Visegrád mellett, a Dunakanyarban várja vendégeit a négycsillagos Thermal Hotel Visegrád, a Pilis Parkerdőtől nem messze, Budapesttől mindössze 40 kilométerre. A szálloda szolgáltatásai között megtalálhatja a számítását a pihenni vágyó és a konferenciára érkező vendég is, széles körű szabadidős lehetőségeket kínál a hotel.
Én felvidéki nyugdíjas vagyok. A szálloda wellness részlege csodálatos. A személyzet kedves és segítőkész. Télen semmi értelme a dunára néző szobát választani. Figyelmeztetés a vezetőségnek: A kevesebb több! ! ! Három esti vacsorai italfogyasztásunk a szintén nyugdíjas feleségemmel együtt a következő volt: 2 korsó sör, 2 pohár sör, 7 deci vörös bor, 2x2 deci cola.
Ezért fizettem 10460,- Forintot. Különösebben nem érdekelt, mert a feleségemnek a 62. születésnapját ünnepeltük, de külömben én is fél liter szódát rendeltem volna 600 Ft-ért. Az étteremben csupán osztrák és holland sör rendelhető! ! ! Ja! Megérkezésünk örömére felnyitottam 4 cl Jeger Meistert, ami 1600 Ft volt.
Ez a négycsillag valóban négycsillag, exluzív külső és belső. Gyönyörű belső tér hallal, bárral, a pincében még egy bár, a medencetérben mégegy. Kiúszós és meleg élménymedence, meleg pihenőmedence, külső úszómedence és felsőbb szinten meleg napozómedence Exluzív szaunák, fürdőruhás és natúr, illat és só, baldahinos pihenőhelyiség saját forrással.
Már itt is megfigyelhető az „ágyfoglalás”. Reggeli előtt elmentünk úszni, de már vagy 6 ágy le volt foglalva törölközővel, holott sem a medencetérben, sem a szaunában nem volt senki. Mire jó ez? Papíron voltak szállodai programok (pld lovaskocsikázás), de mindegyik elmaradt aznap és másnap is. A vendégek rákészültek, beillesztették a napi programjukba, inkább nem mentek fel a várba, csakhogy kocsikázzanak, aztán elmaradt. Ez nem tett jót a szálloda hírnevének. A szobahűtőben lévő italok megfizethetetlenek, az étteremben sem sokkal olcsóbbak. Az étterem pontozása egy kicsit rosszabb, lassú kiszolgálás, drága ital, lassú pincérek, és a fizetés is nehézkes még szobakártyával is. A svédasztalt körbe kell járni, így sok az ütközés, a fogyó ételt nehezen pótolják. Egyik nap cigányzene volt, de több volt a szünet, mint a zene. Tehát a 4 csillag csak a szállodára vonatkozik nem az étteremre.
Kellemes hétvégét töltöttünk a THV-ban - hétközi áron. A szoba kényelmes, tiszta, tágas, Dunai panorámára nyílt. Az ételek finomak, változatosak, a wellness részleg nagyon szép, a medencék és környékük tiszták. A teltház ellenére sem tapasztaltunk zsúfoltságot sem a medencéknél sem az étkezések során.
A személyzet (masszőrök is) figyelmesek, kedvesek. DE: a pool,- mini bár árai túl magasak (0. 33 liter víz 550 Ft+ felszolgálási díj), a wellness törölköző "kihordási ideje" kissé hosszú (három nap). Összességében bárkinek ajánlom, kisgyerekeseknek is.
Nagyon szép helyen van,és rengeteg program van a szállodában kicsiknek nagyoknak egyaránt. Sok szép látnivaló a városban,lovagi játékok,hajókázás,bobozás és sorolhatnám. A szálloda Wellness részlege kiváló,az ételek választékosak és nagyon finomak. A személyzet kedves segítőkész.
Remek az elhelyezkedése , szép a panoráma, gyönyörű a szálloda. A wellness rész kiváló, tiszta, nem volt tumultus sehol sem. A személyzet nagyon kedves. Negatívum: érkezéskor az ágy alatt egy db férfizoknit találtunk véletlenül. ( hogyan lett akkor kitakarítva?
