Böbike étterem értékelései

Értékelései
20
17
8
24
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Böbike értékeléseit!

Olvasd el Böbike étterem értékeléseit!

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Élőzenés helyet szerettünk volna, ezért választottuk ezt a helyet. Hely foglalás kicsit döcögősen ment, koktél borzalmas volt. Másikat is ki próbáltam borzalom. Ételek finomak voltak. És a helyszín az dob a mércén. Jacht kikötő, nagyon tetszett. Élőzenés vacsora nagyon jó.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Mi csak vacsorázni mentünk a fogadóba, de nem csalódtunk. Nagyon barátságos hely gyönyörűen kialakítva a kerti része élő zene. Nagyon hangulatos. A pincérek kedvesek segítőkészek a választásban. Nagyon finom volt a koktél, a vacsora és a desszert. Még biztosan be térünk ide egy vacsorára.
Megosztom
Ebéd szép kilátással -

Vaskapu Étterem Esztergom

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem Esztergom elég magas részén található. De mégis megéri felsétálni ide. Jó kis túra. A kilátás mindennél többet ér, és a finom fogások. A desszertet is érdemes ki próbálni. Nagy adagokat adnak.
Megosztom
Megérdemelt vacsora! -

Kormorán Étterem Poroszló

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Íjász versenyről hazafelé,megálltunk az étteremben egy vacsorára. Nem bántuk meg,mert nagyon finomak voltak az ételek. Hatalmas adagok,két személyes egy halászlé,ami tele finom halfilével. A gyerekek kedvenc rántott húsa pedig pont olyan amit szeretnek,puha omlós. A kiszolgálás,rendkívül kedves személyzet. Biztos be térünk még ha erre járunk.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Keresztlányomat leptük meg névnapjára,és itt vacsoráztunk. Nagyon meg vagyunk elégedve a kiszolgálással. Választhattunk étlapról vagy svéd asztalos vacsora közül,ami nagyon tetszett. Nagyon választékos ételek voltak,mindenki talált magának. Hatalmas adagok a gyerek adagok is,elég bőségesek. Sütemény választék is volt bőven ,és finomak is volta.
Megosztom
Az utolsó vacsora! -

Reneszánsz Étterem Visegrád

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visegrádon a Visegrád hotelben szálltunk meg és az utolsó este kis busszal minden szálló vendéget a reneszánsz étterembe szállítottak egy vacsorára. Hát ez valami szuper volt. Be öltöztünk király és királynénak még gyerek méretben is volt. Nagyon tetszett. A vacsora fantasztikus volt,Mátyás király kedvenc ételeit szolgálták fel,nagyon finom volt és bőséges.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Az étterem szállodájában szálltunk meg és itt volt első este a vacsoránk,ami nagyon jó ízű és finom volt. A választék bőséges volt. Előétel levesek több különleges ételek amik nagyon ízletesek. Az ár elfogadható. A gyerekek is találtak maguknak finomságokat külön gyerek menü is van. Vacsora után pedig sütemény választékból sem volt hiány.
Megosztom
2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három napot töltöttünk el Sümegen,és mondhatom minden tekintetben egy szuper hely. Részt vettünk egy lovagi tornán és utána volt egy vacsora a Szt. László Lovagterem Éttermében. Pazar volt. Gyönyörű,hangulatos volt. Cigány zene szólt a vacsora közben,a végén pedig aki szerette volna elhúzták a nótáját is! A vacsora fenséges,felszolgálás gyors,kedves.
Megosztom


TérképX