy a személyzet csupa fiatalból tevődött össze.
Nagyon udvariasak voltak,és ahogy észrevettem rugalmasan kezelték a felmerülő problémákat. Észrevételem csupán annyi,hogy frissíteni lehetne a klubterem kínálatát,valamint /és lehet hogy ez csak a mi gondunk/ a szobák világításán kellene javítani. Köszönjük: Miháczi házaspár
Nagyon színvonalas, népszerű, modern, valóban négycsillagos szálloda, kedves kiszolgálás, remek ételek. A különböző magvaktól kezdve, aszalt és friss gyümölcsökön keresztül, a többfogásos főételekig minden megtalálható volt. Eddig még egyetlen szállodában sem volt szerencsénk magvakhoz és aszalt gyümölcsökhöz, így számunkra remek csemegét nyújtott.
Vasárnap délután érkeztünk a szállodába,és annak ellenére,hogy nem volt még 15 óra,elfoglalhattuk a lakosztályunkat. Itt jegyzem meg két szoba áráért! Minden tiszta és szép volt jó volt a wellness részleg is,de a vacsora mindkét este igen-igen ízetlenre sikeredett. Nem a mennyiséggel,hanem a választékkal,és minőséggel voltak problémák.
Kisunokánkkal együtt 5 napot töltöttünk el a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, különösen, hogy az idő is remek volt. Nagyon kényelmes volt a szoba. A wellnes is élvezhető volt, bár a kültéri medence lehetett volna melegebb, és fokozatosan mélyülő. A személyzet segítőkész volt. Kedves ajándék volt a közelben lévő minigolf-pálya ingyenes használata.
Javasolnánk, hogy az erkélyre rendszeresítsenek egy un. lepkeszárítót, mivel a vizes fürdőruhák szárítása így megoldott lett volna. Jó a szálloda elhelyezkedése, rövid úton több kirándulási, szórakozási lehetőség elérhető. (Esztergom városnézés, bazilika megtekintése, kisvasút igénybevétele, bob-pálya elérése, sb,)
Ízlésesen berendezett tágas szobában ,élvezhető wellness ( igaz a jó idő miatt inkább a kinti medencét használtuk ) családias hangulat,jellemző a Royal ra . Elhelyezkedése jó kényelmes sétával minden elérhető a csendes ,nyugodt kisvárosban,látnivaló,és kikapcsolódási lehetőség van bőven.
Örömmel kihasználtuk az ajándék kuponokat ( masszázs,üdvözlő ital,minigolf) az ételek finomak voltak ,bár a választék lehetett volna kicsit bővebb. Jól éreztük magunkat ,kellemes élményekkel gazdagodva távoztunk. Ajánlom mindenkinek.
Korábban érkeztünk, de nem volt probléma, elfoglalhattuk a szobát, mely tágas volt, tiszta és szép. Ebédelni szerettünk volna, de bármit kértünk, nem volt, majd grillezett csirkemellet kaptunk párolt zöldséggel, nagyon drágán. :( A wellness általában kongott az ürességtől, tehát azt kihasználtuk.
A svédasztalos vacsora és reggeli nagyon gyenge volt, nem illik egy 4 csillagos szállodához, pedig nem vagyok válogatós. Sajnos az éjszakák álmatlanul teltek, az ágy nagyon kényelmetlen volt. A környék csodálatos, lélegzetelállító! A vár kihagyhatatlan! :) A kisebb kellemetlenségek ellenére ajánlom a szállodát, talán rossz időszakot vagy rossz szakácsot fogtunk ki. Talán Pünkösdkor kiürült a kamra. :(