) Étkezés: többször végigjártuk az ételkínálatot, nehezen találtunk megfelelőt, nem a mi ízlésünknek volt az ételsor összeállítva, úgy hallottuk, másoknak is ez volt a véleménye. . . Néhány ételnek furcsa, semmilyen, jellegtelen íze volt: rösztiburgonya, laskagomba. . . Az 5 nap alatt talán egyetlen jó ízű étel volt, a töltöttkáposzta. Egy 4 csillagos hoteltől azért ennél magasabb színvonalú konyhát vár el az ember. . . Az italok mérhetetlenül drágák, és nem mindig hidegek. Talán ha fele ennyire lennének drágák az italok, több lenne a fogyasztás. Érdemes lenne ezen elgondolkodni. Egyébként jól éreztük magunkat, a kritikát jobbító szándékkal írtam, valaki figyeljen már fel pl. a gyenge konyhára !
A szálloda minden része tágas kényelmet sugárzó: közös helyiségek, wellness, étterem. Az étterem ajánlata jó, a személyzet előzékeny, segítőkész. A wellness részleg több, mint kiváló, csodálatos, sok medence, az élménymedencékben mindig és JÓL működő elemek.
A gyermek medence is elég nagy /kár, hogy sok szülő a lábát áztatja benne, hatásos felhívás kihelyezése lenne tanácsos, hogy ne tegyék ezt! / A kis játszó szoba csak a jó jelzőt érdemli, nagyon sokan kisgyermekkel érkeznek ide, ez lehetne nagyobb és a kicsik számára érdekesebb. Összességében nagyon jól éreztük magunkat a 4 éves unokánkkal együtt.
Egyáltalán nem voltunk elégedettek a szoba előkészítéssel, irásos foglalásomkor és egy későbbi telefonos egyeztetés során kértem a francia ágyas előkészítést. Nászutas pár voltunk. Ennek ellenére két külön álló ágy fogadott bennünket. Szobánk elfogadható lett volna , de nem ebben az ár kategóriában.
Falak szennyezettek, szönyegpadló túlzottan használatos fote foltos. Ital árak túlzottan magasak. Viszont. A személyzetet csillagos ötössel értékeljük a velneszt és az étkezést úgy szintén.
A szálloda kozel van otthonunkhoz, nagyon szép és érdekes a wellness részlege és kihasználtuk a játszószobát is. Az ételek nagyon finomak és színesek voltak! Mind nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet udvarias, segítőkész volt,nem volt gond a tisztasággal, a szálloda szolgáltatásaival is maximálisan meg voltunk elégedve. Biztosan meg fogjuk ismételni.
Csodálatos három napot töltöttünk Visegrádon, nagyon elégedettek voltunk mindennel. Remek volt a szálloda, csillogó tiszta a wellness, kedves a személyzet, finom az étel. Szinte a tenyerükön hordoztak minket. Egyetlen dolog fokozhatta volna az elégedettségünket, ha az uszodát szálló vendégekként használhattuk volna éjszaka , vagy késő este is, most este nyolckor zár. Sajgó szívvel jöttünk el.
Tetszett az elegáns, modern szálloda. A szobák tágasak, tiszták, szépek. A Duna felőli oldalon a kilátás lenyűgöző, csak a 11-es út zaja lehet egy kicsit zavaró. A wellness-részleg fantasztikus! Többféle célnak megfelelő medencével: úszás, élmény-elemeket tartalmazó medence, pancsoló, nagyobb gyerekeknek való - játékra alkalmas medence, termálmedence pihenésre-lazításra.
A szolgáltatások köre széles, az ár tartalmazott gyerekeknek animációs programokat szárazon és vízen, felnőttek részére szaunaszeánszot, valamint jógagyakorlatot. Kedvezményes belépő vásárlására is lehetőség nyílt a szállodában a Visegrádi Palotajátékokra. A reggeli jó volt, minőségi ételekkel a vacsoránál mindig találtunk az ízlésünknek megfelelőt, de voltak furcsa, már-már ehetetlen ízű ételek is. Összességében nagyon jól telt a pihenés.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • 24 órás szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár